Hovenga

Grenlandsgata 28B

Felleskostnader
6 664 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
1961
P-rom
78 ㎡
Bruksareal
81 ㎡
Tomteareal
13 281 ㎡
Etasje
2
Antall soverom
2
Eierform
Borettslag
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

En pen og lettstelt 3(4)-roms endeleilighet i 2. etg beliggende sentralt til med gåavstand til det meste!

Om eiendommen

Standard

Leiligheten ligger i et svært trivelig område og er tilknyttet Lundejordet 7 Borettslag med sørvendt balkong i 2. etasje på 8 kvm. Fra felles inngangsdør er det calling-anlegg tilknyttet alle enhetene.

Første møte med leiligheten innvendig er en romslig gang med innebygget bod/kott til lagringsplass. Plass er det også til skohylle og oppheng til ytterklær. På gulv er det laminat og vegger har tapet. Gangen fører deg inn til stuen som oppleves svært romslig og luftig.

Stuen har laminat på gulv og malt strie på vegger i en lys farge. Her har man god plass til sofagruppe og spisegruppe. Det er utgang til en trivelig balkong med plass til utegruppe. Stuen har pipeløp med mulighet for å sette inn peis om ønskelig. Leiligheten har tidligere hatt 3 soverom hvor et har vært en del av stuen.

Videre er det kjøkken med noe eldre innredning med profilerte fronter og laminert benkeplate. Det er stålkum med ett grep blandebatteri. Flis på vegg under overskap. Det er opplegg og plass til kjøleskap og komfyr som medfølger i handelen. Ved vindu er det plass til en liten frokostgruppe. Laminat på gulv og tapet på vegger.

Bad er fra 2006 med flis på gulv og vegger, samt panel i himling med downlights. Badet er utstyrt med servantskap, wc, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Badet ble i 2006 utført i regi av borettslaget.

Leiligheten har 2 romslige soverom med vegg til vegg teppe på gulv og tapet på vegger. Et av rommene har skyvedørsgarderobe mens det andre har integrert skapløsning.

Leiligheten disponerer med boder i fellesareal i kjeller.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 78 kvm. Sekundærrom: 3 kvm.

P-rom inneholder: Entré/gang, stue, bad/vaskerom, kjøkken og 2 Soverom.
S-rom inneholder: Bod/kott.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de nødvendigvis opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

1961 i følge Porsgrunn kommune.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp av elektrisitet.
Til informasjon er ildsted i stue demontert og røykerør er igjenmurt. Ildsted kan trolig ettermonteres, men det anbefales en inspeksjon av fagfolk.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Tekniske installasjoner:
Interne vannrør av rør i rør fra 2006. VVS-skap med dreneringsrør til gulv med sluk. Innvendig avløpsrør fra 2006. Felles varmtvannstank på 400 L fra 2006 montert i rom med sluk.

Røykvarsler og brannslange montert i leiligheten.

Elektrisk anlegg med automatsikringer og 6 kurser. 40 Amp hovedsikring. I all hovedsak er ledningsnett fra 2002 med enkelte brytere fra byggeår. Anlegget er utført av selger i 2002, som er faglært, men det foreligger ikke dokumentasjon.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Are Bjørkheim den 15.11.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:

TG3:
- Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/vaskerom: Servantskap med skader av sokkellist og dekkside med en estimert kostnad på under kr. 10 000.

TG2:
- Utvendig > Balkong: Rekkverket er for lavt i forhold med misfarging og sårskader.
- Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/vaskerom: Det er vindu i våtsone uten ikke fuktbestandige materialer, løsningen eller byggematerialet er uegnet.
- Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsning.
- Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken: Kjøkkeninnredning er funksjonell men med slitasjeskader på skrog, hengsler og overflater.
- Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken: Ventilering av kjøkken er ikke tilfredsstillende. Filter er tilsmusset og avtrekk er svakt.
- Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Elektrisk anlegg med automatsikringer og 6 kurser. Ledningsnett fra 2002 uten dokumentasjon.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Dødsbo

Det gjøres særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd boligen. Selger har derfor ikke førstehånds kunnskap om boligen/eiendommen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et barnevennlig og attraktivt boligområde på Hovenga. Det er gangavstand til Porsgrunn sentrum og alle byens fasiliteter. Nærmeste handlesenter er Hovengasenteret med bl.a legesenter, apotek og frisør samt dagligvare og bakeri.

Det er kort gangavstand til Kjølnesområdet med Porsgrunn Videregående Skole, Fagskolen i Telemark og Universitetet i Sørøst-Norge. På Kjølnes er det også idrettsanlegg med fotballbaner, skatepark og tennishall og svømmehall. Kort til togstasjon og bussterminal med hyppige og gode forbindelser. Det er også flotte turområder i nærmiljøet.

Tomt

Areal: 13 281 kvm, Eierform: Fellestomt

Fin og slett tomt beliggende i et veletablert nabolag på Hovenga. Plenklipping er satt bort i felleskostnadene.

