Hillestadheia

Hillestadheia 115

Prisantydning
3 150 000 kr
Omkostninger
94 620 kr
Totalpris
3 244 620 kr
Formuesverdi sekundær
392 563 kr
Byggeår
2007
Internt bruksareal (BRA‑i)
119 ㎡
Bruksareal
128 ㎡
Tomteareal
1 666 ㎡
Eierform
Eiet
Eiendomstype
Fritidseiendom

Oversikt

Flott beliggende hytte på Hillestadheia med gode solforhold - 4 soverom - Usjenert beliggenhet på romslig tomt

Om eiendommen

Fra 01.01.24 er det innført nye regler for måling og opplysning av areal på boliger.
De nye arealbegrepene er:

Bruksareal BRA
  • BRA-i - Internt bruksareal. Arealet innenfor boenheten.
  • BRA-e - Eksternt bruksareal. Areal av alle rom utenfor boenheten og som tilhører denne, for eksempel eksterne boder.
  • BRA-b - Innglasset balkong, altan, terrasser.
Andre arealer
  • TBA -Terrasser og åpen altan som er tilknyttet boligen.
  • ALH - Areal med lav himlingshøyde måles på samme måte som BRA, men man ser bort fra krav til himlingshøyde. Arealet inngår ikke i BRA, men opplyses om sammen med BRA som et tillegg.
  • GUA - summen av BRA og AHL. Brukes når boligen har gulvareal som ikke er måleverdig på grunn av for eksempel skråtak eller lav himlingshøyde. Arealet oppgis som tilleggsinformasjon til øvrige arealer.

Innhold

Hytta går over to etasjer og inneholder entre/gang m/garderobe, 2 bad, stue/kjøkken, teknisk bod/vaskerom med sluk, utvendig bod og ett soverom i 1. etasje. I loftsetasjen er det stue, tre soverom og wc. Det er en frittstående bod på eiendommen. Pent opparbeidet tomt med romslig terrasse og gressplen. Bilvei helt frem og parkering på egen tomt.

Vindu på soverom i 1. etasje har har for smal åpningsbredde for å være godkjent rømningsvindu. Rommet har heller ikke direkte rømningsvei fra tilstøtende rom som er bad. Loft og soverom i 1. etasje har arealer som ikke er måleverdige på grunn av for lav takhøyde. Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som. Det er avvik mellom godkjente tegninger/ferdigattest og dagens planløsning. Tegninger viser ikke påbygg med soverom mot nordøst. Tegninger viser vinklet vegg mellom bad og vaskerom, denne er rett. Del av bad fra tegninger er omgjort til garderobe tilknyttet gang. Del av stuen er tegnet inn som soverom. Tegninger viser kun to soverom på loft, og en større loftstue. Loftstue var delt inn med et ekstra soverom og WC-rom. Ulovlige tiltak vil kommunen kunne forfølge og kreve omsøkt etter dagens regelverk. Risiko og eventuelle kostnader forbudet med eventuell søknad-/godkjenning påhviler kjøper. Megler har ikke mottatt tegninger av frittstående bod fra kommunen og kan derfor ikke kontrollere at bruken av rommet samsvarer med hva det opprinnelig er godkjent som.

Oppvarming

Varmepumpe og vannbåren gulvvarme, samt vedfyring. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Beliggenhet

Adkomst

Se kart. Hytta er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Parkering

Bilvei helt frem, parkering på egen tomt.

Beliggenhet

Flott beliggende hytte på Hillestadheia ca. 620 moh med gode solforhold og fin utsikt. Hytta ligger usjenert til på romslig tomt. Hillestadheia ligger i Tovdal nær Hillestadgalleriet. Hillestadheia er det nærmeste høyfjellsområdet til kystbyene i Aust-Agder. I området er det fine oppmerkede turstier i fjellet. Flotte forhold for langrenn med ca. 32 km. oppkjørte skiløyper vinterstid. Gode fiskemuligheter med ca. 20 fiskevann på heia rundt hyttefeltet med mulighet for gunstige årskort for hytteeiere. Bademuligheter nedenfor hytta, det går sti fra hytta til badeplass. Nærmeste dagligvarebutikk finner du på Dølemo. Nærmeste sentrum er Åmli hvor du finner flere butikker, bensinstasjon, bank, apotek, café.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 26.08.2007. Ferdigattesten gjelder Hytte. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Vei, vann og avløp

