Felehovet Nord - Gautefall - Nissedal

Felehovet nord 368

Prisantydning
1 900 000 kr
Omkostninger
63 370 kr
Totalpris
1 963 370 kr
Formuesverdi
270 000 kr
Kommunale avgifter
3 217 kr / år
Byggeår
1976
P-rom
50 ㎡
Bruksareal
58 ㎡
Tomteareal
1 150 ㎡
Antall soverom
2
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Hytte

Oversikt

Om eiendommen

Velholdt, tradisjonell hytte med nyere bad og kjøkken - Idylliske omgivelser - Solrik terrasse og parkering på egen tomt

Om eiendommen

Innhold

Kort fortalt
- Velholdt, sjarmerende hytte fra 1976.
- Omfattende oppgradert i 2020.
- Fantastisk, naturskjønn beliggenhet.
- God parkeringsplass på egen tomt.
- Nærhet til bade- og fiskemuligheter.
- Kort vei til alpinanlegg og skiløyper.
- Idyllisk naturtomt på 1150,1 kvm.
- Stor, solrik terrasse med utsikt.
- Utebod rett ved inngangsdøren.
- Åpen og luftig stue-/kjøkkenløsning. 
- Klassisk, velutstyrt kjøkken fra 2020.
- Allrommet har panelovn og 2 ildsteder.
- Moderne bad/wc/vaskerom fra 2020.
- 2 gode soverom, ett med familiekøye.
- Plassbygd garderobeskap på ett rom.
- Varmtvannsbereder på ca. 200 liter.  
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Det er byggeforbud foran hytta, og tomta går helt ned til "skrenten". Nabotomta skjærer litt på skrått, men det vil altså ikke være anledning til åbygge der.
- Det er parkeringsplass også foran hytta ved kjøkkenvinduet
- Brøyting av tomta bestilles via app
- Det er ca 100 m til skiløypenett og akebakke
- Møbler ute og inne, inkl bålpanne, medfølge.
- Det er utekontakt med bryter inne bak hjørneskapet. Bryteren er for at ingen skal kunne tyvlade el-bil.

Standard

Planløsning
1. etasje: Entré, bad/wc/vaskerom, 2 soverom og stue/kjøkken.  
Annet: Utebod. 

Entré
Hytta har et pent, overbygd inngangsparti som gir et godt førsteinntrykk av eiendommen. Her er det adkomst via to trapper og en lun velkomstterrasse, og på hytteveggen er det montert stemningsfull utebelysning. Vel inne er det en fin entré med naturlig panel på veggene og lakkert, originalt tregulv.

Kjøkken
Kjøkkenet, som var nytt i 2020, har et tradisjonelt og pent design med gode benkeflater og mye oppbevaringsplass. Innredningen har hvite, profilerte fronter og lysegrå laminatbenkeplate med nedfelt oppvaskkum i stål.

Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert kjøleskap fra 2020, kullfilterventilator, benkebelysning og benkestikk, samt opplegg for oppvaskmaskin og nisje til frittstående komfyr. Over benken er det satt opp grå kitchenboards som står godt til resten av interiøret. 

Stue
Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, og sammen danner de et lunt og koselig allrom med utmerket møbleringsfrihet. Her er det god plass til sofagruppe, lenestoler og tilhørende møblement, og i nærheten av kjøkkenet er det rom for å samle familien til spillkvelder og hyggelige måltider rundt et langbord.
Mot kjøkkenet er det en god vedovn i støpejern, og ut mot stuen er det en stor, oppmurt og åpen peis for ekstra hygge. Allrommet har naturlig panel på veggene, originalt, lakkert tregulv og store sprossevinduer i tre himmelretninger. Fra stuen er det utgang til en sydvestvendt, stor og lun terrasse.

Bad/wc/vaskerom
Badet ble pusset opp i 2020, og fremstår som tidsmessig og pent. Rommet har lysegrå våtromsplater på veggene, hvit panel i himlingen og vinyl-parkett på gulv med sluk. Baderomsinnredningen har finerte fronter og består av en heldekkende servant på en skuffeseksjon og et speil med belysning. Videre har badet et vegghengt toalett, mekanisk avtrekk, et dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. 

Soverom og garderobe
Det er to fine soverom i hytta - begge med naturlig panel på veggene og lakkert, originalt tregulv. På det ene soverommet er det en medfølgende familiekøye, og på hovedsoverommet er det plassbygd garderobeskap. Hytta har for øvrig oppbevaring- og lagringsmuligheter i en innebod/teknisk rom og i en utebod ved inngangspartiet.

Arealer med beskrivelse

1.Etasje: BRA: 58 kvm, P-ROM: 50 kvm, S-ROM: 8 kvm.
1.Etasje: P-ROM: Gang , Stue/kjøkken , Bad , Soverom , Soverom 2. S-ROM: Bod , Teknisk rom.

