Høllen/ Søgne

Høllegata 5A

Prisantydning
8 390 000 kr
Omkostninger
226 220 kr
Totalpris
8 616 220 kr
Formuesverdi
1 493 552 kr
Formuesverdi sekundær
5 376 788 kr
Kommunale avgifter
25 575 kr / år
Byggeår
2010
P-rom
199 ㎡
Bruksareal
210 ㎡
Tomteareal
628 ㎡
Antall soverom
5
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

Om eiendommen

Sørlandshus med moderne løsninger i tradisjonsrike Høllegata m/ hybel. Flott, solrik eiendom med nærhet til strand

Om eiendommen

Standard

Velkommen til visning av Høllegata 5A!

Boligen ligger i et meget attraktivt, veletablert boligområde, i ei av Søgnes koseligste gater.
Boligen går over tre etasjer med et bruksareal på hele 210m². Boligen holder en gjennomgående god standard og er betydelig oppgradert ila. de siste årene.

Huset i Høllegata 5A har et meget avansert smarthus løsning bestående av flere komponenter som gir avansert funksjonalitet, høy komfort, høy grad av sikkerhet og full kontroll over strømforbruket. Vedlagt salgsoppgaven, et dokumentet som beskriver de viktigste komponentene og funksjonaliteten i smarthusløsningen.

Bilen parkeres i garasjen eller på tomten, hvor det er flere biloppstillingsplasser samt strøm til el-bil. Her er det inngangsparti med direkte adkomst til boligens underetasje. Denne etasjen er på 81 m².

I boligens underetasje er det direkte adkomst til gangen med skyvedørsgarderobe. Etasjen er innholdsrik hvor det til boligen er et soverom, trapperom og baderom/ vaskerom. Videre er deler av underetasjen innredet til hybel, med egen inngangsdør.

I hybelen det stue med plass til sofagruppe med tilhørende møblement samt åpen løsning til kjøkken. Kjøkken med innredning fra Ikea fra 2019, integrert oppvaskmaskin, koketopp og stekeovn. Frittstående kjøleskap. Videre er det et baderom og soverom med god plass til seng og tilhørende møblement, samt garderobe.

Boligens hovedetasje er på 84m². I stuen sørger store vindusflater for rikelig med naturlig lysinnslipp. Stuen har plass til flere sittegrupper og peisen sørger for hygge og varme på kaldere dager. Det er åpen, men samtidig skjermet løsning mellom stue og kjøkken. I overgangen er det plass til stort spisebord.
Kjøkkenet var nytt i 2017 og er levert av Sigdal. Et lekkert, sosialt kjøkken med en perfekt plassering i boligen.
På kjøkkenet er det godt med oppbevaringsplass i over -og underskap. Påkostet materialvalg med bla keramisk benkeplate som tåler temperaturer opp til 300 grader og er meget ripesikker.  Av andre elementer nevnes Range cooker fra det eksklusive franske merket La Cornué av type Cornufé 110, med 5 gassbluss og to elektriske stekeovner. Tilleggsutstyr til gassbluss med wokholder og "simeringplate" Stor og romslig vask med Quooker (kokende vann fra springen) integrert i kjøkkenarmatur. To full size Miele kjøleskap og ett full size Miele fryseskap. Plassbygd ventilator som enkelt kan styres av Smarthus.
Kjøkkenøy er på hjul, slik at det er mulig å flytte denne og da enkelt å dekke langbord til 20 personer.

Grovkjøkken med innredning fra Ikea fra 2017 med og to Miele oppvaskmaskiner.
Ved utgangen til terrassen på baksiden av boligen er det toalettrom. Praktisk plassert, da svømmebassenget ligger ved.

I boligens tredje etasje, som er på 45 kvm., er tidligere loftstue omgjort til to soverom. Rommene passer utmerket som barnerom eller gjesterom. Hovedsoverommet er også plassert i denne etasjen. Et stort, godt rom med plass til dobbeltseng med tilhørende møblement samt inngang til walk-in garderobe. Like ved hovedsoverom er det et lekkert flislagt baderom med nytt dusjkabinett, badekar og dobbel servant med oppbevaring samt høyskap til oppbevaring. Varmekabler i gulv.
Forøvrig godt med oppbevaringsplass i tredje etasje i bod og kott.