Privat vann og avløpsanlegg. Vannforsyning fra vannverk koster kr. 3.212,- per år. Avløpsanlegg koster kr. 5.040,- per år. Privat vei. Det betales kr. 3 120,- per år for vedlikehold av vei sommer og vinter, frem til tomtegrense. Løypeavgift kr 900 per år. Det er mulighet for brøyting av parkeringsplass på tomt for de som ønsker dette. Årlig avgift er kr. 2 240,- per år.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til Fritidsbebyggelse, tilhører reguleringsplan Utbyggingsplan, del av Felt 2 "Granhommen sør", del av Felt 4 "Rjupereirheia nord" og del av Felt 5 "Lindheia nord", datert 13.06.2006. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om. Området er under utbygging. Bygging vil forekomme.

Adgang for utleie

Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

4217/9/46:
12.07.2022 - Dokumentnr: 772908 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Sørmegleren AS
Org.nr: 944 121 331
Elektronisk innsendt


18.10.2007 - Dokumentnr: 838496 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:4217 Gnr:9 Bnr:32


01.01.2020 - Dokumentnr: 82005 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0929 Gnr:9 Bnr:46


Kommentar konsesjon

Det er ingen konsesjonsplikt på eiendommen. 

Kommentar odelsrett

Det er ikke odel på eiendommen. 

Økonomi

Omkostninger kjøper

3 150 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
78 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 150 000,-)

94 620,- (Omkostninger totalt)

3 244 620,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Info eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt for denne eiendommen.

Nøkkelinformasjon

Standard

Hyggelig stue og kjøkken i åpen løsning. Rommet er romslig og har plass for flere sittegrupper. Det er varmepumpe og peisovn i rommet, samt utgang til terrasse. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og laminert benkeplate. Det er ikke lekkasjevarsler eller komfyrvakt på kjøkkenet. Kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Bad i 1. etasje (sydlig del) med panel på vegger og fliser på gulv. Badet inneholder benk med servant, veggmontert toalett, dusjkabinett og frittstående badstue. Veggene har trepanel og gulvlist, også i våtsoner. Ikke vanntette løsninger og detaljer. Våtrommet har dusjkabinett og ikke dusjing direkte på vegger. Dette begrenser midlertid påkjenning betydelig. Det kan ikke konstateres synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet. Kan likevel forekomme skjult, men dokumentasjon på dette mangler. Det mangler oppkantflis og synlig tettesjikt mot vegg, og det er ikke påvises tette løsninger ved dør. Spikret treverk står direkte mot våtromsgulv. Gulvet har begrenset fall i retning mot sluk. Badet har mekanisk avtrekksvifte på vegg.

Bad i 1. etasje (nordlig del) som inneholder frittstående servant, veggmontert toalett og dusjkabinett. Veggene har trepanel og gulvlist, også i våtsoner. Ikke vanntette løsninger og detaljer. Våtrommet har dusjkabinett og ikke dusjing direkte på vegger. Dette begrenser midlertid påkjenning betydelig. Fliser på gulv. Det er ikke konstantert synlig bruk av membran/tettesjikt på våtrommet. Kan forekomme skjult men dokumentasjon på dette foreligger ikke. Det mangler oppkantflis og synlig tettesjikt mot vegg, og det er ikke tatte løsninger ved dør og på vegg ved rørgjennomføring. Gulvet fremstår som flatt, uten fall i retning mot sluk. Badet har mekanisk avtrekk.

Teknisk rom/vaskerom med sluk i 1. etasje. Rommet er på tegninger godkjent som vaskerom, men fremstår ikke med overflater og tettesjikt som et våtrom bortsett fra at det er sluk på gulv. Det er ikke registrert membran på gulv eller vegger. Rommet fremstår med noe uferdige og ufagmessige løsninger på veggoverflater og ved synlig røropplegg.

Wc rom i loftsetasjen med belegg på gulv, panel på vegger og i tak. Rommet inneholder vask og toalett. Naturlig avtrekk fra rommet.

