Kristiansand-Lund

Industrigata 5 – H0503 (Leil. C502)

Prisantydning
8 650 000 kr
Omkostninger
39 545 kr
Totalpris
8 689 545 kr
P-rom
132 ㎡
Bruksareal
138 ㎡
Tomteareal
9 000 ㎡
Etasje
5
Antall soverom
3
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Marvika Torv - 67 nye leiligheter - sentralt og solrikt med butikker og kafeer i førsteetasje

Om eiendommen

Beskrivelse av prosjektet

Første byggetrinn i Marvika Torv består av 67 selveierleiligheter fordelt på tre bygg med fire, seks og åtte etasjer. Matbutikken COOP og andre næringslokaler kommer i første etasje. Parkeringskjeller og heis. Prosjektet er første byggetrinn av et større utbyggingsprosjekt for tomten, med inntil 147 leiligheter og næringsarealer i første etasje.

Standard

Gulv:
Stue, kjøkken, soverom, gang og bod leveres med 14 mm 1-stavs parkett i eik med hvitbeiset utførelse som standard. På bad leveres keramiske fliser på gulv i format 30x30 og vegger 30x60 i hvite/lyse farger. Det vil bli mulighet for valg av fliser i tre fargekombinasjoner. I nedsenket dusjsone på bad leveres tilsvarende gulvflis i mindre format. På WC/lite bad leveres fliser i samme utførelse som på bad. På gulv i alle rom, med unntak av soverom, leveres det vannbåren gulvarme.

Vegger:
Veggene består av betongvegger og lettvegger i isolert stenderverk og gips. Alle overflater sparkles og males, og overgang betongvegger/gipsvegger fuges. Det er mulighet for valgfri farge på vegger iht. std. sortiment oppgitt fra leverandør.

Kjøkken:
Som standard leveres kjøkkeninnredning av typen UNI eller Shaker fra Strai Kjøkken. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer og vask med ettgreps blandebatteri. Hvitevarene består av induksjonstopp/komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin fra Elektrolux.

Bad:
Bad leveres som prefabrikkerte kabiner, komplett med fliser på gulv og vegg. Gulvfliser i 30x30 og veggfliser i format 30x60. Himling er hvitmalt gips med innfelte downlights i taket. Innredning leveres hvit med benkeplate med integrert servant og ettgreps servantbatteri. Stikk på vegg ved innredning og lys over speil. Veggmonterte toaletter og dusjvegger av laminert glass. Vegghengt toalett. I vegg over toalett er et teknisk skap hvor vannmåler og energimålere er plassert. Det er avsatt plass, og leveres opplegg for vaskemaskin i bad. Det forutsettes at det benyttes kondens tørketrommel på bad/vaskerom. I leiligheter med separat wc-rom leveres vegghengt klosett, servant og speil med belysning.

Garderobeskap:
Garderobeskap leveres av typen hvit Shaker fra Strai med 1 meter garderobeskap pr. sengeplass.

Se romskjema i salgsoppgaven for nærmere beskrivelse.

Ferdigstillelse

Planlagt ferdigstillelse er ca. 24 måneder etter varslet igangsettelse.

Oppvarming

På gulv i alle rom, med unntak av soverom, leveres det vannbåren gulvarme. Det vil bli installert balansert ventilasjon med varmegjenvinning, separat aggregat leveres i hver leilighet.

Diverse

Felleskostnadene utgjør ca. kr 25,- pr. kvm pr. mnd. for boligseksjonene. Budsjett over felleskostnader kan fås ved henvendelse til megler. Felleskostnader kan bl.a. dekke kommunale avgifter, renovasjon, forsikring av bygningene, lys, forretningsførsel, heisdrift, snørydding, vaktmestertjenester, trappevask og andre driftskostnader. Felleskostnadene vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi. Eiendomsskatt blir fakturert den enkelte seksjonseier direkte og beregnes ikke som del av felleskostnader. For beregning av eiendomsskatt for den enkelte leilighet, henvises til Kristiansand kommune for nærmere info.