Tomten er lettstelt og pent opparbeidet med belegningsstein, terrasser, asfalt, uteboder og svømmebasseng. Svært gode solforhold.

Det er garasje på tomten samt flere biloppstillingsplasser.

Velkommen til visning, for en hyggelig opplevelse!

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 199 kvm, Bruksareal: 210 kvm
Bra. pr. etasje.: 1.etg. 84  m²  - 2. etg. 45m²  - underetg./kjeller 81  m².

P-rom u.etasje/kjeller: Gang x 2, hall m/trapp, bad x 2, soverom, soverom, stue/kjøkken
S-rom u.etasje/kjeller: Kott, teknisk rom, bod m/opplegg for vaskemaskin

P-rom 1. etasje: Trapperom x 2, stue/kjøkken, grovkjøkken, gang, toalettrom

P-rom 2. etasje: Trapperom, gang, bad, soverom x 3
S-rom 2. etasje: Garderobe, bod

NB: Bod i 2. etasje og deler av garderobe er ikke målbar pga. for lav takhøyde.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Det er avvik mellom godkjente tegninger/ferdigattest og dagens planløsning. Loftstue er omgjort til to soverom. Vaskerom er omgjort til grovkjøkken. Rommene ergodkjent til varig opphold/beboelse.

Byggeår og byggemåte

2010 i følge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Luft til vann varmepumpeløsning. Peis. Elektrisk. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Vedlikeholdsutgifter på felles vei skal deles mellom gnr. 423, bnr. 872, 873 og 874.

Selger opplyser: I 2020 ble det inngått en skriftlig avtale med eier av Høllegata 1 knyttet til bygging av gjerdet mellom eiendommene. Denne avtalen innebærer at man var enige om bygging av gjerdet, og at Høllegata 1 har anledning til å benytte det arealet som er på siden av gjerdet, og sette opp espalier for å la beplantning vokse på den siden av gjerdet. Avtalen er ikke tinglyst.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Arild Grundetjern den 14.03.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon: Boligen er bygd i 2010 og er i bra stand, det er utført en god del oppgradering på boligen de siste årene. Følgende hovedtrekk kan nevnes: Utvendig har teglstein på tak, takrenner og beslag normal slitasje. Vinduer og dører er i bra stand, ett kjøkkenvindu er fra 2017. Stående kledning med 6" påbord er i bra stand, kledning på sidevegger kvist har slitasje og trenger vedlikehold. Deler av kledningen ble vasket og malt i 2022. Terrasser er i bra stand. Innvendig ble det utført hulltaking i vegger på bad og ved utforèt trevegg i hall, ingen synlig eller målbar fukt ble oppdaget. SIGDAL kjøkkeninnredning i hoveddel er fra 2017 og er i god stand, gasskomfyr er montert. IKEA kjøkkeninnredning i praktikantdel er fra 2020 og er i god stand. Gulvhøyder ble kontrollert i enkelte rom, ingen store avvik ble registrert. Sikringsskap med automatsikringer. Røropplegget ligger rør i rør. Innvendig stoppekran er montert i teknisk rom. Alt elektrisk og elektrisk oppvarming er styrt av smart-hus anlegg, se punktskjema for utfyllende og god informasjon om hvordan anlegget fungerer. Inngangsdør og garasjeport styres av smart-hus løsning. Anlegget er fra 2020 og oppdateres fortløpende. Luft til vann varmepumpe er montert i boligen. Den brukes til oppvarming av basseng og 3 innerdeler, 2 i hoveddel og 1 i praktikantdel, forøvrig forvarming av varmtvann. Praktikantdel i boligen er innredet den senere tid, ingen spesiell branntetting fra hoveddel. Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet.

