Åseral

Hestheivegen 53 og 55

Prisantydning
3 790 000 kr
Omkostninger
15 170 kr
Totalpris
3 805 170 kr
Byggeår
2021
P-rom
117 ㎡
Bruksareal
130 ㎡
Antall soverom
4
Eierform
Eiet
Eiendomstype
Fritidseiendom

Oversikt

Om eiendommen

Bortelid - Meget tiltalende og moderne hytter under oppføring på Nystøyl Panorama

Om eiendommen

Oppvarming

Ved, varmekabel og elektrisk. Peisovn i stue/ kjøkken. Varmekabler i gulv i gang, bad og stue i 1.etg samt bad i 2.etg. Dersom det er rom i hytten som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Offentlige opplysninger

Info energiklasse

Når en bolig selges før den er ferdig bygget, skal selger oppfylle plikten for energi- og oppvarmingskarakter og lage fullstendig energiattest ved ferdigstillelse. Prosjektet bygges etter teknisk forskrift etter plan og bygningsloven, gjeldende fra 2010 (TEK 10).

Økonomi

Omkostninger kjøper

3 790 000,- (Prisantydning)

I tillegg til kjøpesum vil det påløpe følgende kostnader ved kjøp: Tinglysningsgebyr skjøte: kr. 585,-, Tinglysningsgebyr pr. pantedok: kr. 585,- Oppmålingsgebyr Åseral kommune, kr 14 000,-

Ingen dokumentavgift. Første overføring av en selvstendig og helt ny bygning som ikke er tatt i bruk jmf. Stortingsvedtaket § 3.

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Nøkkelinformasjon

Diverse

Hyttene vil få et flott og moderne uttrykk med mye glass som gjør at utsikt og lysforhold blir optimale. Det vil bli brukt kvalitetsmaterialer og hytten vil holde en gjennomgående god standard med gjennomtenkte løsninger som gjør at man vil trives enda bedre. Hyttene leveres med følgende innhold 1.etg.: Gang med god garderobeplass . Stue (eventuelt soverom) med dør ut. Bad med dusjkabinett, wc, baderomsinnredning, opplegg vaskemaskin. 3 romslige soverom og bod med utvendig og innvendig dør. 2.etg.: Stue med spiseplass, peisovn og utgang stor terrasse på ca 30 kvm. Åpen kjøkkenløsning fra Strai kjøkken med opplegg til oppvaskmaskin og komfyr. Bad med dusjkabinett, baderomsinnredning og wc. 1 soverom. Fliser på gulv i gang og begge bad, ellers énstavs parkett. På vegger blir det behandlet slett panel.

Info kommunale avgifter

Kostnader til drift og vedlikehold av boligen påhviler den enkelte eier.

Kommunale avgifter består av abonnement- og forbruksavgift for vann/avløp, renovasjon, feiekostnader samt vannmåler. Satsene for dette fastsettes etter at boligen er ferdigstilt, og det henvises til Åseral kommune for nærmere info.

Den enkelte eier ordner selv strøm, eventuelt abonnement til TV/ data samt innbo og bygningsforsikring.

Boligen vil være forsikret frem til overtakelse. Kjøper tegner fullverdiforsikring fra overtakelse. Kjøper forsikrer eget innbo.
Produktnr: 5ACD62C3-6F59-4E9F-9B92-08282DC070A2