Det er ikke fremlagt samsvarserklæring og sluttkontroll på el-arbeider. Det er flere indikasjoner på ufagmessige løsninger som indikerer at ikke alle arbeider er utført av elektroinstallasjonsvirksomhet med ansvar.

Det er fire soverom i hytta. Ett i 1. etasje og tre i loftsetasjen.

Praktisk loftstue i loftsetasjen.

Det er vannbåren gulvvarme i 1. etasje, varmepumpe og vedovn.

Hele hytta ble beiset i 2021.

Frittstående bod med sponplater på gulv, åpent stenderverk på vegger, åpen takhimling mot bakside av taktro. Boden er usiolert men har vindtettplater på vegger.

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Ruben Lossius den 03.06.2024, og er gyldig i 1 år etter befaringsdato, 26.05.2024. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Boligen er oppført i henhold til vanlig byggeskikk og standard for byggeperioden. Boligen fremstår i hovedsak i god teknisk stand, men med noe enkelte avvik mot dagens standard og forskriftskrav, samt enkelte tilstandssvekkelser ved boligen utover den forventede slitasjen, alder tatt i betraktning. Hytten skal i flg. tidligere salgsopplysninger være oppført av forrige eier selv. Ukjent for undertegnede om tidligere eier er
håndverker. Oppsummering av avvik og mangler som defineres som TG2 og TG3 vises fra side 6 i rapporten. Hele rapporten må leses.

Følgende avvik har fått TG3:
Våtrom - 1. etasje - Bad (Nordlig del) - Sluk, membran og tettesjikt: Avvik - Tidligere eier har opplyst til selger at det skal være membran på gulvet, men denne er i så fall ikke montert riktig da det ble registrert manglende tett oppkant langs vegger og ved dør. Dokumentasjon på flis/membranarbeider eksisterer ikke.
Våtrom - 1. etasje - Teknisk bod m/sluk - Sluk, membran og tettesjikt: Avvik - Det er ikke tilfredsstillende membran/tettesjikt på våtrommet.
Våtrom - 1. etasje - Bad (sydlig del) - Sluk, membran og tettesjik: Avvik - Tidligere eier har opplyst til selger at det skal være membran på gulvet, men det ble registrert at denne i så fall ikke er korrekt montert. Det ble registrert manglende tett oppkant langs vegger og ved dører. Dokumentasjon på flis/membranarbeider eksisterer ikke.

Følgende avvik har fått TG2 - avvik som kan kreve tiltak:
Utvendig - Vinduer: Avvik - Det ble registrert noe værslitt og påbegynt råteskader på vindussprosser og noe av utvendig vindusramme. Enkelte sprosser var løse og noe skjeve.
Utvendig - Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Avvik - Det ble registrert noe vridde- og løsnede spiler påveranda. Avstand mellom bjelkelag er større en anbefalt på terrasse. Dette, samt værslitasje og materialkvalitet har medført til noe svikt i terrassebord. Enkelte fuger på skiferplatting/trapp har løsnet. Rekkverk på veranda tilfredsstiller ikke dagens krav for rekkverkshøyde.
Innvendig - Innvendige trapper: Avvik - Rekkverk mangler spile og er noe ustødig og slarkete. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
Våtrom - 1. etasje - Bad (Nordlig del) - Overflater vegger og himling: Avvik: Veggene har trepanel og gulvlist, også i våtsoner. Ikke vanntette løsninger og detaljer. Bruk av panel på vegger i våtrom er relativt vanlig i fritidsboliger og fungerer i de fleste tilfeller bra forutsatt bruk av dusjkabinett, men tilfredsstiller ikke krav for våtrom. Det er utette ufagmessige rørgjennomføringer på vegger.
Våtrom - 1. etasje - Bad (Nordlig del) - Overflater Gulv: Avvik - Det er ikke tilstrekkelig fall på gulvet og gulvet mangler tette oppkanter. Ved en eventuell lekkasje vil vann kunne renne inn i tilstøtende bygningsdeler å gjøre skade før det finner veien til sluk.
Våtrom - 1. etasje - Teknisk bod m/sluk - Overflater vegger og himling: Avvik - Det er ikke tilfredsstillende tettesjikt rundtutslagsvask. Vegger fremstår noe uferdige med åpne inspeksjonsluker etc.
Våtrom - 1. etasje - Teknisk bod m/sluk - Overflater Gulv: Avvik - Gulvet har ikke tilstrekkelig fall mot sluk og har utette løsninger langs vegger og ved dør. Også omtalt i punkt for "sluk, membran...".
Våtrom - 1. etasje - Bad (sydlig del) - Overflater Gulv: Avvik - Gulvet har ikke fall mot sluk og det er gulvlister av tre mellom vegg og våtromsgulv, dvs. ikke tette oppkanter. Ved en eventuell lekkasje vil vann kunne
renne inn i tilstøtende bygningsdeler å gjøre skade før det finner veien til sluk.
Tekniske installasjoner - Vannledninger: Avvik - Synlige rørarbeider i teknisk rom/vaskerom fremstår noe ufagmessig. Det er ikke fremlagt dokumentasjon på rørleggerarbeider.
Tekniske installasjoner - Elektrisk anlegg: Avvik - Det er ikke fremlagt samsvarserklæring og sluttkontroll på el-arbeider fra opprinnelig byggeår. Selger har i 2024 utført noe reparasjoner og utbedring av enkelte arbeider i hytten og i boden. Disse arbeidene er samsvarserklært og sluttkontrollert.

