Hornnes

Hjortevegen 3

Prisantydning
4 390 000 kr
Omkostninger
125 620 kr
Totalpris
4 515 620 kr
Formuesverdi
746 918 kr
Formuesverdi sekundær
2 688 905 kr
Kommunale avgifter
18 336 kr / år
Byggeår
2016
P-rom
208 ㎡
Bruksareal
232 ㎡
Tomteareal
1 121 ㎡
Antall soverom
5
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

Om eiendommen

Innholdsrik enebolig med gode solforhold og fin utsikt - 5 soverom - Garasje

Om eiendommen

Innhold

Innholdsrik enebolig over to etasjer. Boligen inneholder entre, stue/kjøkken, vaskerom, 2 soverom, bad, teknisk rom, bod og hall m/trapp i 1. etasje. I loftsetasjen er det gang, 3 soverom, bad, stue, 2 boder og garderobe/walk-in closet. Det er frittstående garasje på eiendommen. Fra stua er det utgang til hagen og delvis overbygget terrasse.

Standard

Pen flislagt gang/entre.

Hyggelig, lys stue med varmepumpe og peisovn. Det er utgang til terrasse fra stua. God plass til sofagruppe og spisebord.
Kjøkken i 1. etasje med kjøkkeninnredning med profilerte fronter og laminert benkeplate. Komfyrvakt og lekkasjevarsler/stopper. Kjøkkenventilator med avtrekk ut. Det er plass til spisebord på kjøkkenet, godt med skap og benkeplass.

Vaskerom i 1. etasje med panel på vegger og fliser på gulv. Gulvet har lite fall fra dørterskel mot sluk, men lokalt fall i slukområdet. Vaskerommet har innredning, benkeplate med nedfelt vask og opplegg for vaskemaskin.

Bad i 1. etasje med våtromsplater på vegger og flislagt gulv med varmekabler. Gulvet har tilfredsstillende fall fra dør mot sluk i tillegg til oppkant i form av dørsvill. Innredning med nedfelt servant, toalett og dusjkabinett.

Bad i loftsetasje med våtromsplater på vegger og fliser på gulv. Gulvet har fall fra dør i retning sluk og har oppkant i form av dørsvill. Badet inneholder eldre skjenk ombygd til baderomsinnredning. Servant, toalett og badekar.

Det er 5 soverom i boligen, to soverom i 1. etasje og tre soverom i loftsetasjen. Hovedsoverom i loftsetasjen har inngang til garderobe/walk-in closet.
Praktisk loftstue i loftsetasjen.

Praktisk med bod i både 1. etasje og loftsetasjen.

Boligen har balansert ventilasjonsanlegg.

Frittstående garasje på eiendommen. Hyggelig uteområde med plen og delvis overbygget terrasse. Romslig innkjørsel med plass til flere biler.

Arealer med beskrivelse

Enebolig totalt: Primærrom: 208 kvm, Bruksareal: 232 kvm Sekundærrom: 24 kvm.
P-rom inkl: Entre, gang, stue/kjøkken, stue, vaskerom, 5 soverom, 2 bad, garderobe/walk-in og hall med trapp
S-rom inkl.: Teknisk rom og 3 boder.

1. etasje:
Bra: 127 m² - P-rom: 115 m² - S-rom: 12 m²
P-rom inkl.: Entre, stue/kjøkken, vaskerom, 2 soverom, bad og hall med trapp.
S-rom inkl.: Teknisk rom og bod.

Loftsetasje:
Bra: 105 m² - P-rom: 93 m² - S-rom: 12 m²
P-rom inkl.: Gang, 3 soverom, bad, stue, garderobe/walk-in.
S-rom inkl.: 2 boder.
Loftsetasjen har arealer som ikke er måleverdige på grunn av for lav takhøyde.

