Evje og hornnes - Hornnes

Grastjønnlia 10

Prisantydning
1 190 000 kr
Omkostninger
46 220 kr
Totalpris
1 236 220 kr
Formuesverdi
30 196 kr
Kommunale avgifter
2 538 kr / år
Byggeår
1981
P-rom
54 ㎡
Bruksareal
57 ㎡
Tomteareal
990 ㎡
Antall soverom
3
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Hytte

Oversikt

Om eiendommen

Fjellestad - Pen møblert hytte med flott beliggenhet ved Grastjønn - Kjørevei og vann/avløp

Om eiendommen

Innhold

Gang, stue/kjøkken, wc, vaskerom/bod og 3 soverom. Lagring under hytten. Terrasse.

Standard

Pen og møblert hytte med følgende innhold: Gang med garderobeplass. Stue med utgang terrasse, vedovn og spiseplass. Åpen kjøkkenløsning med pen eldre innredning. Komfyr og kjøleskap. Wc med toalett og baderomsinnredning. Bod/vaskerom og 3 soverom hvorav 1 har dobbeltseng og lagringshems og 2 har integrert 3 sengs familie køyer og garderobeskap. God plass til lagring under hytten. Stor terrasse.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 57 kvm Sekundærrom: 3 kvm.
P-rom inkl.: Soverom, soverom 2, soverom 3, stue/kjøkken, gang, wc.
S-rom inkl.: Bod/vask.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Evje og hornnes kommune opplyser at det ikke foreligger noen godkjente byggetegninger i deres arkiv annet enn for tilbygg (ny gang og wc). Dette medfører at megler ikke kan kontrollere at bruken av rommene i boligen samsvarer med det de er godkjent som. Eventuelle pålegg/søknader som følge av ulovlige tiltak på eiendommen er kjøpers risiko og ansvar.

Byggeår og byggemåte

1981 i følge Evje og hornnes kommune.

Oppvarming

Ved og elektrisk.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av M2 Takst AS den 03.10.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Sjarmerede hytte bygget 1981. Etablert del av hyttefeltet, like ved badevann og mange andre gode kvaliteter. Innlagt borevann og avløp til felles anlegg, noe moderniseringer utført, men det meste er eldre som tilsier vedlikehold og utskiftninger.

Enkelte bygningsdeler vurderes utfra en nyere byggeforskrift. Dette tilsier at ting kan være bygget riktig utfra byggeår, men at det likevel får et avvik utfra dagens forskrifter. Når man leser rapporten så er det viktig at man leser både beskrivelse, avviks beskrivelse og tiltaks beskrivelse, da får man god oversikt.

Det må gjøres oppmerksom på at hytten har en enklere byggeskikk enn hva man kan forvente ut fra dagens byggeskikk.

Hytta er vurdert utfra byggeår og hva er normal bruks og alders-slitasje. Det kan derfor være bygningsmessige avvik som ikke er nevnt i rapport da det er normalt utfra alder og tidens tann.

Levetid bygningsdeler er en statistisk variabel, og er ikke "eksakt vitenskap". Dette innebærer at levetider kan variere betydelig ut fra vedlikehold, bruk, sammensetning, og hvor værutsatt bygningsdelen er.

Spørsmål vedrørende rapporten kan stilles i kontortid mellom 8-16 på hverdager, til tlf 454 77 777, eller e-post: post@m2takst.no.
Forøvrig må hele rapporten leses og deretter bruke god tid på visning. Lykke til.

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG3:
Utvendig > Taktekking:
Det er avvik: Taktekking er fra 2003. Noe sprik i shingel enkelte steder, hovedsaklig i front. Eier opplyste at det tidligere var luftelyre til eldre wc i baderom. Det ble tekket der når badet ble endret men det er en sjelden gang at det drypper inn mindre vann når det er mye nedbør.

Utvendig > Nedløp og beslag:
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag. Generelt eldre. Malingflass vannbord og vindski tak og vinduer. Noe rust nederst pipebeslag. Plastrenner, disse er ikke tette, ansees generelt bedre med stålrenner.