Beliggenhet

Beliggenhet

Prosjektet Marvika Torv skal bygges på COOP-tomten like ovenfor gamle Starthallen og Wilds Minne Skole. Beboere i Marvika Torv vil bo i umiddelbar nærhet til matbutikker, kafeer, apotek, treningssenter, gartneri, grunnskole, barnehager, bydelshus, Sør Arena, samt bussholdeplasser for kollektivtrafikk i øst- og vestgående retning. Når det gjelder tur- og badeplasser ved sjøen er Marvika, Bertesbukta, Blomma og Galgeberg fantastiske naturperler som ligger bare noen minutter unna.

Tomt

Areal: 9 000 kvm, Eierform: Fellestomt

Utomhusanlegget i 2. etasje inneholder en «boliggate» som leder fram til inngangene og binder sammen felles uterom. Beplantningen vil understreke karakteren på anlegget, og vil være romdannende for møteplasser, samlingsplasser og selve hagen med mindre intime arealer. Vegetasjon skal være sammensatt av klatreplanter, busker og stauder. Belysning tilpasses hagens karakter og utføres med gode materialvalg. Avfallsanlegget er et nedgravd lukket system iht. retningslinjer gitt av kommunen.

Parkering

Parkeringsplass i kjeller kan kjøpes for kr 275.000,- . Beløpet kommer i tillegg til pris for leiligheten.

Alle leilighetene vil få tildelt 1 sportsbod i kjeller, denne er inklusiv i kjøpesummen for leiligheten.

Offentlige opplysninger

Reguleringsplan

Reguleringsplaner/Reguleringsbestemmelser: Plan nr. 1363: Reguleringsbestemmelser for Marviksletta senterområde. Detaljregulering Dato: 11.03.2015, rev. 10.08.2015. Det gjøres oppmerksom på at eiendommen er en del av en større utbygging av området, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i reguleringsplanen før kjøp. Nærmere informasjon kan fåes ved henvendelse megler.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på  at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritet pant der hvor det er tinglyste servitutter, eller andre heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning.

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

8 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 31 470,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 259 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 6 905,- (Startkapital kr. 50 x 138,10 BRA) 39 545,- (Omkostninger totalt) 8 689 545,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Ved kjøp av ny/prosjektert bolig skal det betales dokumentavgift på 2,5% av tomteverdi. Dokumentavgift blir fordelt pr. kvm. BRA og vil derfor variere pr. leilighet mellom ca. kr. 10.950,- på den minste og ca. kr. 31.500,- på den største leiligheten. Dvs. kr. 228 pr. kvm BRA. Tinglysningsgebyr for skjøte utgjør p.t kr. 585,- Tinglysningsgebyr for eventuelle pantobligasjoner utgjør p.t. kr. 585,- og attestgebyr kr. 199.50,-. I tillegg kommer et beløp tilsvarende kr. 50,- pr. kvm BRA, som oppstartslikviditet til sameiet.

Felleskostnader inkluderer

Felleskostnadene utgjør ca. kr 25,- pr. kvm pr. mnd. for boligseksjonene.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Industrigata 5 – H0503 (Leil. C502), Gnr. 152 Bnr. 431 Snr. 72 i Kristiansand kommune. Sameiebrøk:

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Vilkår og betingelser

Tilvalg / Endringer

Utover de valgalternativer som er beskrevet i prospektet, vil det bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger. Selger og entreprenør vil i god tid før innredningsarbeidene starter utarbeide en tilvalgsbrosjyre hvor priser og frister for beslutning vil fremkomme. Det er ikke anledning til å flytte på vegger, vinduer, elektriske installasjoner eller avløp og vanntilførsel.

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 99 09 91 07

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Lovverk

Boligene selges iht. bustadsoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43.
Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der Kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Leiligheter hvor bindende avtale inngås etter ferdigstillelse selges etter avhendingsloven. Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.

Hvitvasking

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

10-18-0598

Salgsoppgave og vedlegg

Denne prospektteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Rolf R. Elieson

Vederlag

Provisjon (forutsatt salgssum: 8 650 000,-) (Kr.276 800) Totalt kr. (Kr.276 800)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331

Kontakt megler

Eiendomsmegler MNEF / Avd. Leder

Rolf R. Elieson

Vis profil
Varenummer: 3027374