Byggeår og byggemåte

1976 i følge Nissedal kommune.

Påkostning og modernisering

Hele hytta er utevndig og innvendig total renovert.

Oppvarming

Oppvarming - Teknisk
Hytta er elektrisk oppvarmet med panelovner. Dette suppleres med vedfyring i to ildsteder i stuen. Det er naturlig ventilasjon, med unntak av mekanisk avtrekk fra badet. Sikringsskapet har automatsikringer og fjernavleser, og hyttas varmtvannsbereder fra 2000 rommer ca. 200 liter. Videre har fritidseiendommen utestikk og utebelysning.
Åpen peis. Vedovn.Elektrisk vifte på bad. Kjøkkenventilator med kullfilter. Sikringsskap med automatsikringer og fjernavleser. Varmtvannstank på ca. 200 liter fra 2020.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Ramberg takst den 23.02.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Ramberg Takst ble kontaktet av Kai Welle-Gunnarsen for å utføre en tilstandsrapport med arealmåling av hytte med adresse Felehovet Nord 368 i Nissedal Kommune. Det er snø på befaringsdagen som er kommentert i rapporten, ut over dette er alle arealer tilgjengelig på befaringsdagen og er således med i denne rapporten. Tilstanden på boligen framstår med normal standard og normal bruksslitasje. Det er noen punkter som har fått TG:2, her kan man nevne - Deler av yttervegg med råte, vinduer og dører i yttervegg, feieluke, deler av innvendige flater, kjøkkenvifte og gulv på baderom. Viser til rapportens underpunkter og at det er viktig at man leser disse nøye, ikke bare sammendraget. Man må påregne vanlig vedlikehold.

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG2 / AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK
Utvendig > Veggkonstruksjon
Utvendig > Vinduer
Utvendig > Dører
Innvendig > Pipe og ildsted
Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken
TG2 / AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK
Innvendig > Overflater
Våtrom > Overflater Gulv > Bad

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Beliggenhet og servicetilbud
Eiendommen ligger i naturskjønne omgivelser i Felehovet nord, i Nissedal kommune. Kommunen har vakker natur så langt øyet kan se og meget gode turområder. Her finnes også 1750 større og mindre vann og innsjøer, og ett fiskekort gir deg tilgang til 22 fiskevann med tilhørende båt og gapahuker. Rosstjønn ligger rett ved hytta, og byr på gode bade- og fiskemuligheter.

Tjørull er et yndet område for kanopadling. Her møter man skiftende natur med innbydende svaberg, bratte fjellvegger, småøyer, smale kiler og brede bukter. Turmulighetene til fots er også mange, enten du velger korte rusleturer eller langturer til omkringliggende fjelltopper.

Kommunen har også andre flotte strender og koselige badevann. Det anbefales å ta en tur til Sommarsletta, et lite minutts kjøring fra Treungen sentrum. Sommarsletta har en idyllisk beliggenhet og gode muligheter for sommeraktiviteter.

I Ilekleiv og Eikholm ligger flotte Jettegryter, Nissedals "naturlige badeland", med naturlige sklier nedover elveleiet og badekulper i jettegrytene. De tøffeste hopper ned i den største gryta. For de fartsglade har Treungen egen alpinbakke med barnevennlige forhold, gapahuk og bålplass. I kommunens flerbrukshus finnes svømmebasseng, kino og bibliotek.

Det er kort vei til Treungen som også kalles Tveitsund, og her er det hyggelig å spasere sommer som vinter. En fin, gammel steinbru fra 1917 binder sentrum sammen, og Treungen kan by på interiørbutikker, kaffebar, blomsterbutikk og ærverdige Treungen gjestgiveri for å nevne noe.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Coop Prix og Spar i Treungen. I Treungen ligger også bakeri, Bygger'n, og stemningsfulle Treungen gjestgiveri, som holder til i et flott hus i jugendstil. Også Z museum er et fint reisemål, hvor du kan vandre gjennom historien og se mange spennende ting fra en annen tid. Ved å benytte bil fra eiendommen tar det ca. 10 min til Gautefall, 17 min til Treungen sentrum og 55 min til Vrådal.

Tomt

Areal: 1 150 kvm, Eierform: Eiet tomt
Uteområde
Fritidseiendommen ligger høyt i terrenget - fint plassert på en naturtomt på 1150,1 kvm. Her er det helt ypperlige solforhold, og ikke minst helt magisk utsikt mot Rosstjønn, fjell, vakker natur og solnedganger. Hyttas unike og naturskjønne beliggenhet gir gode muligheter for fullstendig ro i sjela. Her kan du senke skuldrene til lyden av suset i trærne samtidig som den friske luften rensker tankene. 

Utsikt og solforhold kommer virkelig til sin rett på en stor, dels overbygd terrasse som strekker seg rundt to sider av hytta. Mot sydvest er det en stor, solrik markterrasse med adkomst fra stuen. Her er det satt opp høye levegger som sørger for lune og usjenerte forhold, og det er god plass til grill, bålpanne og utemøblement. Den nordvestvendte delen av terrassen er overbygd, og har både utebod og utebelysning.

Parkering

Det er gode parkeringsmuligheter på egen eiendom. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest  for eiendommen. Det utstedes ikke ferdigattest for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998, jf. pbl § 21-10 femte ledd. Det foreligger heller ikke midlertidig brukstillatelse.. Manglende brukstillatelse kan innebære at tiltaket ikke lovlig kan tas i bruk. Kjøper overtar risikoen og ansvar for manglende ferdigattest/brukstillatelse på eiendommen.

Det ligger ferdigattest på "Sanitærteknisk installasjon for fritidsbustad" som er datert: 08.03.2022.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til fritid, tilhører reguleringsplan "Reguleringsbestemmelser,
Detaljregulering Felehovet Nord, PlanId 2014007" , datert 28.01.2021. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Viser til punkt. 8.1 i reguleringsbestemmelser hvor det står følgende:

"1.8. Angitt bebyggelse kombinert med andre hovedformål,
Fritidsbebyggelse, frittliggende og utleiehytter, FU1 - FU31
a) Det er følgende krav til utnyttelsen på den enkelte tomt:
1) Det er tillatt å føre opp inntil 1 en hytte med 1 boenhet og 2 sekundærbygg (garasje,
bod, uthus eller anneks) pr. tomt.
2) Maksimalt bebygd areal pr. tomt - BYA = 300 m2, eksklusive parkering:
3) Maksimalt bebygd areal pr. bygg - BYA, eksklusive parkering:
- Fritidsbolig/utleiehytte: BYA = 220 m2
- Sekundærbygg: BYA= 40 m2."

For mer informasjon se dokumentet i vedlegg til prospekt.

Vei / Vann / Avløp

Adkomstvei: Privat vei etter avkjørsel fra offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:

Se grunnbokutskrift i vedlegg. Det ligger 199 heftelser på eiendommen som har fulgt med fra hovedbøl der tomten er skilt ut fra, men de vil ikke ha noe relevant betyning for eie eller bruken av hytta.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Odel

Ingen odel.

Konsesjon

Nissedal kommune har konsesjonsgrense null. Dette innebærer i utgangspunktet boplikt. Denne eiendommen er imidlertid ifølge kommunen registret som fritidseiendom og er fritatt for boplikt. Kjøper må undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet som bekrefter at eiendommen skal benyttes til fritidsformål. Sørmegleren gjør oppmerksom på at kommunen må ha bekreftet at egenerklæringen er registrert i matrikkelen før skjøte kan sendes til tinglysing. Oppgjør kan ikke finne sted før dette foreligger.

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

1 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 47 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 900 000,-)) 63 370,- (Omkostninger totalt) 1 963 370,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 3 217,25 pr. år

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på kr. 876,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 3 442,28,-  (2021)
(Årsprognose for 2022: kr. 3 217,25,-)
(Med offentlig vann og avløp, kan det ifølge Nissedal kommune plusses på ca. kr.6 000,- pr år i kommunale avgifter)
Kommunale avgifter inkluderer følgende:
- Eiendomsskatt
- Feiing
- Renovasjon (Renovasjon vil øke noe i 2022)Støm: kr. 20 000,- inkl. nettleie (2021)

TV/internett: Det ligger fiber frem til hytta som kan kobles på. Selger har imidlertid brukt Ice nett til kr 299,- per måned, og har brukt app på det TV-abonnementet de har hjemme på smart TVn på hytta.

Velforening: kr. 250,- pr. år. (Frivilig)

Veilag: kr. 6 500,- pr. år. Medlemspliktig. 

Forsikring: kr.1 492,- pr. år for fullverdi hytteforsikring. kr. 369,- for innbo.

Formuesverdi

Primær: Kr. 270 000,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Felehovet nord 368, Gnr. 38 Bnr. 631 i Nissedal kommune.

Boligtype

Hytte

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen:
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 94 25 46 52.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren holder trygge visninger, derfor ønsker vi å vite på forhånd om du kommer, og ber alle interessenter melde seg på via VISNINGSPÅMELDING. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning.

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art, samt kontrollere midlenes opprinnelse. Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden. Dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet. Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen har ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene overfor megler som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter hvitvaskingsloven.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

77-22-0030

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/77-22-0030. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Fagansvarlig Heljar Hogner, tlf. 46 80 63 69

Vederlag

Digital grunnpakke (Kr.5 990) Energimerking av eiendom (Kr.1 500) Oppgjør (Kr.9 900) Overtakelse av eiendom (Kr.1 500) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 1 900 000,-) (Kr.70 000) Tilrettelegging (Kr.19 900) Totalt kr. (Kr.109 375)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3057902