Utvendig > Veggkonstruksjon:
Det er avvik:  Tømmermannskledning. Mindre lufting enn man ville bygget med idag. Kledning front og den ene ende veggen har endel alder og værslitasje og ansees moden for utskiftning, de andre kan nok vente noen år men disse kommer også på sikt. Når man bytter kledning så bør det vurderes etterisolering, lufting, museband mm etter dagens standard. På langside mangler deler av nederste kledning så bunnsvill synlig. Når man bytter kledning så må det forventes noe avvik rundt vinduer mm.

Utvendig > Vinduer:
Det er avvik: Et nyere vindu i gang, ellers bygggeår. Stedvis malingflass sprosser og karmer. Stedvis fuktskjolder i karm innvendig. Råte enkelte. Tg3 enkelte.

Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken:
Det er avvik: Ingen kjøkkenventilator men lufteventil i vegg.

Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Wc:
Det er avvik: Lufteventil. Vifte vil gi tg1.

Tekniske installasjoner > Vannledninger:
Det er avvik: Enklere funksjonelt opplegg. Rør i rør ønskes primært ledes til fordelerskap med kontorllert dreneirng til rom md sluk, men ansees ikke kritisk utfra kun vann inn til wv og begrenset opplegg. Varmekabel på vannledning inn. Eier opplyste at om ikke varmekale brukes så vil vann fryse til kjøkken. Vannrør til kjøkken er ikke isolert.

TG2:
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft:
Det er avvik: Det er observert mindre kondensmerker nederst mot gesims. Noe skjevheter, trolig grunnet sig fundamenter.

Utvendig > Dører:
Det er avvik: Balkongdør har noe alder og værslitasje utvendig. Noe fuktskjolder innenfor inngangsside. Noe trekk vil kunne oppleves på eldre dører.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger:
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverk 86 cm, nornalt når bygget, men dagens forskrifter tilsier at det bør være 100 cm. Noe skjevheter observert.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn:
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Stedvis knirk i gulv kan forekomme. Undersiden av hytten er kledd med eternittplater. Disse er asbestholdige og må behandles deretter når de en gang skal fjernes.

Innvendig > Pipe og ildsted:
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på pipe. Eier opplyste om pipebrann i november. Pipe er kontrollert av brannvesen/feier siden og funnet i orden. Eldre vedovn i stue, anbefales byttet til mer rentbrennende ovn.

Innvendig > Innvendige dører:
Det er avvik: Dørene ble funksjonstestet for heng i karm, hovedsaklig OK men bod dør tar endel i nedre svill.

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken:
Det er avvik: Det gis en tg2 grunnet alder men innredningen har en gjenværende bruksverdi dersom dette er ønskelig.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank:
Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank. Ingen avløp tilkoblet sikkerhetsventil. Ved evt lekkasje sikkerhetsventil så vil vann leds til gulv wc rom og deretter i vegger.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg:
Sikringskap plassert i wc rom og har automatsikringer.

Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter:
Det er avvik: Punktfundamenter er enklere byggeskikk. Om men ser kledning og tak i front fra avstand/terrasse så vil man se at det er noe skjevheter i kledninsgbord og takgesims. Dette tidligere en tidligere sig i fundamenter mest sannsynlig. Fundamentene står på fjell og jord/moll, noe skjevheter ansees normalt. Synlig skjevhet i enkelte.

Tomteforhold > Terrengforhold:
Det er avvik: Det er noe fall på terreng inn under hytta og ut videre. Normal eldre byggeskikk. Eier har etablert enklere presenninger under terrasse for oppsamling av vann til blomstervanning mm, enkel løsning.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Kjenner du til om der er/har vært feil tilknyttet våtrommene, feks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
- Ja, drypp i hjørne i tak ved ekstremvær.

Redegjør for årstaller og hva som ble gjort:
- Satt inn bereder, vask og wc ca. 5 år siden.

Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
- Nei, kun lagt lenoleumsbelegg.

Hvem er arbeidet utført av? Eventuel firmanavn og navn på håndverker opplyses.
- Bademiljø Evje, Ragnar Aas.

Har det vært utført arbeid på taktekking/takrenner/beslag? Hvis ja; beskriv hvilke tiltak som er utført.
- Ca. 18 år siden. Ny shingel.

Hvem er arbeid utført av? Eventuelt firmanavn og navn på håndverker opplyses.
- Egeninnsats.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (feks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Hvis nei, gå videre til punkt 12.
- 1995/2017.

