NEDRE LUND

Gimleveien 12

Prisantydning
3 690 000 kr
Omkostninger
104 120 kr
Totalpris
3 794 120 kr
Formuesverdi
538 018 kr
Formuesverdi sekundær
1 936 864 kr
Felleskostnader
288 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Kommunale avgifter
9 160 kr / år
Byggeår
1930
P-rom
83 ㎡
Bruksareal
83 ㎡
Tomteareal
313 ㎡
Antall soverom
2
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

TILTALENDE OG STILRENT INNREDET EIERLEILIGHET OVER 2 PLAN-GARASJE-SOLRIK VERANDA-EGEN DEL AV HAGE-NY SOLRIK PLATTING!

Om eiendommen

Innhold

Lekker selveierleilighet over 2 plan med god takhøyde og flott nyere flislagt bad og nyere kjøkken.

2. etg: Gang, bad, kjøkken og stue / spisestue med utgang til veranda.
3. etg: Gang, innredet bod med veluxvindu som brukes som sovealkove og 2 gode soverom.

Bortsettingsloft.

Garasje og stor praktisk utvendig bod.

Standard

Leiligheten ligger i ærverdig 4-mannsbolig sentralt på Nedre Lund. Innvendig fremstår leiligheten med god takhøyde (2. etg.) og godt med vinduer, noe som gir en meget god romfølelse og trivelige lysforhold. Nytt lekkert og totalrenovert bad/wc fra desember 2013 med downlights i tak, dusjkabinett, servant med baderomsinnredning og opplegg til vaskemaskin/tørketrommel. Flott og stilrent kjøkken fra `Kvik kjøkken` med integrerte hvitevarer (ny stekeovn, ny induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøl/frysesskap). Stue med spisestuedel, flott vedovn og steinsatt brannmur. Utgang til usjenert og solrik veranda vendt mot hagesiden.

Leiligheten går over 2 plan og 3. etg. består av 2 soverom og innredet alkove med veluxvindu. Skyvedørsgarderobe på hovedsoverom, samt downlights i tak på soverommene og i sovealkove. Nye gulv på et av soverommene og i alkove.

Bortsettingsloft.

Utvendig er 4-mannsboligen oppgradert i 2011 med nytt tak, renner og nedløp, samt nye vinduer.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 83 kvm

Bra. pr. etg.: 2. etg.: 54 kvm. Loft: 29 kvm.

P-rom 2. etg.: Trappegang, bad/vaskerom, stue og kjøkken.
P-rom loft: Gang, innredet bod/gang som brukes som sovealkove og 2 soverom.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de nødvendigvis opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

1930 i følge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Varme i gulv på bad/wc, flott peisovn i stue, samt elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

- Fagmessig totalrenovert bad/wc des. 2013
- Røropplegg med rør i rør i hele leiligheten fra 2013.
- Nytt tak, takrenner og nedløp i 2011.
- Nye vinduer i leilighten 2010.
- Leiligheten ligger i 4-mannsbolig, men sameiet består av 2 seksjoner, Gimleveien 12.
- Bredbånd og Kabel-TV via Telia.
- Garasje og sportsbod på tomten.
- Bortsetningsloft.
- Merknad fra feierapport: Skorsteinen kan ikke inspiseres pga. tildekning.

Ingen månedlige felleskostnader. Bygningsforsikring fordeles mellom seksjonene i sameiet ved forfall. Det betales for tiden kr. 6.908,- pr. år som
innbefatter forsikring av bygg, naturskade og garasje. Denne prisen deles av de to enhetene. Dette er en rabattert pris som gjelder pga selgers medlemskap i Utdanningsforbundet. Husforsikringen kan derfor bli noe dyrere for ny eier med ny avtale og nye forsikringsvilkår.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Thomas A. Olsen, takstmann den 22.11.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Beskrivelse av eiendommen:
Boligen ble oppført i 1930 og leiligheten ligger i 2.etasje og har innredet loftsetasje. Felles garasje og en utvendig bod tilhører leiligheten, samt en terrasse i hagen bak boligen. For øvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet.

Følgende har fått TG2 i rapporten (avvik som kan kreve tiltak):
Utvendig > Veggkonstruksjon: Det er avvik: Boligen er kledd utvendig med stående trekledning i fra byggeår. Enkelte bord er skiftet ut og det er borede
hull i kledningen som tyder på at det kan ha blitt blåst inn isolasjon. Utvendig treverk har normal værslitasje ut i fra alder, med bla. overmalt flass, noe sprekk, soltørk, mykt treverk og fare for råte på utsatte steder. Lufting er ikke montert bak kledningen som gir økt fare for kondens, fukt og skader i kledning og konstruksjoner. Lukkede konstruksjoner er ikke kontrollert. Besiktigelse er foretatt i fra veranda og bakkenivå og treverk er ikke fullstendig kontrollert.
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen.
Utvendig > Vinduer - 2: Det er avvik: Vinduene i soverommene er type rømnings vinduer, men fjær belastningen ser ikke ut til å være montert, vinduene er tunge å åpne og skal kunne stå oppe som topphengsla vinduer ved rømning.
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Innvendig > Pipe og ildsted: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på pipe.
Innvendig > Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.
Innvendig > Innvendige dører: Det er avvik: Innvendige dører i fra byggeår har normal slitasje.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/vaskerom: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen
Tekniske installasjoner > Ventilasjon: Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen.

