Åseral

Fjellgarden 7

Prisantydning
2 575 000 kr
Omkostninger
80 240 kr
Totalpris
2 655 240 kr
Formuesverdi
730 767 kr
Felleskostnader
450 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Kommunale avgifter
9 152 kr / år
Byggeår
2003
P-rom
107 ㎡
Bruksareal
110 ㎡
Tomteareal
945 ㎡
Antall soverom
4
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Bortelid - Stor og pen møblert leilighet ved alpinanlegget og langrennsløyper

Om eiendommen

Innhold

2.etg.: Vindfang, stue/kjøkken, bad/vaskerom, bod og 2 soverom. Loft: loftstue, bad og 2 soverom. Utvendig felles bod

Standard

Pen og praktisk fult møblert leilighet med følgende innhold. Innehold 2.etg.: Vindfang med garderobeplass, stue med peisovn, skiferkledd pipe og utgang terrasse med utsikt til alpinanlegget. Kjøkken innredning i furu fra Strai kjøkken. Komfyr, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Godt med skapplass. Pent flislagt bad med dusjkabinett, wc, baderomsinnredning, vaskemaskin og tørketrommel. 2 romslige soverom med integrerte skyvedørsgarderober og dobbeltsenger.  Innvendig bod og 1 felles utvendig bod utenfor leiligheten. Loftetasjen er innredet med stor loftstue, bad med dusjkabinett, baderomsinnredning og wc. 2 romslige soverom med 3-sengs familiekøyer.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 107 kvm, Bruksareal: 110 kvm Sekundærrom: 3 kvm.
Bra. pr. etasje.: 2. etg. 65m²  - Loft 45m²
 
2. etasje
P-rom inkl: Vindfang , Stue/kjøkken , Soverom , Soverom 2, Bad/vaskerom
S-rom inkl.:  Bod

Loft
P-rom inkl:
Stue , Soverom , Soverom 2, Bad

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

2003 i følge Åseral kommune.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, panelovner samt varmekabler på bad og i entre.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Leiligheten under denne leiligheten (leilighet nr 6) har meldt om fuktskader i den ene veggen. Takstmann har vurdert at fukt kommer av feilkonstruksjon på terrasse og avløp, som medfører at noe vann renner ned langs innsiden av vegg. Dette er meldt inn som en forsikringssak (eierskifteforsikring) av eier i leilighet 6, og tatt opp i sameiet for felles utbedring. Det er ikke konkludert for tidspunkt for utbedring.

Det antas at lekkasjen kan skyldes en konstrukssjonssvakhet og derfor er det tatt opp i sameiet. Det er uvisst hvorvidt kostnader til utbedring vil dekkes av eierskifteforsikringen eller om kostnadene fordeles på sameierne. Risiko og eventuelle kostnader forbudet med utbedringen påhviler kjøper.

Selger opplyser via mail 14. september at terrassen mot skianlegget er byttet (ifm. lekkasje i leiligheten under).

Fiber bredbånd installert i 2021.

DEFA hyttestyring.

Det er installert en SIKOM (hyttami) modul som gjør det mulig å skru strømmen på 2 kretser av og på hjemmefra og derved kan spare strøm.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av M2 Takst AS den 10.03.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Leilighet bygget 2003, dagens eier har eid siden nytt. Et langt steinkast fra skianlegget, like ved skiløype og mange andre gode kvaliteter. Innholdsrik leilighet. Levetid bygningsdeler er en statistisk variabel, og er ikke "eksakt vitenskap". Dette innebærer at levetider kan variere betydelig ut fra vedlikehold, bruk, sammensetning, og hvor
værutsatt bygningsdelen er. Utvendige forhold som nevnt i rapport kan være sameiets vedlikeholdsplikt, vedtekter må undersøkes.

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG3: Utvendig > Nedløp og beslag
Vannbord og vindski av tre. Ingen sikring for snølaster/is fra tak er montert. Generelt anbefales det tilsyn av loft for kontroll av takgjennomføringer/beslagsløsninger mm, spesielt høst/vinter ved kraftig nedbør/snø. Med dagens ekstremvær som tidvis oppstår så er disse punktene spesielt utsatt for mindre lekkasjer/fukt. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, noe som var krav på byggemeldingstidspunktet. Snøfanger ansees ikke som kritisk krav siden dette er torvtak, men det ligger endel snø i utvendig trapp som trolig kommer fra tak, slik at trappen er noe farlig/glatt å gå i.

TG3: Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
På ytre del over terrasse så er det vesentlig isdannelse som kan tilsi at det er en utfordring med enten taktekking eller konstruksjon i området. Is hindrer god kontroll, videre undersøkelser må utføres når været tillater dette.

TG3: Våtrom > Overflater Gulv > Bad
Det ble ikke registrert unormale utslag ved bruk av fuktindikator i våtsoner. Bruk av dusjkabinett er en god løsning med tanke på fuktpåkjenning og slitasje. I et våtrom ønsker man ideelt sett fall mot sluk i rommet slik at ved evt. vannlekkasje eller vannsøl så vil vann ledes dit og ned i avløp. Krav til fall er ikke oppfylt og gulvet er tilnærmet flatt (har ikke motfall). Det er stedvis mindre motfall mot dør, tg3. Mindre riss i silikonfug overgang gulv og vegg.
Tiltak: Vær oppmerksom ved bruk. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må gulvet bygges om, for å få riktig fall til sluk. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak. Ved en eventuell renovering, påse at våtrommet bygges med riktig fall til sluk.

TG2: Utvendig > Balkonger, terasser og rom under balkonger
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Rekkverk 84 cm ca.

TG2: Pipe og ildsted
Ildfast plate mangler på gulvet under feieluken. Ildfast plate må monteres.

TG2: Overflater gulv - 2. etasje bad/vaskerom
Krav til fall er ikke oppfylt og gulvet er tilnærmet flatt (har ikke motfall).


For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
- Leiligheten under min leilighet (leilighet nr 6) har meldt om fuktskader i den ene veggen. Takstmann har vurdert at fukt kommer av feilkonstruksjon på terrasse og avløp, som medfører at noe vann renner ned langs innsiden av vegg. Dette er meldt inn som en forsikringssak (eierskifteforsikring) av eier i leilighet 6, og tatt opp i sameiet for felles utbedring. Det er ikke konkludert for tidspunkt for utbedring.

Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i boligen som rotter, mus, maur eller lignende?
- Det har vært rapportert om mus i enkelte leilighet. Dette er utbedret ved at musebånd er blitt montert av Evje bygg. Det er også rapportert om råte i noen av de utvendige trappene

Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- automatisk strømmåler installert 2016

Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja, kun av faglært. Utbedring av torstokker. Arbeid utført av Evje Bygg.

Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av dens omgivelser?
- nabovarsel er gitt på søknad om å sette opp nytt leilighetsbygg på tomten.

Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger) som rotter, mus, maur eller lignende?
- rapportert om mus i enkelte leiligheter. Dette er utbedret ved å installere musebånd

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Fra Kr. Sand: følg RV9 mot Evje, ta av til venstre i rundkjøring ved ESSO stasjonen på Hornnes. Følg skilting mot Bortelid. Etter Butikken ta av 3 vei til venstre innkjøring til alpinanlegget. I enden av parkeringsplassen ta opp til venstre og ta så første vei til høyere. Leiligheten er merket med til salgs plakat fra Sørmegleren.  Fellesvisning vil bli skiltet.