Følgende avvik har fått TG2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
Utvendig - Nedløp og beslag: Avvik - Takfot beslag er noe ufagmessig lagt på nyere påbygg enn taket for øvrig, og mangler takfotbeslag på utbygg over veranda. Alt takvann ledes ikke bort fra grunnmur, men
avsluttes stedvis rett ved hytten. For øvrig ikke unormalt for hytter på fjellet som til tider er utsatt for lave temperaturer over lang tid.
Utvendig - Takkonstruksjon/Loft: Avvik - Ved inspeksjon av loft ble det registrert at det mangler isolasjon over spottkasser, ellers noe begrensede mengder med isolasjon ellers i tak ved takstoler i forhold til Sintefs Byggforsk anbefalte mengde. Insektsnetting er montert noe ufagmessig på utsiden av luftespalte. For hytter som tidligere har hatt aktivitet av mus kan ikke utelukkes noe skjulte skader i lukkede bygningsdeler. Det ble imidlertid ikke registrert skader utover noe eldre muselort på kaldtloft.
Utvendig - Dører: Avvik - Ytterdører mangler beslag i underkant av dørsvill. Balkongdør har noe slark i håndtak. Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad
Innvendig - Radon: Avvik - Det er ikke foretatt radonmålinger. Det er ikke fremvist dokumentasjon at bygget er utført med radonsperre. Boligen ligger for øvrig i et område skravert gult, som betyr aktsomhet "moderat til lav" iht. DSA, som vil si, "lite sannsynlig skadelig", eller "normale forekomster". Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad.
Våtrom - 1. etasje - Bad (Nordlig del) - Ventilasjon: Avvik - Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad.
Våtrom - 1. etasje - Bad (sydlig del) - Overflater vegger og himling: Avvik - Veggene har trepanel og gulvlist, også i våtsoner. Ikke vanntette løsninger og detaljer. Bruk av panel på vegger i våtrom er relativt vanlig i fritidsboliger og fungerer i de fleste tilfeller bra forutsatt bruk av dusjkabinett, men tilfredsstiller ikke forskrifts krav og preaksepterte ytelseskrav i TEK. Våtrommet har dusjkabinett og ikke dusjing direkte på vegger. Dette begrenser midlertid påkjenning betydelig. Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad.
Våtrom - 1. etasje - Bad (sydlig del) - Ventilasjon: Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
Kjøkken - 1. etasje - Stue/kjøkken - Overflater og innredning: Avvik - Det ble ikke registrert lekkasjevarsler eller komfyrvakt på kjøkkenet.
Spesialrom - Loftsetasje - Wc - Overflater og konstruksjon: Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1.
Tekniske installasjoner - Andre installasjoner: Avvik - Jacuzzi er ikke kontrollert. Ukjent alder, mulig fra omkring byggeår, dvs. over halvparten av forventet levetid er utgått. Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad.
Tomteforhold - Grunnmur og fundamenter: Avvik - Bjelkelag tilhørende påbygg/soverom står direkte mot grunn/grus item søylesko/punktfundamentering.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Hvitevarer

Følgende hvitevarer følger boligen: Kjøleskap/kombiskap, komfyr/stekeovn/koketopp og oppvaskmaskin.

