Bortelid

Grønalivegen 30

Prisantydning
2 550 000 kr
Omkostninger
79 620 kr
Totalpris
2 629 620 kr
Formuesverdi
597 902 kr
Kommunale avgifter
9 952 kr / år
Byggeår
2004
P-rom
77 ㎡
Bruksareal
82 ㎡
Tomteareal
828 ㎡
Antall soverom
3
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Hytte

Oversikt

Om eiendommen

Fint beliggende helårshytte på Bortelid med umiddelbar nærhet til skiløype og flotte turområder

Om eiendommen

Innhold

Hytta går over 2 etasjer og inneholder stue og kjøkken i åpen løsning, gang, entré, 2 soverom, toalettrom og bad/vaskerom i 1. etasje. I 2. etasje er det stue og soverom. Det er utgang til platting fra stue.

Standard

Hytt er oppført i 2004 og har holder gjennomgående god standard. Det er normal brukslitasje på overflater, innredninger og utstyr. Noen oppgraderinger av våtrom og bygningsdeler med avvik må påregnes etter behov.

Hytta har overbygget inngangsparti. Det er flislagt gang med varmekabler og trappeoppgang til hems. Praktisk bod/tørkerom hvor man kan henge fra seg yttertøy. Stue og kjøkken er i praktisk åpen løsning med god takhøyde. Stua har peis som gir lun og god varme på vinterstid. Det er utgang til platting fra stue. Kjøkkeninnredningen har helttre fronter og laminat benkeplate. Det er frittstående hvitevarer og ventilator i skap. Stue/kjøkken og mellomgang er beiset/malt i 2022.

Hytta har 2 soverom i 1. etasje og 1 soverom på hemsen. Soverom i 1. etasje er innredet med dobbeltseng og familiekøyeseng. Soverom på hems er innredet med enkeltseng. Det er i tillegg loftstue med soveplasser.

Badet har fliser på gulv og panel på vegger med ventilasjon fra vifte i ytterveg. Badet er innredet med toalett, dusjkabinett og vask. Rommet har opplegg for vaskemaskin. Det er i tillegg et toalettrom med vask og toalett. Bad og toalettrom har varmekabler i gulvet.

Sikringskap fra byggeår ned automatsikringer og jordfeilbryter.

Arealer med beskrivelse

Fritidsbolig: Bra: 82 m² - P-rom: 77 m² - S-rom: 5 m²
1. etasje: Bra: 71 m² - P-rom: 66 m² - S-rom: 5 m²
Hems: Bra: 11 m² - P-rom: 11 m² - S-rom: 0 m²

P-rom inkluderer: 1. etg: Stue/kjøkken, gang, entré, soverom, soverom 2, wc og bad/vaskerom. Hems: Stue og soverom.
S-rom inkluderer: 1. etg: Bod og teknisk rom.

Vinduer på alle soverom og hems er for små med tanke på dagens krav til rømningsvinduer, samt for lite dagslysflate. Rommene har ikke tilfredstillende krav til rømningsvei.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

2004 ifølge Åseral kommune.

Undertak av takbord, papp, knotteplast og tekket med torv. Takrenner, nedløp og pipebeslag av plastbelagt stål/aluminium. Veggkonstruksjonen er bindingsverk med utvendig kledning av liggende beiset panel. Takkonstruksjonen er en plassbygget saltakkonstruksjon av taksperrer, med lufting fra
gesims. Dører fra byggeår i malt trekonstruksjon med noe varierende slitasje. Terrassedekke i beiset treverk og noe skiferheller. Se forøvrig tilstandsrapport.