Garasje:
Bra: 55 m² - P-rom: 0 m² - S-rom: 55 m²
S-rom inkl.: Garasje.
Loft har arealer som ikke er måleverdige på grunn av for lav høyde.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

2016 i følge Evje og hornnes kommune. Bygning oppført med isolert bindingsverk av tre, kledd med stående kledning. Luftet saltakkonstruksjon med undertak av diffusjonsåpen duk. Taket er tekket med betongtakstein. Takrenner, nedløpsrør og beslag er av stål. Vinduer med malte karmer og rammer av tre med isolerglass. Malt hovedytterdør, balkongskyvedør og boddør i tre. Østvendt terrasse av tre, delvis under tak. Grunnmur i isolerte elementer. Antatt betongplate på grunnen.

Oppvarming

Ved og elektrisk. Boligen har varmepumpe, varmekabler på alle bad, vaskerom, vindfang og innvendig bod. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Eiendommen er fullverdiforsikret i Frende med polisenummer: 1012992. Årlig forsikringspremie kr. 5.664,-.
Selger opplyser om et årlig strømforbruk på ca. 15.500 kwh.
Det er pliktig medlemskap i velforening. Årlig kostad kr. 300,-. Dette inkluderer vedlikehold og innkjøp av utstyr til lekeplassene.
Boligen har fiber fra altifiber, ventilasjonsanlegg, seriekoblede røykvarslere og varmepumpe.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Ruben Lossius den 25.07.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:Boligen er oppført i henhold til vanlig byggeskikk og standard for byggeperioden og fremstår i god teknisk stand. Det ble generelt ikke oppdaget større tilstandssvekkelser ved boligen utover den forventede slitasjen på grunnlag av alder, utenom enkelte punkter som fremkommer i rapporten. Oppsummering av avvik som defineres ved TG2 vises fra side 6 i rapporten. Det er ingen forhold som vurderes som TG3. Hele rapporten må leses.

Følgende avvik har fått TG2:
- Utvendig - Nedløp og beslag: Det mangler snøfangere på taket.
- Utvendig - Vinduer: Selger opplyser i etterkant av befaring at det i forbindelse med vindusvask ble registrert mindre "knatt" på to vinduer. Undertegnede registrerte ikke dette selv på befaring.
- Våtrom - Overflater vegger og himling - Vaskerom: Det er ikke fremvist dokumentasjon på at det er benyttet våtromsmaling på vegger i våtsone eller om plater som er benyttet er beregnet for våtrom med våtsoner.
- Våtrom - Overflater Gulv - Vaskerom: Vaskeromsgulvet har lite fall fra tilstøtende rom/entré. Eventuelt lekkasjevann vil renne ut i tilstøtende rom før det finner veien til sluk da rommet ikke har oppkant ved dør. Gulvet tilfredstiller ikke krav i TEK 10. Det gjøres oppmerksom på at det heller ikke er membranoppkant ved skyvedørskasett.
- Våtrom - Overflater vegger og himling - Bad: Det er ikke fremvist dokumentasjon på at takhimling er tilstrekkelig fuktbeskyttet med våtromsmaling. Det er også synlig åpning mellom takpanel og list. Noe slipp/oppsprukket elastisk fugemasse registrert mellom gulv og oppkantflis. Det ble registrert åpning i rørgjennomføring til avløpsrør.
- Innvendig - Overflater: Enkelte småskader og noe synlige skjøter registret på laminatgulv. Flytende laminatgulv er lagt på større overflater enn anbefalt.
- Innvendig - Innvendige dører: Enkelte dører slår i karm.
- Våtrom - Sanitærutstyr og innredning bad: Det gjøres oppmerksom på at skjenk/innredning ikke er montert inn mot vegg. Innredning er ikke beregnet til å stå i våtrom. Noe bruksmerker og avflassing av maling på overflater registret.
- Tomteforhold - Utvendige vann- og avløpsledninger: Selger informerer at det tidvis noe merkbart svakt vanntrykk. Selger opplyser at kommunen jobber med å utbedre dette. Videre ukjent for takstmannen.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Følgende fremkommer av selgers egenerklæringsskjema:
2 Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? - Ja, kun av faglært. Kw bygg og Ak mur har jobbet på bad og våtrom. Ragnar Aas har ordnet med installering av rør, dusj, badekar, do og vask. Arbeid utført av Kw bygg, Ak mur og Ragnar Aas bademiljø.
2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? - Ja, det ble lagt nytt.
2.2 Er arbeidet byggemeldt? - Ja, Evje og Hornnes kommune.
4 Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? - Ja, kun av faglært. De har koblet til dusj, toalett, varmtvannsbereder og alt når huset var nytt. Arbeid utført av Ragnar Aas/bademiljø.
11 Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja, kun av faglært. Evje elektriske har installert det elektriske i huset. Evje elektroservice har installert varmepumpe. Arbeid utført av Evje elektriske og Evje Elektroservice.
11.1 Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? - Ja.
12 Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja, Det ble gjennomgått når huset var bygd.
16 Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Kw bygg har bygd garasjen og Ak mur har lagt gulv. Jeg har lagt epoxy oppå gulvet etter at det stod ferdig. Arbeid utført av Kw bygg og Ak mur.
23 Kjenner du til om det foreligger skaderapporter/ tilstandsvurderinger eller utførte målinger? - Ja, Det har vært takstmann og kikket, men vi har ikke mottatt papirer enda.
Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.
Selger informerer at det tidvis noe merkbart svakt vanntrykk. Selger opplyser at kommunen jobber med å utbedre dette. Megler har ikke undersøkt dette nærmere med kommunen.