Beliggenhet

Meget sentralt ved Alpinanlegget. (Ski in -ski out) Oppkjørte skiløype rett utenfor døren. Umiddelbar nærhet til butikk, og nydelig turterreng sommer som vinter. Godt utvalg med oppkjørte skiløyper på vinteren og gode bade- og fiskemuligheter på sommeren. Det kan også nevnes blant annet flotte badeplasser, frisbeegolf bane, minigolf, ny sykkelløype, bensinpumper og el-bil ladere like i nærheten. Morgensol på terrasse mot skianlegg, kveldssol på terrasse mot parkeringsplass. Sol til ca 17:30. Bortelid ligger ca 650 moh. og er et av Agders mest snøsikre områder. Avstand 99 km. fra Kristiansand 110 fra Mandal, 127 fra Arendal og 237 fra Stavanger.

Tomt

Areal: 945 kvm, Eierform: Fellestomt

Parkering

På felles parkering utenfor bygget.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 08.03.2005. Ferdigattesten gjelder Nybygg - Fritidsbygg. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse-konsentrert, tilhører reguleringsplan Stubben og Bortelid Fjellgard, datert 09.11.2017. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.
Fellestomten grenser til friområde. Det kan derfor hvile begrensninger i forhold til utvikling av eiendommen, herunder bygging m.m.

Vei / Vann / Avløp

Privat vei. Vei til eiendommen er etabelert over naboeiendom på gnr. 9 bnr 58. Hjemmelshaver til vei er Bortelid Fjellgard AS. Veiretten er ikke tinglyst.
Tilknyttet offentlig vann og avløp.
Eiendommen har vannmåler. Målernummer 003038, stand pr 28.12.21: 142

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Ingen heftelser følger

Grunndata:
Dagboknr.: 2349 Tinglyst: 03.06.2003 - Seksjonering
opprettet seksjoner:
snr: 9
formål: Bolig
sameiebrøk: 106/880

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet

Utleie

Hytten har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Om sameiet

Rettigheter og forpliktelser

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtekstfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Regnskap og vedtekter

Sameiet har ingen aktiv forretningsførsel, og har ikke utarbeidet regnskap, budsjett, husordensregler eller vedtekter.

Forretningsfører

Formann i sameiet er Jens Henrik Neuenkirchen.

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

2 575 000,- (Prisantydning) Omkostninger 64 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 575 000,-)) 11 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 240,- (Omkostninger totalt) 2 655 240,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 9 152 pr. år
Beløpet inkluderer abonnementsgebyr vann og avløp, måleleie, feieavgift og renovasjon. I tillegg kommer forbruksavgift vann kr. 19,44 pr m3 og avløpr kr. 53,29 pr m3.

I tillegg kommer årlige kostnad kr 4 358,- til Bortelid Utmarkslag for brøyting og løypekjøring.

Felleskostnader

Kr. 450,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer

Felles bygningsforsikring og mindre felles utgifter.

Andel fellesgjeld / Fellesformue

Ingen fellesgjeld / fellesformue

Formuesverdi

Kr.  730 767,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Fjellgarden 7, Gnr. 9 Bnr. 165 Snr. 9 i Åseral kommune. Sameiebrøk: 106/880

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: kjøleskap, komfyr med platetopp, oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel og microovn.
Leiligheten selges som den står, inkl servise, bestikk, glass, kopper etc. Alle møbler, 3 stk TV, 2 musikkanlegg (loftstue og stue) medfølger.
Personlige eiendeler og ting med affeksjonsverdi medfølger ikke i handelen. Bla bilder, bøker, skinn, kaffemaskin, gulvtepper/ ryer og div pyntegjenstander.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 95 00 00 00.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren holder trygge visninger, derfor ønsker vi å vite på forhånd om du kommer, og ber alle interessenter melde seg på via VISNINGSPÅMELDING. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning.

Overtagelse

Etter avtale. Kan overtas til påsken 2022.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art, samt kontrollere midlenes opprinnelse. Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden. Dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet. Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen har ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene overfor megler som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter hvitvaskingsloven.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

13-22-0026

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/13-22-0026. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Geir Flaa Johansen, tlf. 95 00 00 00

Vederlag

Digital grunnpakke (Kr.2 990) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 575 000,-) (Kr.64 375) Tilrettelegging (Kr.14 000) Totalt kr. (Kr.91 850)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3058399