Følgende avvik har fått TG2:
Utvendig -  Veggkonstruksjon: Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler.
Innvendig - Radon; Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Innvendig - Innvendige trapper; Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
Innvendig - Andre innvendige forhold; Det er avvik: Se punktet beskrivelse.
Våtrom - Overflater Gulv - Bad; Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under).
Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - Bad; Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen
Våtrom - Overflater Gulv - Bad; Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.
Våtrom -Sluk, membran og tettesjikt - Bad; Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen
Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - Bad; praktikantdel: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Pkt 11: Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, Etter kjøp fra tidligere eier ble det avdekket vesentlige avvik på det elektriske anlegget. Disse har vært utbedret av diverse elektrikere etterhvert som feilene ble oppdaget. Men dette har vært flere mindre oppdrag uten tilstrekkelig dokumentasjon. Det har nylig vært både kontroll fra Agder Energi og elsjekk utført av autoristert elektriker som ikke avdekket noen feil eller mangler. Begge disse rapportene er vedlagt. Utført av Sendig AS.
Pkt 12: Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, Det har nylig vært både kontroll fra Agder Energi og elsjekk utført av autoristert elektriker som ikke avdekket noen feil eller mangler. Begge disse rapportene er vedlagt.
Pkt 16: Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, I forbindelse med en lekkasje fra pipehatt i 2020 ble det utført forbedringer på pipehatt/tak av Byggmester Vidar Reger AS, samt at polygon AS utførte innvendig tørking og reparasjonsarbeider forårsaket av denne skaden. Utført av Polygon og Byggmester Vider Reger AS.
Pkt 17: Selges eiendommen med utleiedel, leilighet, hybel eller tilsvarende? Ja, hybel i underetasje.
Pkt 17.1: Er ovenfornevnte godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja, det er ikke spesifisert i tegningene som hybel, eller utleiedel. Dette er en integrert del av huset som kan brukes enten som utleiedel, eller som ekstra soverom/kjellerstue til hoveddelen. Det foreligger godkjente tegninger på alle rom.
Pkt 18: Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut i kjeller eller loft eller andre deler av boligen? Ja, Bod i underetasje er bruksendret til kjellerstue. Søkt og godkjent. Pkt 18.1: Er innredning/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja, bruksendringen er søkt og godkjent av Kristiansand kommune.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Meget sentralt og solrikt beliggende eiendom. Her kan du spasere eller bruke sykkel til det meste. Om sommeren syder det av liv i gjestehavna i Høllen, vår idylliske møteplass for folk som skal til og fra skjærgården. Og like bortenfor, på Høllesanden, kan du rusle og nyte deilige strender, omtrent der hvor Søgneelva renner ut i havet. En spasertur unna finner du sentrum av Søgne, Tangvall.

Tomt

Areal: 628 kvm, Eierform: Eiet tomt

Parkering

Parkering i garasje og på tomt. Godt med biloppstillingsplasser på tomten.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 19.10.2010. Ferdigattesten gjelder enebolig, samt ferdigattest datert 13.03.2023 som gjelder bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan for gnr. 23, bnr. 39 m.fl. Høllegata Søgne kommune - Planid: 2002211-1, datert 09.12.2009 og kommunedelplan for sykke Søgne, datert i kommunestyret 24.09.2015 og formannskapet 16.09.2015. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp.
Privat vei. Veiretten er ikke tinglyst.  Risiko og eventuelle kostnader forbundet med å formalisere avtale vedr. veirett og evt. tinglysning av denne påhviler kjøper.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Ingen heftelser følger.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Dagboknr.: 326216 Tinglyst: 23.04.2008 - Bestemmelse om veg

Utleie

Det er innredet hybel i boligen.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

8 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 209 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 390 000,-)) 226 220,- (Omkostninger totalt) 8 616 220,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 25 575 pr. år
Renovasjon kommer i tillegg. Beregnet årsbeløp for 2022 er kr. 2.666,-. Gebyret faktureres i forhold til antall tømminger.

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på kr. 8.632,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

Formuesverdi

Primær: Kr. 1 493 552,- for år 2021. Sekundær: Kr. 5 376 788,- for år 2021.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Høllegata 5A, Gnr. 423 Bnr. 872 i Kristiansand kommune.

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen:
Kjøleskap/kombiskap, fryseskap-/boks, komfyr/stekeovn/koketopp og oppvaskmaskin.
Liftgardiner i kjøkken og stue medfølger ikke.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 46 47 31 35.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighold

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

11-23-0038

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-23-0038. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Johan Elieson, tlf. 46 47 31 35

Vederlag

Digital grunnpakke (Kr.6 850)
Oppgjør (Kr.10 900)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Provisjon (forutsatt salgssum: 8 390 000,-) (Kr.92.290)
Tilrettelegging (Kr.15 500)
Totalt kr. (Kr.126.125)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3067913