Beliggenhet

Adkomst

Se kart. Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i barnevennlig boligområde på Hornnes med gode solforhold. Det er ca. 2 km til barnehage, skole og idrettshall. Nærhet til fiskemuligheter og flere fine badeplasser med sandstrand. Det er ca. 14 km til Høgås med flotte oppkjørte skiløyper på vinteren. Nærmeste dagligvarebutikk er Joker som ligger ca. 1 km unna. Det er ca. 5 minutter å kjøre til Evje sentrum med alle fasiliteter.

Tomt

Areal: 1 121 kvm, Eierform: Eiet tomt

Parkering

Parkeing i garasje og på egen tomt.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest for eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 20.11.2015. Brukstillatelsen gjelder enebolig gnr. 15 bnr. 205. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent. Selger har vært i kontakt med KW bygg som opplyser om at de skal sende inn melding om ferdigattest til kommunen.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til Boligbebyggelse-frittliggende småhusbebyggelse, tilhører reguleringsplan Hornåsen trinn 3, ikrafttredelse 19.06.2014. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om. Det er ubebygde tomter i området. Bygging kan forekomme.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp. Privat vei. Veien brøytes av kommunen frem til eiendommen. Kostnader for dette er inkludert i kommunale avgifter.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:

Dagboknr.: 2015/768985-2/200, tinglyst 25.08.2015 - Bestemmelse iflg. skjøte. Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

4 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 109 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 390 000,-)) 125 620,- (Omkostninger totalt) 4 515 620,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 18 336 pr. år Kommunale avgifter inkluderer: Abonnem.gebyr vann kr. 1.960,-, A konto vann kr. 16,63,- per m3, Abonnem.gebyr avløp kr. 3.595,-, A konto avløp kr. 27,88,- per m3, Std. Renovasjon kr. 4.010,-, Større dunk 360l papir kr. 1.395,-, og feiing/tilsyn kr. 345,-.
Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Eiendomsskatt

Det er ingen eiendomsskatt for denne eiendommen.

Formuesverdi

Primær: Kr. 746 918,- for år 2020. Sekundær: Kr. 2 688 905,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Hjortevegen 3, Gnr. 15 Bnr. 205 i Evje og hornnes kommune.

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Kjøleskap/kombiskap, komfyr/stekeovn/koketopp og oppvaskmaskin.
Vaskemaskin, tørketrommel og fryseboks i boden medfølger ikke. Lysekrone i stue og hylle ved kjøkkenøy medfølger ikke.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 92 80 63 23.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 dagen før visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

17-22-0078

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/17-22-0078. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Avd. leder / Eiendomsmegler Jan Terje Halvorsen, tlf. 92 80 63 23

Vederlag

Digital grunnpakke (Kr.5 850) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 4 390 000,-) (Kr.140 480) Tilrettelegging (Kr.14 500) Totalt kr. (Kr.171 315)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3062547