Oppvarming

Elektrisk og ved. Varmekabler i entré, bad, tørkerom og toalettrom. Vedfyring i stue. 2 mobile oljebaserte panelovner medfølger salget. Hytta har "ring hytta varm" funksjon. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Eiendommen er forsikret i Tryg med polisenummer 5449952. Årlig forsikringspremie utgjør kr. 1 632,-. 
Selger opplyser om et årlig strømforbruk som ligger på mellom 6 500 - 8 000 kWh de siste 4 årene. Strømforbruket vil variere med bruken av hytta.
Hytta har parabol med abonnement fra Canal Digital.
Det er velforening i området, Bortelid Vel. Årlig kostnad utgjør kr 500,-. Det betales i tillegg en årlig avgift til Bortelid Utmarkslag som inkluderer fjellparkavgift, løypepreparering og aktivitetstilbud ca. 1 400,-.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Lars Tore Mesel den 23.11.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon: Hytte med en etasje og hems, som er oppført i 2004. Normal bruksslitasje på overflater, innredninger og utstyr.
Noen oppgraderinger av våtrom og bygningsdeler med avvik må påregnes etter behov. Rapporten må leses i sin helhet

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:

TG3: Store eller alvorlige avvik.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt >Bad/vaskerom. Det er påvist tegn til utettheter på våtrommet. Ikke tilgang til sluken, da den er under dusjkabinett. Ikke synlig membran ved vann og avløpsrør til vasken.
Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken. Det er påvist at overflater/kjøkkeninnredning har omfattende skader. Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad. Benkeplate med sprekker og fronter med noe skader/avvik.
Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold. Brannslokkingsapparat fra byggeår og røykvarsler i tak.

TG2: Avvik som kan kreve tiltak.

Utvendig > Nedløp og beslag. Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Takrenner, nedløp og pipebeslag med normal slitasje.
Utvendig > Veggkonstruksjon. Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Det er noe vedlikeholdsbehov av utvendig overflater
Utvendig > Vinduer. Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Vinduer med normal aldersslitasje med tanke på alder.
Utvendig > Dører. Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå. Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Dører med noe bruksslitasje og litt fuktskader på karmer.
Innvendig > Overflater. Noe avvik på gulv i stue, det er et bord som har løsnet samt at gulvet har litt svikt/tilfarere er løse. Noen flis med bom og en med sprekker.
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn. Litt svikt i gulver i 1 etg.
Innvendig > Radon. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Innvendig > Pipe og ildsted. Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300 mm fra sotluke/feieluke.
Innvendig > Innvendige trapper. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Trappen er litt bratt og smal og tilfredsstiller ikke dagens krav til trapp mellom etasjer.
Innvendig > Innvendige dører. Det er påvist avvik som tilsier det bør foretas tiltak på enkelte dører. Dør soverom på hems med noe skjevheter.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er bom i noen flis.
Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Wc. Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1.
Tekniske installasjoner > Vannledninger. Det er ikke avrenning fra fordelingsskapet. Det er synlig slukmansjett i sluken i boden, men ikke membran på gulv/oppkant inn mot wc.
Tekniske installasjoner > Avløpsrør. Det er ikke påvist tilfredsstillende lufting av avløpsanlegget. Lufting er avsluttet med durgoventil bak knevegger oppe på hemsen.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Følgende fremkommer av selgers egenerklæring:

1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? - Vi fikk en vannlekkasje pga frost (brukerfeil) for omtrent 15 år siden, på kjøkkenet. Blandebatteriet sprakk. Vannskade på gulvet. Blandebatteriet ble bytta på stedet av profesjonell, gulvet ble bytta litt senere, for sikkerhets skyld (Gjorde fuktighetstester som egentlig var fine) av profesjonell. Jeg har dessverre ikke tatt vare på papirene for dette. Vi hadde annet forsikringsselskap den gangen (IF).
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? - Ja, kun av faglært. Ref overfor beskrevne lekkasje på kjøkken pga frost.
2.1. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? - Profesjonelt utført arbeide ved å bytte a blandebatteri på kjøkken for ca. 15 år siden. Mangler dokumentasjon.
7. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende? - En liten sprekk i muren bak vedovnen. Den oppsto umiddelbart etter muring, har vært stabil siden. "Skjønnhetsfeil".
8. Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? - En gulvplanke på stua har "gitt etter". Først og fremst en "skjønnhetsfeil". Bør på sikt skiftes ut/repareres.
14. Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeid som normalt bør utføres av faglærte, utover det som er nevnt tidligere (f.eks. drenering,
murerarbeid, tømrerarbeid etc)? - Jeg muret selv flisene i gang/bad/toalett. Jeg la og torvtak selv, oppå det forskriftsmessige taket. Jeg er ikke faglært.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Se kart. Hytta er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Flott beliggende helårshytte i attraktivt og etablert hytteområde på Bortelid, ca. 640 meter over havet. Hytta har gode solforhold på hyggelig uteområde med platting og skifer. Det er ca. 30 meter til oppkjørte skiløyper, samt kort vei til alpinanlegg, ski-stadion og butikk. Barnevennlig tomt med akebakke rett bak hytta. Dagligvarehandelen kan gjøres på Bortelid Mat. Flotte turterreng i området hele året, samt fine fiske- og bademuligheter i nærliggende vann. Bortelid byr på både badestrand, svaberg og kulper. Dersom man ønsker å gå i preparerte gangstier i skogen, er rundturen rundt Bjørnen en fin tur, det er også mange flotte turstier innover fjellet. Bortelid er ett av Agders mest snøsikre område og ligger ca. 99 km fra Kristiansand, 110 km fra Mandal, 127 km fra Arendal og 237 km fra Stavanger.

Tomt

Areal: 828 kvm, Eierform: Festet tomt, Festeavgift: 3346
Det gjøres oppmerksom på at eiendommen er festet. Grunneier er Knut Repstad. Årlig festeavgift er pr. 31.10.22 kr. 3 346,-. Neste regulering av festeavgifter er i 2023. Festeavgiften reguleres hvert femte år ihht konsumprinsindeks. Festekontrakten utgår i år 2082. Det gjøres oppmerksom på at det foreligger tinglyst forkjøpsrett for grunneier. Grunneier ønsker ikke å benytte seg av forkjøpsretten. Se vedlagte festekontrakt.

Parkering

Biloppstilling på tomten.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 23.12.2004. Ferdigattesten gjelder "nybygg - fritidsbustad". At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse og privat vei, tilhører reguleringsplan "Bebyggelsesplan for Grønalia" ikrafttredelse 10.06.2004. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp. Privat vei. Det betales årlig kr. 3 473,- til vedlikehold og brøyting av vei. Det koster kr. 450,- for oppsett av brøytestikker på tomten. Dette er en engangskost og kan også gjøres selv om ønskelig.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:

Dagboknummer: 2002/3152-2/39, tinglyst 13.06.2002 - Festekontrakt - vilkår.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

2 550 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 63 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 550 000,-)) 79 620,- (Omkostninger totalt) 2 629 620,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 9 952 pr. år

De kommunale avgiftene utgjorde i 2021: Renovasjon kr. 3 072,-, avløp kr. 4 035,-, vann kr. 2 425,- og feiing kr. 420,-.

Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Eiendomsskatt

Det er ingen eiendomsskatt for denne eiendommen.

Formuesverdi

Kr.  597 902,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Grønalivegen 30, Gnr. 9 Bnr. 136 i Åseral kommune.

Boligtype

Hytte

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Kombiskap, oppvaskmaskin og komfyr. Vaskemaskin medfølger også.
Hytta selges møblert med unntak av personlige eiendeler. Kano medfølger.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 90 57 03 07.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighold

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

17-22-0112

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/17-22-0112. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Maria Stornes, tlf. 90 57 03 07

Vederlag

Annonsepakke To halvsider i Fædrelandsvennen (Kr.5 500) Digital grunnpakke Fritid (Kr.2 990) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 550 000,-) (Kr.53 550) Tilrettelegging (Kr.14 500) Totalt kr. (Kr.87 025)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3065546