HÅNES

Hånesveien 63

Prisantydning
1 790 000 kr
Omkostninger
61 720 kr
Andel fellesgjeld
184 719 kr
Totalpris
2 036 439 kr
Formuesverdi
431 637 kr
Formuesverdi sekundær
1 553 893 kr
Felleskostnader
5 030 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Kommunale avgifter
2 018 kr / år
P-rom
53 ㎡
Bruksareal
53 ㎡
Etasje
5
Antall soverom
1
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Lys og pen 2-roms selveierleilighet i blokk med heis-Fin utsikt-Balkong-Sentralt

Om eiendommen

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 5.etasje med trappefri adkomst via heis og inneholder: Gang, stue, kjøkken, bad og soverom.

Felles vaskerom i etasjen med egne maskiner.

I tillegg medfølger 2 boder på henholdsvis 2,5 kvm. og 0,5 kvm.

Standard

Velkommen til Hånesveien 63. Leiligheten er presentert av Pål Birkeland for Sørmegleren.

Det er enkel trappefri adkomst til leiligheten via heis opp til 5. etg, og venner og gjester slipper du enkelt inn via porttelefon.

Leiligheten har en praktisk planløsning hvor du finner entré/gang, stue, kjøkken, soverom og bad.

Leiligheten er lys og trivelig med pene nyere gulv og lysmalte vegger og himlinger. Leiligheten oppleves lys og trivelig og det er godt med vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig dagslys. I stuen har du flere møbleringsmuligheter, du har plass til både en sofa- og en sittegruppe om ønskelig. Fin utsikt fra stue og balkong.

Kjøkkeninnredningen har hvitevarer som stekeovn og platetopp, samt kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin. Du har også plass til et hyggelig spisebord med stoler på kjøkkenet.

Soverommet er malt i en lys pen farge. Du har plass til dobbeltseng og en stor garderobe.

Badet har  varmekabler på gulv, og inneholder toalett, dusjkabinett, baderomsinnredning med tilhørende speil, samt opplegg for vaskemaskin.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 53 kvm, Bruksareal: 53 kvm

P-rom: Gang, bad, stue, kjøkken og soverom. Alle rom er p-rom.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de nødvendigvis opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

i følge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Varme i gulv på bad/wc, samt elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

I 2017 ble ny heis installert, samt nytt calling anlegg.

Nyrenoverte fasader ferdigstilles i disse dager.

Fremtidig vedlikehold/oppgraderinger:
På generell basis er det vanskelig å si noe konkret på forhånd om når det vil bli nødvendig/hensiktsmessig å utføre vedlikeholdsoppgaver.
Rydding av balkonger for klargjøring til ToFire AS av den enkelte beboer. Befaring av alle verandaer av ToFire AS slik at fremtidige lekasjer kan bli forhindret, samt kontroll av vinduer.

Styrer informerer om at alle må bytte vinduer som er anbefalt, slik at de får en viss standard før sameiet kan overta vedlikeholdsplikten av dem, ref. protokoll generalforsamling 2022.

Protokoll fra ordinært årsmøte i sameiet 29.03.2023:
Pkt. 5.3: Låneopptak videre vedlikehold, informasjon vedrørende bygg og fremdrift av ToFire. Det vil bli tatt opp et nytt lån som betyr at fellesutgiftene vil øke med 600 kroner i måneden. Totalt ender fellesutgiftene på 5600 kroner. Det ble stemt for lån for videre vedlikehold av blokka. Dette ble godkjent. Det ble enstemmig vedtatt økt låneopptak.

Pkt. 5.1 Bo og ordensregler. Vedtak: Bo og ordensregler gjennomgås og oppdateres i neste sameie møte.
Pkt. 5.2 Vedtekter: Vedtak: Vedtektene gjennomgås og endres i neste sameiemøte. Vedtektene må gjennomgås og oppdateres når sameiet skal overta vedlikeholdsplikten på vinduer.

Det avholdes dugnader i sameiet.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Thomas Adler Olsen den 05.05.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Beskrivelse av eiendommen:
Leilighet beliggende i 5.etasje i boligblokk som ble oppført i 1985. 4 vinduer i stue/kjøkken med 2.lags glass i fra 2005 er skiftet ut, lyd/branndør som inngangsdør til leiligheten ble montert for ca. 2 år siden og laminat-gulver ble lagt for ca. 3 år siden. 2 vinduer med 2, laqgs glass i soverommet og
balkongdøren i stuen er i fra byggeår, samt bla. kjøkken innredningen, baderommet, røropplegg og el-anlegget. For øvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet.

Følgende har fått TG3 i rapporten (store eller alvorlige avvik):
Våtrom > Generell > Bad: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000.

Følgende har fått TG2 i rapporten (avvik som kan kreve tiltak):
Utvendig > Vinduer - 2: Det er avvik: To vinduer i soverommet er i fra byggeår med 2.lags glass i fra 1984.
Utvendig > Dører - 2: Det er avvik: Balkongdør i fra byggeår med 2.lags glass i fra 1984 har normal slitasje.
Tekniske installasjoner > Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.
Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Sikringsskap med automatsikringer er montert i skap i gangen.

Sammendrag selgers egenerklæring

Ingen bemerkninger i selgers egenerklæring.

Beliggenhet

Adkomst

Fra Kristiansand Sentrum kjører du øst mot Sørlandssenteret. Ta av til høyre ved skilting mot Hånes. Når du kommer inn på Hånesveien følger du veien helt til du får Hånes Senter på venstre side. Leiligheten ligger i 1 etasje av bygget som er tilknyttet senteret. Det vil bli godt skiltet med visningsskilt fra Sørmegleren ved fellesvisning.