Diverse

Hytta har sentralstøvsuger, boblebad og badstue.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.  

Vedlegg salgsoppgave

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

4217/9/46:
12.07.2022 - Dokumentnr: 772908 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Sørmegleren AS
Org.nr: 944 121 331
Elektronisk innsendt


18.10.2007 - Dokumentnr: 838496 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:4217 Gnr:9 Bnr:32


01.01.2020 - Dokumentnr: 82005 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0929 Gnr:9 Bnr:46


Info kommunale avgifter

Kr. 4 243 pr. år. Feieavgift kan tilkomme.

Byggemåte

Bygning oppført i tre over ringmur og støpt plate av betong. Isolert bindingsverkkonstruksjon kledd med liggende villmarkspanel. Taket er tekket med takpapp/shingel. Takrenner, nedløpsrør, beslag av både plast og stål. Vinduer med malte karmer og rammer av tre med 2-lags glass. Malt hovedytterdør, balkongdør og boddør i tre. Balkongdør har 2-lags isolerglass. Terrasse av tre rundt deler av hytten, veranda av tre ut fra loft, ellers betongplatting belagt med skifer.

Bod byggeår ukjent.
Bygning oppført med uisolert bindingsverkskonstruksjon i tre over grunnmur av stein. Saltak tekket med shingel, Luftet veggkonstruksjon. bygningen fremstår oppført i hovedsak med fagmessig utførelse og i god teknisk stand jamf. bruksformål som bod. Yttervegger er kledd med liggende kledningsbord. Vinduer med karmer og rammer av tre. Inngangsdør av tre.

Info strømforbruk

Selger opplyser om et årlig strømforbruk på ca. 3.808 kwh.

Polisenummer

8053105

TV/Internett/Bredbånd

Fiber fra Altibox.

Sammendrag selgers egenerklæring

Følgende fremkommer av selgers egenerklæringsskjema:
9 Har det vært feil på det elektriske anlegget? Ja! Jeg blev i tillstandsrapport 2022 oppmerksommet på at jeg bør ta en elektriker for å se over elanlegget hvilket jeg også gjort.
10 Er det utført arbeid på det elektriske anlegget? Ja!
10.1.1 Navn på arbeid - Nytt arbeid
10.1.2 Årstall - 2024
10.1.3 Hvordan ble arbeidet utført? Faglært
10.1.4 Fortell kort hva som ble gjort av faglærte: Forbedring av funn fra tillstandsrapport 2022. Samsværserklæring utført av Orion Elektro AS
10.1.5 Hvilket firma utførte jobben? Orion Elektro AS
10.1.6 Har du dokumentasjon på arbeidet? Ja!
16 Er det utført arbeid på varmeanlegg eller ventilasjonsanlegg? Ja!
16.1.1 Navn på arbeid - Nytt arbeid
16.1.2 Årstall - 2021
16.1.3 Hvordan ble arbeidet utført? Faglært
16.1.4 Fortell kort hva som ble gjort av faglærte - Installert varmepumpe. referanse ID: 1320398
16.1.5 Hvilket firma utførte jobben? Inselo
16.1.6 Har du dokumentasjon på arbeidet? Ja!
18 Har det vært feil eller gjort endringer på ildsted eller pipe?
19 Har det vært skadedyr i boligen eller andre bygninger på eiendommen? Ja! Mus i innervegg notert 2021 og jeg tok da kontakt med forsikkringsselskap. Fikk med hjelp med å mussikkret hele hytta og har ikke hatt en mus inne i veggen siden dess. Har hatt ut feller i veggen hvert år for å vara sikker men hverken mus i felle eller musavføring observert siden 2021.

Tilleggskommentar: En stein i peisen er løs.
Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.
Produktnummer: E072EFB4-DC06-450F-8968-03DF7FFF8911 Kategori: