Kristiansand

Galleriet, leil. 401

Prisantydning
8 890 000 kr
Omkostninger
28 870 kr
Totalpris
8 918 870 kr
Felleskostnader
3 100 kr/mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
2023
P-rom
101 ㎡
Bruksareal
124 ㎡
Etasje
4
Antall soverom
2
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Dronningens gate 39, Galleriet - leilighet 401. Velkommen inn! Bud ønskes!

Om eiendommen

Innhold

Leiligheten holder en meget god standard med flott 1-stavs eikeparkett i stue/kjøkken, gang, garderobe og 2 soverom. Veggene er malt med gode lune farger. På badene er det fliser på gulv og vegger. Det er varme i gulv i gang, bad, vaskerom og stue/kjøkken. Det er lagt terrassebord i innglasset balkong. Downlights er montert i leiligheten.

Oppvarming

Leiligheten har gulvvarme i alle rom med unntak av soverom og garderobe. Leiligheten er tilknyttet fjernvarmenettet til Agder Energi. Vannmåleren og energimåleren blir fjernavlest, det tegnes abonnement på vegne av sameiet. Leiligheten har balansert ventilasjon med varme-gjenvinning. Aggregatet er plassert i vaskerom/bod.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Offentlige opplysninger

Info energiklasse

Når en bolig selges før den er ferdig bygget skal selger oppfylle plikten ved å garantere for energi- og oppvarmingskarakter og lage fullstendig energiattest ved ferdigstillelse. Normalt påregnes energiklasse B, man kan dog ende opp med lavere energiklasse uten at dette anses som en mangel.

Økonomi

Omkostninger kjøper

I tillegg til kjøpesum vil det påløpe følgende kostnader ved kjøp:
Dokumentavgift: 2,5 % av andel tomteverdi
Tinglysningsgebyr skjøte: kr 585,-
Tinglysningsgebyr pr. pantedokument: kr 585,-
 
Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Nøkkelinformasjon

Diverse

Leiligheten overleveres i byggrengjort stand. I nyoppførte bygninger må det forventes i noen grad svinn og krymping av materialer, for eksempel svinnriss i mur, mindre riss i maling ved skjøter, hjørner og sammenføyninger som følge av krymping av trevirke og betong o.l. Slike forhold er ikke å anse som mangler ved den leverte ytelse.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at selgers plikt til å rette, eller yte prisavslag ikke omfatter:
Reparasjoner som går inn under vanlig vedlikehold, sprekkdannelser som oppstår som følge av naturlig krymping når materialvalg og materialbehandling har vært forsvarlig fra Selgers side og skader som oppstår ved uforsvarlig eller feilaktig bruk av boligen med utstyr. Leietaker/eier av næringslokaler har rett til å dekorere på fasade. Meglers vederlag utgjør kr. 40.000,- pr enhet.

Vilkår og betingelser

Sentrale lover

Boligene selges iht. bustadsoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43.
Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Når bindende avtale inngås etter ferdigstillelse selges boligene etter avhendingsloven. Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighold.

Salgsoppgave og vedlegg

Meglers vederlag

Meglers vederlag er avtalt til kr 40 000,- enhet. 

Kontakt megler

Avd. leder / Eiendomsmegler MNEF

Rolf R. Elieson

Vis profil
Produktnr: 3E4AA194-EA96-4AE1-BFD7-BE68FEDC25D0