Nodeland sentrum

Gamle Kuliaveg 58

Prisantydning
2 890 000 kr
Andel fellesgjeld
153 402 kr
Andel fellesformue
9 380 kr
Totalpris
3 043 402 kr
Felleskostnader
4 208 kr/mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
2009
Internt bruksareal (BRA‑i)
90 ㎡
Bruksareal
108 ㎡
Tomteareal
489 ㎡
Etasje
3
Antall soverom
2
Eierform
Andel
Eiendomstype
Andelsleilighet

Oversikt

Flott 3-roms endeleilighet med sydvendt og innglasset balkong | Sentral beliggenhet | Heis | P-plass i kjeller m/lader

Om eiendommen

Fra 01.01.24 er det innført nye regler for måling og opplysning av areal på boliger.
De nye arealbegrepene er:

Bruksareal BRA
  • BRA-i - Internt bruksareal. Arealet innenfor boenheten.
  • BRA-e - Eksternt bruksareal. Areal av alle rom utenfor boenheten og som tilhører denne, for eksempel eksterne boder.
  • BRA-b - Innglasset balkong, altan, terrasser.
Andre arealer
  • TBA -Terrasser og åpen altan som er tilknyttet boligen.
  • ALH - Areal med lav himlingshøyde måles på samme måte som BRA, men man ser bort fra krav til himlingshøyde. Arealet inngår ikke i BRA, men opplyses om sammen med BRA som et tillegg.
  • GUA - summen av BRA og AHL. Brukes når boligen har gulvareal som ikke er måleverdig på grunn av for eksempel skråtak eller lav himlingshøyde. Arealet oppgis som tilleggsinformasjon til øvrige arealer.

Innhold

3. etg.:

Gang, vaskerom, bad, 2 soverom, romslig stue m/ halvåpen kjøkkenløsning og utgang til innglasset balkong.

Garasjeplass og låsbar bod i kjeller med god hylleoppbevaring og innlagt strøm. Heis.

Oppvarming

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Beliggenhet

Adkomst

Se kart i Finn-annonsen.

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Parkering

Parkering i lukket garasjekjeller. Port med automatisk portåpner og fjernkontroll. Heis fra kjeller til hver etasje i bygget. El-bil lader medfølger.

Forøvrig gjesteparkering på borettslaget tomt.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet med et mangfold av servicetilbud i umiddelbar nærhet som bl.a. dagligvarebutikker, apotek, bibliotek, frisør, togstasjon, fine turområder og park. Her er det gangavstand til det meste. Togstasjonen ligger også i gangavstand fra leiligheten, hvorav det er oppført ny og flott stasjon som skal gi bl.a. rom for ytterligere servicetilbud samt gangbro over sporene.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 08.04.2019. Ferdigattesten gjelder: Utbedringsarbeider brannvern, etc. av 3 boligblokker etter tilsyn.
Gnr. 110, bnr. 529,657,656. Solsiden Borettslag Gamle Kuliavei 10-64. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 16.11.2016. Midlertidig brukstillatelse gjelder: Fasadeendring. Glassvegger på balkonger. Solsiden
Bopark Gamle Kuliavei nr: 52-64 Gnr 110 Bnr 656. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det foreligger ikke ferdigattest for eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 25.05.2009. Gjenstående arbeid: Ferdigstillese av lekeareal. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. 

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan Områderegulering Nordeland Sentrum, datert 18.01.2019. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om

Adgang for utleie

Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

Nøkkelinformasjon

Hvitevarer

Følgende hvitevarer følger handelen: Integrerte hvitevarer medfølger

Diverse

Eiendommen selges på grunnlag av salgsfullmakt. Det gjøres særlig oppmerksom på at fullmektig ikke har bebodd boligen. Fullmektig har derfor ikke førstehånds kunnskap om boligen/eiendommen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Legalpant

Borettslaget har legalpant for forfalte, ikke betalte felleskostnader. Det vises for øvrig til vedtekter og husordensregler. For andelsboliger er det borettslaget som er hjemmelshaver til selve eiendommen. Andelseierne har hjemmel til en andel i borettslaget og borett knyttet til denne.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.  

Info kommunale avgifter

Inkludert i fellesutgiftene.

Polisenummer

SP0003261166

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern

Sammendrag selgers egenerklæring

Eiendommen er et dødsbo, og egenerklæringsskjema er derfor ikke utfylt.
Produktnummer: 0A564C22-8DEC-4916-B942-927662107560