Bykle - Hovden

Hovden Blå 4

Tomteareal
10 659 ㎡
Antall soverom
3
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Fritidseiendom

Oversikt

Om eiendommen

Hovden Blå 4 Trinn 2 - Hytter med leilighetskomfort - Parkering og egen smørebod i kjeller inkludert i prisen.

Om eiendommen

Innhold

Innvendig har fellesrommene blitt prioritet. Stue og kjøkken rommer store deler av andre etasjet.

Hyttene har to bad og mellom tre og fem soverom avhengig av størrelse, og de fleste har hems. Flere at hyttene har mye ekstra gulvareal på hemsene som ikke er medregnet i opplyste areal.

Felles garasjeanlegg med egen smørebod og adkomst til egen enhet tilfører hyttene en lukrativ funksjonalitet som

Standard

Enhetene skal tilfredsstille tekniske krav i TEK 17. Normalkrav i henhold til NS 3420/Byggforsk 520.008-Toleranser, legges til grunn for avviksvurdering hvis ikke annet er angitt i etterfølgende beskrivelse. For betongkonstruksjoner (vegger) legges klasse PE til grunn viss ikke annet er angitt. Utførelse skal være i henhold til dokumenterte eller anerkjente løsninger og detaljer, f. eks. anbefalinger fra Sintef/Byggforsk.

Materialbruk og overflater på vegger og tak Yttervegg i 20 cm trestenderverk med 20 cm isolasjon.

Utvendig kles veggene med liggende og stående tre kledning i Royal impregnert, sort og ufarget ihht tegning. Felter med fasadeplater, Hovden BLÅ farge. Felter med spilepanel.

Terrasser på bakken vil få betongheller 400 × 400 eller terrassebord. Balkongdekke kles med 28 × 120 impregnerte terrassebord. Balkongrekkverk utvendig i glass.

Takene utvendig tekkes med solid anerkjent sveisemembran.

Vinduer i treverk med solskjerming i glass på solutsatte fasader mot syd. U-verdi: 1,2

Omsluttende sidevegger og himling kles med liggende lasert
slettpanel.

Innvendige vegger og horisontale himlinger kles med gips som
sparkles og males.

Gavlvegger har store vindusflater og imellom vindusflater leveres gipsoverflate malt i farge som matcher vinduskarmen. Vinduslister og foringer leveres i mørk grå/sort lik vinduskarmer. På baderomsvegger er det kombinert materialbruk av lasert panel og flis. Flis velges ut av interiørarkitekt, uttrekkspris kr 400 pr m2.

Soverom, stue og kjøkken blir levert med 1 stavs parkett, lakkert eik.
Hemser får oljet furugulv.
Flis på gulv i vindfang, bad, innvendig bod, vaskerom
Støvbundet betonggulv i sportsbod i kjeller
Gulvlister vil i hovedregelen være eikelister.

Kjøkken med god standard inkludert hvitevarer skreddersydd til hver enhet. Anerkjent kjøkkenleverandør. Endrings - og tilvalgsmuligheter.

Medtatt verdi, veiledende priser inkl mva, vil variere med størrelsen på boenheten.
Kjøkken verdi kr 80.000: A2, B2, C2, C3
Kjøkken verdi kr 90.000: A3, A5, B3, B6
Kjøkken verdi kr 110.000: A4, B4, B5
Kjøkken verdi kr 140.000: A1, A6, B1, C1, C4 og C5

Baderomsinnredning, inkl speil og belysning, leveres pr bad. Størrelsene på innredningene som leveres med vil variere fra 40-90 cm avhengig av størrelse og funksjon på bad. Tegning og beskrivelse vil foreligge før kontrakt signeres.

Se forøvrig salgsoppgaven for ytterligere informasjon om standard.

Oppvarming

Ovn til kr 20.000 inkl mva er medtatt. Pipe over tak.

Varmekabler i; Entre, 2 bad, Panelovner i soverom

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Beliggenhet

Beliggenhet

Fra bilen til skiløypa på 1-2-3. På Hovden Blå 4 bruker du tiden på det du har lyst til.

Når du kommer opp til Hovden for å nyte helgefri etter en travel uke på jobben, er tiden kostbar. Du vil ikke bruke den på å rydde parkeringsplass og skuffe deg fram til hyttedøra. Det gjelder å komme seg i hus så fort som mulig og la feriefølelsen senke seg. Kanskje rekker du en skitur i lysløypa, som går like utenfor hyttedøra.