Hvem er arbeidet utført av? Eventuelt firmanavn og navn på håndverker opplyses.
- Evje elektro.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Fra Kristiansand kjør RV9 mot Evje. Etter ca. 55 km ta til venstre mot Fjellestad og Abusland. Følg så skilt mot Fjellestad ved første veikryss til venstre og i neste veikryss til høyre. Kjør gjennom Fjellestad gård og følg veien videre. Kjør forbi en stor garasje på venstre hånd. Fortsett opp bakken og inn på Grastjønnvegen. Du får da med en gang innkjøring til Grastjønnlia. Følg veien til endes og hytten ligger på høyre hånd i enden av veien.  Fellesvisning vil bli skiltet.

Beliggenhet

Meget flott og solrik beliggenhet i enden av blindvei og med nydelig utsikt mot Grastjønn og fjellheimen.. Kjørevei til hytten. Fjellestad ligger på ca. 500 m.o.h. og er en populær hyttegrend med et meget godt miljø. Fantastiske rekreasjonsmuligheter sommer som vinter med gode bademuligheter få meter fra hytten samt felles badeplass med badebrygge. Flott turterreng og løypenett med oppkjørte skiløyper vinterstid. Kort vei til Hornnes med butikk og bensinstasjon samt Evje sentrum med de fleste fasiliteter. Kun ca. 45 minutter med bil til både Bortelid- og Eikerapen Alpinsenter. Mer info på http://fjellestad.info

Tomt

Areal: 990 kvm, Eierform: Eiet tomt

Parkering

Parkering utenfor hytten.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest  for eiendommen. Det utstedes ikke ferdigattest for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998, jf. pbl § 21-10 femte ledd. Det foreligger heller ikke midlertidig brukstillatelse på grunn av alder. Manglende brukstillatelse kan innebære at tiltaket ikke lovlig kan tas i bruk. Kjøper overtar risikoen og ansvar for manglende ferdigattest/brukstillatelse på eiendommen.

Det foreligger byggetillatelse datert, 02.06.1998.
Det foreligger godkjenning for tilbygg, datert 26.06.2001.
Det foreligger tillatelse til fredaling av festetomt, 21/1/10, datert 12.09.2003.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, godkjent som fritidsbebyggelse, nåværende, og er en del av kommuneplanens arealdel.

Vei / Vann / Avløp

Privat vei. Ikke tilkoblet offentlig vann eller avløp.  Vann fra borebrønn felles med 4 andre hytter. Privat avløpsløsning via felles renseanlegg. Privat septikanlegg. Fjellestad avløpslag.

Eiendommen har innlagt vann fra brønn/vannpost. Tiltaket er ikke omsøk. Vanntilførsel gjennom yttervegg er krever utslippstillatelse fra kommunen. Risiko og eventuelle kostnader forbudet med eventuelle pålegg eller søknader til kommunen påhviler kjøper.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Ingen heftelser følger.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Dagboknr.: 20028 - Best. om garasje/pakering. Tinglyst: 17.11.2003
rettighetshaver:Knr:4219 Gnr:21 Bnr:15. Bestemmelse om adkomstrett.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

1 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 29 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 190 000,-)) 46 220,- (Omkostninger totalt) 1 236 220,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 2 538 pr. år
Beløpet inkluderer renovasjon og feiing.

Faste løpende kostnader

Pliktig medlemskap i velforening k. 3 500,- pr. år.
Brøyting av vei ca. kr. 1 500,- pr. år.
Fjellestad avløpslag kr. 4 200,- pr. år.
Ca. kr. 400,- i strøm pr. år til pumpehuset. (medlemskap må overdras v/overtagelse).

Formuesverdi

Kr.  30 196,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Grastjønnlia 10, Gnr. 21 Bnr. 15 i Evje og hornnes kommune.

Boligtype

Hytte

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Kjøleskap, fryseskap/-boks og komfyr/stekeovn/koketopp.
Hytten selges som fremvist på visning.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 95 00 00 00.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

13-22-0118

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/13-22-0118. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Geir Flaa Johansen, tlf. 95 00 00 00

Vederlag

Fornyelse annonse Finn.no nov. 2022 (Kr.2 200) Digital grunnpakke (Kr.6 850) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 1 190 000,-) (Kr.45 000) Tilrettelegging (Kr.14 500) Totalt kr. (Kr.79 035)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3064741