Beliggenhet

Leiligheten har en ypperlig beliggenhet på Hånes Senter, hvor du blant annet vil ha dagligvarebutikk (Kiwi) som nærmeste nabo. Du finner også et variert utvalg av butikker som Alternativ Velvære, Hånes Lefsebakeri med flere.

Like ved Hånes Senter finner du busstoppet med samme navn som tar deg raskt til sentrum eller i motsatt retning. Du finner linje A2, M2 og N2 med stopp på Hånes Senter.

Området er meget barnevennlig, du har gangavstand til skoler som Hånes Skole Heståsen/Brattbakken, samt Vigvoll skole. Du finner også flere barnehager i området som Solkollen Barnehage, Hvetekornet familiebarnehage og Jordbærveien barnehage. Ansgardskolen ligger kun en kort spasertur unna.

Av fritidstilbud finner du Solvika kunstgress og Håneshallen i cirka 15 minutters gange fra leiligheten. For den aktive finnes det treningssenter (Fitness 24/7) i gangavstand, samt at det finnes flotte tur- og grøntområder like i nærheten. Det er også kort avstand til sjøen med mange flotte badeplasser sommerstid. Hamresanden som er en sandstrand er en kort kjøretur unna.

De aller fleste servicetilbud finner du på Sørlandssenteret som er cirka en 5 minutters kjøretur unna. Sørlandssenteret er et av Skandinavias største kjøpesenter og består av cirka 165 butikker. Forøvrig finner du flere forretninger i Sørlandsparken.

Flytter du til Hånesveien 63, vil du med andre ord bo sentralt til veldig mye.

Tomt

Eierform: Eiet tomt
Felles eiertomt.

Parkering

Pr. idag har sameiet har totalt 17 parkeringsplasser ytterst mot veien bak hudpleieskolen og 2 plasser ved blokkas nordvegg. Hver seksjon har fått utdelt parkeringsbevis som skal plasseres i frontrute. Det er tinglyst gjensidig rett til parkering o.l. men ikke spesifisert antall plasser. Parkeringsbevis fås ved henvendelse til styret.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert DATO. Ferdigattesten gjelder FYLL INN. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligformål og tilhører reguleringsplan NAVNPÅREGULERINGSPLAN, datert DATO. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Eiendommen er overbeheftet. Det er en forutsetning for gjennomføring av salget at kreditoren(e) aksepterer å slette sitt pant mot nettoproveny. Dersom det blir tinglyst ytterligere pant/utlegg i eiendommen, kan handel kun gjennomføres forutsatt at disse aksepterer å slette sitt pant uten å få innfrielse av det underliggende kravet. Megler vil holde kjøper orientert om eventuell utvikling i saken. For i best mulig grad å sikre gjennomføring av handelen, er det et ønske og en fordel at overtagelse blir satt til snarest mulig.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel.
Boliger i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Seksjonseier disponerer over egen seksjon med de begrensninger som følger av eierseksjonsloven § 24 og sameiets vedtekter.

Energiattest

Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Om sameiet

Husdyrhold

Det står ikke noe i husordensreglene vedr. husdyrhold.

Rettigheter og forpliktelser

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtekstfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Regnskap og vedtekter

Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

Forretningsfører

Sørlandet Boligbyggelag

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

1 790 000,- (Prisantydning) 184 719,- (Andel av fellesgjeld) 1 974 719,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 8 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 350,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 1 974 719,-)) 61 720,- (Omkostninger totalt) 2 036 439,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 2 018 pr. år Eiendomsskatt for år 2023.

Felleskostnader

Kr. 5 030,- pr.mnd.

Fellesutgiftene vil øke med ca. kr. 600,- pr. mnd. ifbm. nytt låneopptak til videre vedlikehold av bygget. Økningen er fra 1. juni.

Felleskostnader inkluderer

Driftsutgifter kr. 3.100,- kommunale avgifter, renovasjon, felles forsikring på bygg, renter kr. 841,- og avdrag kr. 444,- på fellesgjeld, forretningsførsel, vedlikehold, energi/strøm fellesareal, Telenor TV / Bredbånd kr. 645,-, styre- og revisjonshonorar.

Andel fellesgjeld / Fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 184 719

Lånevilkår fellesgjeld

Lånenummer: 16366555351, Den Norske Bank. Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 19.04.2023: 5.55% pa. Antall terminer til innfrielse: 236,-. Saldo per 19.04.2023: 4 802 719,-. Andel av saldo: 184 720,-. Første termin/første avdrag: 26.03.2023 (siste termin 26.11.2042).

Det ble vedtatt på generalforsamlingen av 29.03.2023 å ta opp et nytt lån til videre vedlikehold av bygget.

Fradragsberettiget

Renteutgifter på andel fellesgjeld kan trekkes fra på selvangivelsen som vanlige gjeldsrenter.

Formuesverdi

Primær: Kr. 431 637,- for år 2021. Sekundær: Kr. 1 553 893,- for år 2021.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Hånesveien 63, Gnr. 63 Bnr. 588 Snr. 24 i Kristiansand kommune. Sameiebrøk:

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Kjøleskap/kombiskap, oppvaskmaskin og komfyr/stekeovn/koketopp.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 99 09 92 28.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato. Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

11-23-0158

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-23-0158. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Pål Birkeland, tlf. 99 09 92 28

Vederlag

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 215) Digital grunnpakke (Kr.6 850) Oppgjør (Kr.10 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 1 974 719,-) (Kr.49 367,98) Tilrettelegging (Kr.15 500) Totalt kr. (Kr.89 417,98)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3070658