Kragerø

Edvard Munchs vei 23

Prisantydning
2 750 000 kr
Omkostninger
81 120 kr
Andel fellesgjeld
77 645 kr
Totalpris
2 908 765 kr
Felleskostnader
2 425 kr/mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
1992
P-rom
55 ㎡
Bruksareal
58 ㎡
Tomteareal
3 477 ㎡
Antall soverom
1
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Leilighet med solrik terrasse, sjøutsikt og kveldsol. Beliggenhet i 3. etasje. Sentral beliggenhet. Heis

Om eiendommen

Innhold

Planløsning
3. etasje: Entré, bod/teknisk rom, bad/wc/vaskerom, soverom, kjøkken og stue.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et veletablert og sjarmerende boligområde like utenfor Kragerø sentrum i Kragerø kommune. Området har nærhet til svømmehall og offentlig kommunikasjon. Kort gangavstand til Kragerø sentrum med et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er ellers kort vei til lekeplass, treningsanlegg og Kragerø Idrettshall på Kalstad.

Fra eiendommen er det kort vei til Studsdalen med flotte turområder som gir god rekreasjon på helårsbasis. I området ligger det to hoppbakker, samt en lysløype, noe som kan gi vinterglede for både store og små. Om sommeren kan en spasertur på ca. 5 min ta deg til Gunnarsholmen med friområde, populær badeplass, stort saltvannsbasseng, strand og gressplen.

Med gangavstand til sentrum har man tilgang til det meste. Sommerstid har byen et yrende folkeliv. Her arrangeres festivaler, sommershow, konserter, utstillinger og teaterforestillinger.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres i Kragerø sentrum. Ved brygga finner du Kiwi, og nord for ferjekaia ligger Spar Kirkebukta. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Kragerø flere nisjebutikker, forretninger, interiørbutikker og gallerier. Det er også kort vei til Alti Kragerø i Sannidal som innehar 20 butikker og virksomheter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Frikirken som ligger ca. 350 meter unna. Ved å benytte bil fra eiendommen tar det ca.14 min til Sannidal, 43 min til Langesund og 53 min til Risør.

Offentlige opplysninger

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

12.12.1991 - Dokumentnr: 3504 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 46
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 58/3248


Økonomi

Omkostninger kjøper

2 750 000,- (prisantydning)

omkostninger
68 750,- (dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,-))
8 400,- (boligkjøperforsikring help (valgfritt))
2 800,- (boligkjøperforsikring pluss (valgfritt tillegg))
585,- (tingl.gebyr pantedokument)
585,- (tingl.gebyr skjøte)
81 120,- (omkostninger totalt)

2 831 120,- (totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Nøkkelinformasjon

Bebyggelse

Velkommen til Edvard Munchs vei 23 - en velholdt og tiltalende 2-roms leilighet fra 1992. Beliggenheten er meget attraktiv og sjønær, og det er kort gangavstand inn til sentrum med spennende spisesteder, matbutikker og treningssenter. Videre kan eiendommen skilte med velstelte utearealer, stor, felles takterrasse med spektakulær fjordutsikt og egen, overbygd terrasse med direkte adkomst til solrik hage.

Leiligheten fremstår med stilrene farge- og materialvalg og romslig planløsning. Her er det blant annet et tidløst kjøkken med spiseplass og en tiltalende stue med utgang til terrasse. Videre har leiligheten et pent bad/wc/vaskerom, en fin entré og et stort soverom med fin utsikt. Både soverommet og entreen har garderobeskap, og lagringsplass finnes i en innebod/teknisk rom på ca. 3 kvm.

Standard

Entré
Leiligheten ligger i første 3. og har adkomst via felles oppgang med trapper og heis. Vel inne blir vi ønsket velkommen i en pen entré med gråmalte vegger og matchende belegg på gulvet. Her er det åpen garderobenisje med hylle og heng, garderobeskap og en tilliggende innebod/teknisk rom på ca. 3 kvm.

Kjøkken
Kjøkkenet har et tidløst, pent og funksjonelt design med gode benkeflater og mye oppbevaringsplass. Innredningen har hvite, glatte fronter, gylne heltredetaljer og hvit laminatbenkeplate med nedfelt kum i stål. Videre er kjøkkenet utstyrt med ventilator, komfyrvakt og benkebelysning, samt oppvaskmaskin og nisje for frittstående komfyr. Rommet er lyst og pent, og det er plass til en frokostgruppe ved skråveggen.

Stue
Leiligheten har en luftig og tiltalende stue med gråmalte vegger og lyst gulvbelegg. Store vindusflater på endeveggen sikrer unik, naturlig lyssetting, og det er fin utsikt over hagen og over mot Smedsbukta. Det er god plass til både sofagruppe, tv-møblement og spisebord i stuen, og rommet har utgang til en overbygd, solrik terrasse som gir en fin romforlengelse i sommerhalvåret.

Bad/wc/vaskerom
Badet fremstår som romslig, velholdt og pent, og rommet har gråmalt våtromstapet på veggene og matchende belegg på gulv med sluk og gulvvarme. Av innredning er det et hvitt høyskap, hvitt veggskap, vegghengt servant og speil med belysning. Videre er badet utstyrt med toalett, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Soverommet er av god størrelse, og byr på fin plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Rommet er malt i en delikat grønntone, og det er lyst belegg på gulvet. Et stort, vestvendt vindu sørger for rikt, naturlig lysinnslipp og det er fint utsyn mot hagen. På soverommet er det to doble garderobeskap med hvite fronter, og leiligheten har for øvrig lagringsplass i en bod/teknisk rom på ca. 3 km.

Diverse

Kr. 2.425 ,- pr. mnd. Dette innehear bl.a. andel fellesgjeld, yttre vedlikehold og felles forsikring bygg. Kjøper betaler selv innboforsikring.
Tillegg: Tv (Altibox) kr.1200,- pr. kvartal belastes sammen med fellesutgifter. De har bedriftsavtale med Altibox som også inkluderer bredbånd.

Andre faste utgifter:
Strøm, ca. kr. 10-12.000,- pr. år. Dette vil avhenge av bruken samt valg av kraftleverandør.
Kommunale avgifter Kr. 14 271,- pr. år
Inkluderer renovasjon (enslig), vann og avløp samt eiendomsskatt.
Forsikring i Tryg, (polisenummer 4015411) Ligger inkludert i mnd. felleskost.

Andre utgifter:
Eiendomsskatt: Utgjør kr. 6.396,- for året 2020. Ligger inkludert i kommunale avgifter.
Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.  

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

12.12.1991 - Dokumentnr: 3504 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 46
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 58/3248


Byggemåte

Oppført i trekonstruksjon.

Vilkår og betingelser

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss.

Salgsoppgave og vedlegg

Meglers vederlag

Meglers vederlag er avtalt til 0,00 % inkl. mva.
Videre er det avtalt tilrettelegging kr 19.900,-, oppgjørshonorar kr 10.900,- og digital markedspakke kr 7.600,- I tillegg belastes selger for direkte utlegg. 
 
Ved salgssum lik prisantydning vil dette til sammen utgjøre ca. kr 41 400,00,- inkl. mva.
Produktnr: B2CE2268-40F4-4F23-9C4E-BED52B04C64C