Nedre Lund

Espelundsveien 8

Prisantydning
11 500 000 kr
Omkostninger
304 500 kr
Totalpris
11 804 500 kr
Formuesverdi
1 334 910 kr
Formuesverdi sekundær
5 072 658 kr
Byggeår
1919
Internt bruksareal (BRA‑i)
309 ㎡
Bruksareal
324 ㎡
Tomteareal
1 242 ㎡
Etasje
4
Antall soverom
7
Eierform
Eiet
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

Innholdsrik eiendom med parkmessig opparbeidet hage! Stor solrik tomt på hele 1,2 mål. Eneboligen er delikat oppusset!

Om eiendommen

Fra 01.01.24 er det innført nye regler for måling og opplysning av areal på boliger.
De nye arealbegrepene er:

Bruksareal BRA
  • BRA-i - Internt bruksareal. Arealet innenfor boenheten.
  • BRA-e - Eksternt bruksareal. Areal av alle rom utenfor boenheten og som tilhører denne, for eksempel eksterne boder.
  • BRA-b - Innglasset balkong, altan, terrasser.
Andre arealer
  • TBA -Terrasser og åpen altan som er tilknyttet boligen.
  • ALH - Areal med lav himlingshøyde måles på samme måte som BRA, men man ser bort fra krav til himlingshøyde. Arealet inngår ikke i BRA, men opplyses om sammen med BRA som et tillegg.
  • GUA - summen av BRA og AHL. Brukes når boligen har gulvareal som ikke er måleverdig på grunn av for eksempel skråtak eller lav himlingshøyde. Arealet oppgis som tilleggsinformasjon til øvrige arealer.

Innhold

Eiendommen består av en enebolig over 4 plan med følgende planløsning:
Underetg.: 2 soverom, bad, bod (innredet som kjøkken/stue, ikke godkjent), vaskerom, vinkjeller
1.etg.: entre/hall, bad, stor åpen kjøkken/spisestue med tilkomst til terrasse, 2 stk. stuer med tilkomst til terrasse og hageområde
2.etg.: 4 soverom, mellomgang og bad
3.etg.: loftsstue og soverom

Forøvrig består eiendommen av en hagestue med terrasse og pergola, samt drivhus.

Oppvarming

Det er varmekabler i alle rom i underetasjen, i entre i boligens 1.etg., samt på alle bad. Det er forøvrig satt inn varmepumpe i 1.etg., samt at det er peisovn i tilknytting til kjøkkenet. Peisovnen kan snus rundt om ønskelig.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Parkering

Parkering på egen eiendom, forøvrig i gate etter gjeldende bestemmelser. Det er montert opp el-bil lader.

Beliggenhet

Eiendommen har en flott beliggenhet på Nedre Lund med kort vei til Kristiansand sentrum med alle bymessige fasiliteter. Fra eiendommen er det en kort spasertur over til Kvadraturen og det er kort avstand til nydelige turområder både i Baneheia og Jegersberg. Gangavstand til Lovisenlund barneskole, Oddemarka ungdomsskole, KKG videregående skole og Universitetet i Agder (UiA).

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest  for eiendommen fra byggeår. Det utstedes ikke ferdigattest for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998, jf. pbl § 21-10 femte ledd. Manglende brukstillatelse kan innebære at tiltaket ikke lovlig kan tas i bruk. Kjøper overtar risikoen og ansvar for manglende ferdigattest/brukstillatelse på eiendommen.

Det foreligger ferdigattest datert 19.03.2015. Ferdigattesten gjelder Enebolig/tilbygg; endring kjeller, oppføring av tilbygg, fasadeendringer, bruksendring kjeller og loft og ferdigattest datert 29.05.2013 som gjelder enebolig - tilbygg/fasadeendring. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det er avvik mellom godkjente tegninger/ferdigattest og dagens planløsning. Underetasjen er innredet og bruksendret etter at ferdigattest er gitt med en åpen stue/kjøkkenløsning, samt et ekstra soverom. Rommene er byggemeldt som henholdsvis bod, og alkove. De ombygde rommene er ikke godkjent til varig opphold/beboelse. Ulovlige tiltak vil kommunen kunne forfølge og kreve omsøkt etter dagens regelverk. Risiko og eventuelle kostnader forbundet med eventuell søknad-/godkjenning påhviler kjøper.

Det er påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde: Når boligen ble laget var det ikke samme krav til rømningsvei, dagslysflate og takhøyde. Avvik på branncelleinndeling fra dagens Bygningslov og teknisk forskrift.