Parkering

Biloppstillingsplass på utsiden av boligkomplekset. Det er mulig å sette seg på liste dersom man er interessert i en plass i garasjeanlegget ved siden av boligene. Kontakt styreleder for mer informasjon.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 28.12.1962. Ferdigattesten gjelder 4 stk. 3. etasjer boligblokker.
Det foreligger ferdigattest datert 10.10.2000. Ferdigattesten gjelder nye balkonger.
Det foreligger ferdigattest datert 19.07.2007. Ferdigattesten gjelder utskiftning av innvendig vann, avløp og sanitærutstyr.
Det foreligger ferdigattest datert 20.10.2010. Ferdigattesten gjelder nybygg garasjeanlegg.
At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse og anlegg- og riggområde, tilhører reguleringsplan Fylkesveg 32, datert 04.04.2013.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse - nåværende, flomfare, gul sone iht. T-1442. byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav, og er en del av kommuneplanens arealdel/byplan datert 13.06.2019.

På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Utleie

Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Om borettslaget

Forkjøpsrett

1.            Andelseier i borettslaget
2.            Medlemskap i boligbyggelaget
Forkjøpsretten avklares etter at bud er akseptert av selger. Etter budaksept vil megler oversende salgsinformasjon til forretningsfører. Forkjøpsretten utlyses, og megler får tilbakemelding fra forretningsfører når forkjøpsretten er avklart. Dersom forkjøpsretten blir benyttet så innebærer dette at forkjøpsrettsberettiget trer inn i avtalen som allerede foreligger mellom selger og den som har fått sitt bud akseptert. Forretningsfører er PBBL. Ved benyttelse av forkjøpsrett vil det påløpe et gebyr fra Porsgrunn Bamble Borgestad boligbyggelag på kr. 7 643,-. For mer informasjon kontakt megler.

Husdyrhold

Husordensreglene tillater ikke husdyrhold uten skriftlig tillatelse fra styret i borettslaget. Borettslagslovens § 5-11 (4) åpner for dyrehold på tross av forbud, dersom gode grunner taler for dyreholdet, og det ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen. Husdyrhold skal godkjennes av styret i borettslaget.

Rettigheter og forpliktelser

Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. Kjøper forplikter seg til å bli / være medlem av Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag ved kontraktsinngåelse.

Regnskap og vedtekter

Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

Forsikring mot felleskostnader

Borettslaget er medlem av Borettslagenes Sikringsfond. Dette innebærer at andelseiere ikke er solidarisk ansvarlig for hverandres andel av fellesgjeld.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

Forretningsfører

Boligen tilhører Lundejordet VII Borettslag og Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag er forretningsfører.

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

1 750 000,- (Prisantydning) 261 806,- (Andel av fellesgjeld) 2 011 806,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 8 860,- (Omkostninger totalt) 2 020 666,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemskap i PBBL kr. 500,- og årskontingent kr. 200,- faktureres direkte fra PBBL. Ved benyttelse av forkjøpsrett, vil det påløpe et gebyr på kr. 7 643,-  fra PBBL.

Felleskostnader

Kr. 6 664,- pr.mnd.

Felleskostnadene har følgende fordeling:
Felleskostnader: kr. 4 256,-
Renter lån: kr. 862,-
Avdrag lån: kr. 1 161,-
Fellesutgifter balkong: kr. 385,-

Felleskostnader inkluderer

Felleskostnader faktureres månedlig, og inkluderer renter og avdrag på borettslagets fellesgjeld, kommunale avgifter, bygningsforsikring, drift og vedlikehold av fellesarealer som plenklipping og snømåking, honorar til styre og forretningsfører, varmtvann samt kabel-tv og internett.

Andel fellesgjeld / Fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 261 806 pr. 09.11.22

Lånevilkår fellesgjeld

Lånenummer: 11462942 1, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 09.11.2022: 2.58% pa.
Antall terminer til innfrielse: 18
Saldo per 09.11.2022: 2 511 026
Andel av saldo: 56 613
Første termin/første avdrag: 30.06.2008 ( siste termin 30.06.2031 )
Fastrente 2,60 frem til 1.7.2022

Lånenummer: 12114847931, DNB BANK ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 09.11.2022: 4.11% pa.
Antall terminer til innfrielse: 63
Saldo per 09.11.2022: 5 582 612
Andel av saldo: 125 863
Første termin/første avdrag: 30.09.2008 ( siste termin 30.06.2038 )

Lånenummer: 12119410345, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 09.11.2022: 4.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 74
Saldo per 09.11.2022: 1 396 258
Andel av saldo: 31 479
Første termin/første avdrag: 30.03.2011 ( siste termin 30.03.2041 )

Lånenummer: 12133252108, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 09.11.2022: 4.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 95
Saldo per 09.11.2022: 2 122 431
Andel av saldo: 47 851
Første termin/første avdrag: 30.09.2016 ( siste termin 30.06.2046 )

Fradragsberettiget

Renteutgifter på andel fellesgjeld kan trekkes fra på selvangivelsen som vanlige gjeldsrenter.

Formuesverdi

Primær: Kr. 628 657,- for år 2021. Sekundær: Kr. ,- for år 2021.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Grenlandsgata 28B, Andelsnr. 2504 Orgnr. 852977752 i Porsgrunn kommune.

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Selger

Astrid Gudrun Stensrud's bo v/fullmektig Erik Pedersen.

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 98 83 27 82.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighold

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

81-22-0203

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/81-22-0203. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Rose Røstberg, tlf. 98 83 27 82

Vederlag

Oppdragsgiver har inngått følgende avtale med Sørmegleren Telemark AS: Fastpris kr. 32 500,-, Tilretteleggingsgebyr kr. 12 000,-  samt Markedspakke kr. 16 000,-

Sørmegleren Telemark AS org. nr.

918 067 116
Solgt
Varenummer: 3066440