Sammendrag selgers egenerklæring

Pkt. 2: Totalrenovert november 2013. Arbeid utført av: Rørlegger Paulsen. Tidligere eier har opplyst at sluk og røropplegg ble skiftet ut. Ifølge tidligere eier er arbeidet byggemeldt.
Pkt. 9: Observert sølvkre for 2 år siden, ikke observert siden.
Pkt. 11: Lagt opp til stikk og lys i gang på dugnad. I etterkant er det utført kontrollrapport av det elektriske anlegget av Sønnico. Mangler ble utbedret av Flekkerøy Elektro.
Pkt. 12: Sønnico utarbeidet en kontrollrapport på det elektriske anlegget i huset. Mangler ble utbedret av Flekkerøy Elektro.
16: RP Byggservice skiftet tak, takrenner og nedløp i 2011.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Fra Sentrum. Kjør over Oddernesbrua. Rett før tunnelen tar du av til høyre. Ta til venstre i rundkjøring. Ta til høyre i lyskrysset ved Pizza bakeren. Boligen ligger på høyre side av veien. Det vil bli godt skiltet med Sørmegleren visningsskilt til fellesvisning.

Beliggenhet

Prima beliggenhet på Nedre Lund med umiddelbar nærhet til UiA (ca. 300 meter), Kvadraturen (ca. 1 km.) og Jegersberg med turterreng og lysløype (ca. 1 km.). Forøvrig finner man dagligvareforretninger, bussmetro, Pizzabakeren, Gimle Gård med nydelig friareal og lekeplass like i nærområdet. Trygg og god skolevei til Lovisenlund barneskole og Oddemarka ungdomsskole som er i umiddelbar nærhet.

Tomt

Areal: 313 kvm, Eierform: Eiet tomt. 182,8 m2 av tomta er felles og disponeres av begge seksjonene, mens 130,8m2 er del av hagen som disponeres og eies av seksjonen alene.

Flott opparbeidet tomt med plenareal, frukttrær og beplantning. Hagen er delt i to deler hvor denne seksjonen disponerer den sydøstlige delen, se seksjoneringskart for avgrensning.

Parkering

Tilhørende leiligheten medfølger del av dobbel garasje og sportsbod på tomten. Den doble garasjen er godkjent oppført og hver del disponeres av de to seksjonene i sameiet. Ikke sekjsonert til respektive seksjoner.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest  for eiendommen fra byggeår. Det utstedes ikke ferdigattest for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998, jf. pbl § 21-10 femte ledd. Det foreligger heller ikke midlertidig brukstillatelse av ukjent årsak. Manglende brukstillatelse kan innebære at tiltaket ikke lovlig kan tas i bruk. Kjøper overtar risikoen og ansvar for manglende ferdigattest/brukstillatelse på eiendommen.

Det foreligger ferdigattest på innredning av kjøkken, bad m.v. datert 07.09.1951 samt på garasje datert 08.11.1967. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Brev av 04.03.1991 framstår som et vedtak som godkjenner innredning av soverom på loft på visse vilkår. Da er soverommene godkjent såfremt disse vilkårene ble oppfylt og det ikke er gjort endringer senere som er i strid med vilkårene, ref. mail fra kommunen 21.11.22.

Det foreligger tillatelse på oppføring av bod/garasje datert 30.09.2008. Meldingen omfatter riving av eksisterende garasje og oppføring av ny garasje med bod. Tiltaket krever ikke ferdigattest, da meldingen er godtatt etter pbl. §86A

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, godkjent som bebyggelse og anlegg, og er en del av kommuneplanens arealdel/byplan datert 22.06.2011.
Hensynssone: Gul støysone. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei og vann. Eiendommen har septiktank/ slamavskiller. Det gjøres oppmerksom på at Kristiansand kommune har rett til å gi pålegg om kortslutning av septiktank og kreve til tilkobling til offentlig avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 995755Tinglyst: 22.10.1930 - Erklæring/avtale - Bestemmelse om felles vegg.
Dagboknr.: 2035 Tinglyst: 04.04.1967 - Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om fellesanlegg/vedlikehold.
Dagboknr.: 10418 Tinglyst: 19.05.2006 - Bestemmelse iflg skjøte. KOmmunale rettigheter/påbud i henhold til skjøte/festekontrakt.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Dagboknr.: 379978 Tinglyst: 13.05.2008 - Bestemmelse om adkomstrett.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel, men kan leies ut i sin helhet.

Energiattest

Selger har fremlagt energiattest for eiendommen. Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Om sameiet

Regnskap og vedtekter

Sameiet har ingen aktiv forretningsførsel, og har ikke utarbeidet regnskap, budsjett, husordensregler eller vedtekter.

Forretningsfører

Alexander Aase

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

3 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 92 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000,-)) 104 120,- (Omkostninger totalt) 3 794 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 9 160 pr. år
Renovasjon kommer i tillegg. Beregnet årsbeløp for 2022 er kr. 4052,-. Gebyret faktureres i forhold til antall tømminger.

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på kr. 3355,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

Faste løpende kostnader

Felles bygningsforsikring.

Felleskostnader

Kr. 288,- pr.mnd.

Formuesverdi

Primær: Kr. 538 018,- for år 2020.
Sekundær: Kr. 1 936 864,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Gimleveien 12, Gnr. 152 Bnr. 314 Snr. 2 i Kristiansand kommune. Sameiebrøk: 1/2

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Kjøleskap/kombiskap, komfyr/stekeovn/koketopp og oppvaskmasin.
Vegghengte hyller i stue, samt lampe på veggen på barnerommet følger ikke med.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på
tlf 99 09 92 28.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

11-22-0429

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-22-0429. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Pål Birkeland, tlf. 99 09 92 28

Vederlag

Digital grunnpakke (Kr.6 850) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 3 690 000,-) (Kr.55 350) Tilrettelegging (Kr.14 500) Totalt kr. (Kr.87 185)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331

Kontakt megler

Varenummer: 3066617