Avvik tegninger hentet fra tilstandsrapport:
"Det som er søkt om er godkjent. Men litt er ikke bygget. Dvs. terrasse ut i fra 2.etg. Vindu ut i fra stuen er ikke endret til dør som på tegninger. Pergola ut i fra terrasse ved kjøkken er ikke bygget. Hvis det går mer enn 3 år fra byggesøknaden er godkjent, og det ikke er begynt å bygge må det søkes på nytt om disse tingene. Det er ferdigattest på kjeller og loft, tilbygg, fasadeendringer, bruksendring. 19.3.2015. Tegning på hybel i kjelleren har noen avvik i forhold til dagens bruk og hvordan det er utført. Alkove på tegning er i dag brukt som soverom. Det er vindu montert i yttervegg, ikke mot vinkjeller som på tegning fra 8.8.2012".

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. 

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig , tilhører reguleringsplan nr 44 - Espelundsveien - Strandveien - Gimleveie , datert 23.06.1953. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Adgang for utleie

Det er innredet entre, åpen stue/kjøkkenløsning (ikke godkjent), bad, samt 2 soverom i underetg., som pt. leies ut for kr 15.750,- pr. mnd. Det er gjensidig oppsigelse 3 måneder fra begge parter. Konferer med eiendomsmegler for ytterligere informasjon vedr. leietakerne/leiekontrakt. Underetg. er godkjent innredet med bad, samt 2 stk. soverom, dog er ikke den åpne stue/kjøkkenløsningen godkjent som rom for varig opphold og er godkjent som "bod" på tegninger mottatt fra Kristiansand Kommune. Det er forøvrig ikke dør mellom innredet kjøkken/stue til vaskerom. Se forøvrig punktet "ferdigattest" i salgsoppgaven.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

4204/39/54:
21.10.1932 - Dokumentnr: 900143 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:4204 Gnr:39 Bnr:28


22.11.2010 - Dokumentnr: 915034 - Grensejustering
Gjelder denne registerenheten med flere


12.06.2012 - Dokumentnr: 462185 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:4204 Gnr:39 Bnr:139


01.01.2020 - Dokumentnr: 524673 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:1001 Gnr:39 Bnr:54


Økonomi

Omkostninger kjøper

Dok.avgift 2,5% av kjøpesum: kr 287 500,-
Tinglysning av skjøte: kr 500,-
Tinglysning av pantedokument kr 500,-
 
HELP Boligkjøperforsikring kr 13 200,- (valgfritt)
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,- (valgfritt)
 
Sum omkostninger (inkl. valgfrie tillegg): kr 304 500,-
 
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Info eiendomsskatt

EIendomsskatt er inkl i kommunale avgifter.

Nøkkelinformasjon

Standard

Velkommen til en unik eiendom med parkmessig anlagt hage! Eiendommen består av en stor tomt på ca 1,2 mål, samt en innholdsrik enebolig over 4 plan. Espelundsveien 8 er presentert av Ina Andersen for Sørmegleren. Nåværende eiere har pent opparbeidet hageområdet, samt at eneboligen er jevnlig pusset opp i eiertiden. Det er blant annet bygd på et tilbygg, terrasser, hagestue, og flott utendørs belysning. Eiendommen befinner seg på Nedre Lund med gå- og sykkelavstand til Kristiansand Sentrum. På egen eiendom har du god boltreplass for både små og store!

Kledning er skiftet mellom 2010 - 2017, og taket ble pusset opp i forbindelse med ombygging og påbygg i 2011. Nytt tak på påbygg, forøvrig eldre på hovedhuset som ble høytrykkspylt sist i ca 2020.

Nåværende eiere har opparbeidet hagen og bygd flere soner. Det er blant annet plantet flere frukttrær, bærbusker, hekk, urtehage og blomsterbed. Det er også laget en flott gangsti med trapp ned til nederste del av hagen hvor du finner drivhuset.

Fra eiendommen har du kun en kort spasertur til Kristiansand Sentrum med alle byens fasiliteter. På den andre siden av Oddernesbroa er det en fin promenade langs elva som tar deg til Lundsbroa og videre til Galgebergtangen. Flytter du til Espelundsveien 8 har du "alltid" kort avstand hjem. Kristiansand Sentrum ligger i gang- og sykkelavstand, det gjør også gå- og turområder i Jegersberg og Baneheia, samt at det er kort avstand til Sørlandet Sykehus.

Eiendommen ligger solrikt til med sol fra morgen til ettermiddag/kveld. På terrassen i front av boligen har du god plass til en større sittegruppe om du vil, samt at det er satt opp elektrisk markise som kan trekkes ut om ønskelig. Selvom du bor sentralt oppleves det som at du bor for deg selv. Hagen rammer inn uteområdet hvor du har mange plasser du kan oppholde deg på.

Hagestuen er oppført av nåværende eiere hvor den er blitt forlenget med en pergola/takoverbygg. Her er det lunt og hyggelig å være! Legg merke til epletreet som er plantet i tilknytting til hagestuen. Her er alt lagt til rette for å kunne lage mat utendørs og i hagestuen. Inni hagestuen finner du en kjøkkenøy som står på hjul som trilles til ønsket posisjon. Foldedørene til hagestuen trekkes til siden, og plutselig har du et utekjøkken! Hagestuen har innlagt strøm, hvor det er satt inn varmepumpe. I kjøkkeninnredningen er det integrerte hvitevarer som kaffemaskin, mikrobølgeovn, samt stekeovn og platetopp på kjøkkenøya på hjul. Det er forøvrig lagt trekkerør i bakken, til fremtidig innleggelse av vann (ikke byggesøkt/meldt). På uteområdet i tilknytting til hagestuen har du plass til både grill og pizzaovn. Varmelamper sørger for god lunk på sene sommerkvelder.

Det er laget en nydelig gangsti med trapp som går i flere nivåer. Her er det plantet med frukttrær, bærbusker og andre spiselige vekster. Drivhuset har fått plantet flere drueranker som gjør opplevelsen av å være her når alt blomstrer minnerik.

Langs boligen er det laget passasje, og plantebedd, samt at det er plantet flere klatreplanter. Robotgressklipperen medfølger boligen og holder gressplenen klippet til ønsket lengde.

På baksiden av boligen med trapp fra hagen, og med tilkomst fra kjøkkenet finner du enda en hyggelig uteplass! Uteplassen her er også fin om kvelden, hvor du har seil du kan trekke over som forlenger utesesongen. Legg merke til den flotte utendørs belysningen som ønsker deg velkommen hjem! Det er gode parkeringsmuligheter på egen tomt, samt at det er satt opp el-bil lader.

Fra boligen har du tilkomst til hagen fra stuen, kjøkkenet og fra entreen/hallen - opplevelsen av inne og ute viskes ut i sommerhalvåret hvor dørene står oppe og du er raskt ute i hagen. Store foldedører gjør at du kan være inne og ute samtidig. I stuen sørger store vindusflater for rikelig med naturlig dagslys inn i rommet som gjør det godt å være her.

I boligens 1.etg. har finner du to stuer, spisestue, kjøkken, matbod, bad, entre/hall, samt tilkomst til vinkjeller og vaskerom i underetg. og videre oppover til boligens 2. og 3. etg.

Tv-stua er malt i en dus gråtone, hvor belistningen og himlingen er hvit som gir en fin kontrast. Legg merke til varmepumpen som er plassert i rommet som gir jevn og god varme vinterstid.

Hele boligen er pusset jevnlig opp de siste 13 årene hvor det blant annet er lagt nytt sammenhengende 1-stavs parkettgulv som er håndhøvlet, overflater er malt, det er satt inn nytt kjøkken og pusset opp bad.

Videre inn finner du spisestuen hvor det er plassbygget en sittebenk med plass til mange. Vedovn (som kan snus) gir godt med varme på kaldere dager og er et fint skue fra spiseplassen og fra kjøkkenet som ligger like ved.

Kjøkkenet er fra kvalitetsleverandøren Strai Kjøkken med integrerte hvitevarer fra Miele som stekeovn, platetopp, kombiovn/dampovn, kaffemaskin, oppvaskmaskin og vinskap. Eget kjølerom i bod i tilknytting til kjøkkenet. Kjøkkenet er et sosialt rom hvor det er laget en smart barløsning, samt at du har god plass til å kokkelere flere her samtidig. Det er godt med både skap- og benkeplass til at flere kan gjøre i stand de flotteste serveringer. Veggen er behandlet med mikrosement som gir en kul kontrast til det ellers lyse rommet. Fra kjøkkenet er det tilkomst til terrassen hvor du har ettermiddags- og kveldssol.

I mellomgangen er det tilkomst til et bad, samt at det er tilkomst til vaskerommet som ligger i boligens underetg.

Badet i 1.etg. ble pusset opp av fagfolk hvor det er lagt fliser på gulv med varme, samt på vegg i sprutsoner. Badet inneholder et praktisk dusjkabinett, toalett, samt baderomsinnredning med speil over.

I tilbygget er det fint med gjennomlyset og følelsen du får når du kommer inn å kan se rett ut igjen på den andre siden. Her er det virkelig god oppbevaringsplass i skyvedørsgarderober, samt ekstra oppbevaring i bakkant. Legg merke til det stilige betonggulvet. Under teppet er det en "hemmelig" luke med stige ned til vinkjelleren. Luken i gulvet tar deg til det hemmelige rommet, som idag er innredet til en vinkjeller. Temperaturen er god og passer de fleste flaskene ypperlig. En gjemt hemmelighet i vinkjelleren. På de godkjente tegningene er det satt inn dør fra vinkjelleren og inn til vaskerommet, og det kan ev. nye eiere sette inn om ønskelig, dog får du en helt annen følelse når du må ta stigen for å komme deg ned.

Vaskerommet ligger vegg i vegg med vinkjelleren. Her er det belegg på gulvet, samt satt opp innredning med skap- og benkeplass. Opplegg og plass til vaskemaskin/tørketrommel.

I boligens underetasje er det innredet med entre, åpen stue/kjøkkenløsning, bad, samt 3 soverom. Den åpne stue/kjøkkenløsningen og det ene soverommet er godkjent som henholdsvis bod og alkove og er således ikke godkjent som rom for varig opphold. Badet er helfliset med varme i gulvet. Det inneholder forøvrig et praktisk dusjkabinett, toalett, baderomsinnredning med speil over, samt opplegg for vaskemaskin. Rommet er godkjent som bad på tegninger fra Kristiansand Kommune. Den innredede underetasjen har to soverom som er godkjent på tegningene fra Kristiansand Kommune, dog mangler det en dør mellom entreen/mellomgangen og inn til vaskerommet.

Videre tar trappen deg opp til boligens 2. og 3.etg. hvor du finner soveromsfløy og loftsstue med soverom i øverste etasje.

I 2.etg. er det en egen soveromsfløy med hovedsoverom med egen walk-in garderobe (opprinnelig godkjent som et ekstra soverom), samt 2 andre soverom og bad. Soverom nr. 2 ligger i tilknytting til hovedsoverommet og er idag innredet som en walk-in garderobe. På de godkjente tegningene er dette rommet et godkjent soverom, du må da sette inn dør som skiller soverommene fra hverandre. Vegg i vegg finner du soverom nr. 3 som også er av god størrelse med plass til dobbeltseng, arbeidspult og garderobeløsning om ønskelig.

Badet er av meget god størrelse og ble pusset opp av fagfolk. Det har fliser på gulvet med varmekabler, samt fliser på noen av veggene. Det inneholder et større hjørnebadekar, vegghengt toalett, baderomsinnredning med dobbel vask, samt dusj.

Soverom nr. 4 er malt i lyse delikate fargetoner og er idag innredet med seng og garderobeløsning.

I øverste etasje finner du en praktisk loftsstue med tilkomst til soverom nr 5. Her har det vært mange ungdommer som har kost seg! Pikerommet er omsøkt og godkjent som soverom. Det er malt i mørke fargetoner på vegger og i taket.

Tilstandsrapport
Tilstandsrapport basert på innholdskrav til forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.   
 
Tilstandsrapporten er utarbeidet av Henrik Løvdal den 28.02.2024, og er gyldig i 1 år etter befaringsdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.
 
Bygningssakskyndigs konklusjon:
Enebolig med egen utleiedel. Stor opparbeidet hage med sommerstue og pergola. Boligen er tilbygget og oppusset. Taktekking begynner å bli eldre. Ellers er boligen i ok stand. Spørsmål ang. befaringen kan rettes direkte til utførende Takstmann hverdager fra kl.09.00 til 16.00 på mobil 913 23180. Evt. send mail med dine spørsmål til takstmann@henriklovdal.no Hele rapporten må leses. OGSÅ DEN delen med bilder. Der er det ofte mer utfyllende tekst. Videre poster i rapporten er mer utfyllende.
 
Følgende avvik har fått TG3 eller TG2: 
TG3:
Utvendig > Utvendige trapper - 2: Det er ikke montert rekkverk.
Våtrom > Kjeller Hoveddel > Vaskerom > Ventilasjon: Rommet har ingen ventilasjon.

TG2:
Utvendig > Taktekking: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Den største og eldste delen av taktekkingen er fra 90 - tallet. Ellers er tilbygg deler ok.Utvendig > Nedløp og beslag: Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag.

Utvendig > Takkonstruksjon/Loft: Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen. Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etg.

Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Innvendig > Pipe og ildsted: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på pipe.

Innvendig > Innvendige dører: Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører.

Våtrom > 1.etasje > Bad > Overflater Gulv: Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.

Våtrom > 1.etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt: Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring.

Våtrom > 2.etasje > Bad > Overflater Gulv: Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.

Våtrom > Kjeller Hybel > Bad/vaskerom > Overflater Gulv: Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.

Våtrom > Kjeller Hybel > Bad/vaskerom > Sluk, membran og tettesjikt: Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring.

Kjøkken > 1.etasje > Kjøkken > Avtrekk: Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.
 
For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Hvitevarer

Følgende hvitevarer følger handelen: integrerte hvitevarer.

Diverse

Følgende medfølger ikke boligen:
- fastmontert bilde på kjøkken (flislagt)
- hvitevarer i hagestue
- dampovn på kjøkken i 1.etg.

Forøvrig vil det være mulig å få kjøpt en del hageutstyr mm. Konferer med eiendomsmegler for ytterligere informasjon.

Feierapport merknad S3: Skorsteinen kan ikke inspiseres pga tildekning.

Legalpant

Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.  

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

4204/39/54:
21.10.1932 - Dokumentnr: 900143 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:4204 Gnr:39 Bnr:28


22.11.2010 - Dokumentnr: 915034 - Grensejustering
Gjelder denne registerenheten med flere


12.06.2012 - Dokumentnr: 462185 - Registrering av grunn
Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:4204 Gnr:39 Bnr:139


01.01.2020 - Dokumentnr: 524673 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:1001 Gnr:39 Bnr:54


Info kommunale avgifter

Renovasjon kommer i tillegg. Beregnet årsbeløp for 2024 er kr. 4 093,-. Gebyret faktureres i forhold til antall tømminger.

Byggemåte

Etasjeskille av tre. Mur mot bakken. Terrasse ut i fra stuen i tre med rekkverk i glass og metall. Terrasse i tre ut ifra kjøkken. Utvendig trapp i mur inn til boligen. Trapp i mur ned til kjeller hybel.

Polisenummer

143010

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern

TV/Internett/Bredbånd

Telia nett/tv - det er forøvrig lagt opp en egen internettkabel til loftsetasjen.

Sammendrag selgers egenerklæring

Under følger en kort oppsummering av selgers egenerklæringsskjema. For fullstendige opplysninger vises det til vedlagte egenerklæring.
1 Har det vært feil på bad, vaskerom eller toalettrom? Ja, membran på sluk var ikke utført riktig, rettet opp av ansvarlig rørlegger.
2 Er det utført arbeid på bad, vaskerom eller toalettrom? Ja, i forbindelse med kjøp og totalrenovering av bolig i 2011 så ble alle bad bygget helt nye av faglærte folk, autorisert rørlegger og Murerfirma. Utført av murmester Gautestad i 2012.
4 Er det utført arbeid på tak, yttervegg, vindu eller annen fasade? Ja, vi bygget ut vindfang og satte inn nye vinduer. Utført av BOH byggmester Oddleif Henriksen i 2017.
8 Er det utført arbeid med drenering? Ja, hele huset ble satt på påler og ny grunnmur med drenering rundt etablert. Utført av Try i 2011.
21 Har det vært mugg, sopp eller råte i boligen eller andre bygninger på eiendommen? Ja, svertesopp på vegg bad nede, som skyldtes dårlig ventilering av hybelboere, vegg blitt vasket og desinfisert og malt opp og hybelboere informert om riktig ventilering av bad ned bruk av vifte.
24 Har du bygd på eller gjort om kjeller, loft eller annet til boligrom? Ja, påbygg av vindfang med kjeller og terrasse. Utført av BHO i 2017.
25 Selges eiendommen med utleiedel som leilighet, hybel eller lignende? Ja
27 Er det utført radonmåling? Ja, sweco utførte måling i søkeprosess, men finner ikke verdiene, men de var godkjente.

Selger har tegnet boligselgerforsikring gjennom Gjensidige.

Visning

torsdag 23. mai
kl. 18:00-18:45
Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!
Produktnummer: EDDC746D-D316-4315-984E-16C10A898A25