Hovden Blå 4 handler om å gi deg det beste av to verdener: leilighetens komfort og funksjonalitet og den tradisjonelle hyttas kvaliteter, med egen uteplass og sikt til alle kanter. Når du ankommer hytta, kjører du rett ned i en felles garasje i underetasjen. Skiene plasserer du i din egen private skibod, hvis de ikke står der allerede. Deretter er det bare å ta trappene direkte opp til hytta. Du rekker ikke å bli svett før du er vel installert og klar for å lade batteriene.

Veien til skiløypene kan ikke bli kortere. Du henter skiene i boden i underetasjen og spaserer rett ut i vintereventyret med kurs mot Auersvann, Appelsinbua eller kanskje en topptur til Galteflotti.

Frister det mer med alpinbakke er Hovden alpinsenter tre minutter unna med bil eller skibuss. Avstanden er så kort at du fint kan slenge carvingskiene på nakken og rusle bort.

Gangavstand er det også til Hovden Badeland, butikkene og kafeene i Hovden sentrum.

Et enklere og mer komfortabelt hytteliv skal du lete lenge etter.

Tomt

Eierform: Fellestomt
Areal: Ca. 10 659 kvm. ifølge matrikkelrapport mottatt av Bykle kommune. Arealet er ikke nødvendigvis eksakt og noe avvik kan forekomme ved endelig oppmåling.

Det leveres med plattinger og levegger ihht utomhusplan. Blomsterkasser med integrert benk ved inngangspartier ihht utomhusplan.

Parkering

2 parkeringsplasser i kjeller er inkludert til hver enhet, unntatt hytte A2 som får 1 plass. Ekstra plass kan kjøpes til kr. 200 000,-

Parkeringsplassene kan bli organisert som en eller flere seksjoner, hvor eier av en parkeringsplass vil få en ideell andel i en (av) parkeringsseksjon
(-ene). Utvendige gjesteparkeringer vil bli organisert som fellesarealer.

Bod tilhørende leilighetene vil ligge som seksjonens tilleggsdel ved seksjonering.

Arkitekt i samarbeid med selger forbeholder seg imidlertid retten til å organisere parkeringsplasser og boder på den måten som finnes mest hensiktsmessig før overtakelse. Eventuelle overskuddsplasser skal tilhøre selger, som fritt kan omsette eller leie ut disse.

Offentlige opplysninger

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert i henhold til plan: ID: 200606 «Hovden Høyfjellshotell» vedtatt 29.3.2007. Planen ble revidert og endelig godkjent 21.3.2011 av Bykle kommune med saksnummer 27/11. Det gjøres oppmerksom på at eiendommen er en del av en større utbygging av området og interessenter oppfordres til å sette seg inn i reguleringsplanen før kjøp.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen tilknyttes offentlig vann og avløpsnett. Privat vei som brøytes og vedlikeholdes av områdets velforening.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at grunnboken er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant der hvor det er tinglyste heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning. Eiendommen blir overdratt fri for rene pengeheftelser med mindre annet er oppgitt.

Rettigheter som følger eiendommen:

Energiattest

Når en bolig selges før den er ferdig bygget, skal selger oppfylle plikten for energi- og oppvarmingskarakter og lage fullstendig energiattest ved ferdigstillelse. Prosjektet bygges etter teknisk forskrift etter plan og bygningsloven, gjeldende fra 2010 (TEK 10).

Odel

Nei

Konsesjon

Bykle kommune har konsesjonsgrense null. Dette innebærer boplikt. Denne eiendommen er ifølge kommunen registret som fritidseiendom og er fritatt for boplikt. Kjøper må undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet som bekrefter at eiendommen skal benyttes til fritidsformål. Sørmegleren gjør oppmerksom på at kommunen må ha bekreftet at egenerklæringen er registrert i matrikkelen før skjøte kan sendes til tinglysing. Oppgjør kan ikke finne sted før dette foreligger.

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

Omkostninger 0,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Felleskostnader

Kr.,- pr..

Formuesverdi

Primær: Kr. ,- for år 2017. Sekundær: Kr. ,- for år 2017.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Hovden Blå 4, Gnr. 2 Bnr. 1905 i Bykle kommune. Sameiebrøk:

Boligtype

Fritidseiendom

Eierform

Eierseksjon

Vilkår og betingelser

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 92 80 63 23.

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Boligene selges iht. bustadsoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der Kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Når bindende avtale inngås etter ferdigstillelse selges boligene etter avhendingsloven. Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.

Hvitvasking

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll, og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 06. mars 2009 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

10-20-9039

Salgsoppgave og vedlegg

Denne salgsoppgaveteksten, med tilhørende boligsalgsrapport og egenerklæring fra selger, må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Jurist / Eiendomsmegler MNEF Eivind Sæbø Severinsen

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Produktnr: 3044180 Kategori: