Kr.Sand-Postnr/Kvadraturen

Dronningens gate 91

Prisantydning
3 190 000 kr
Omkostninger
92 120 kr
Andel fellesformue
8 795 kr
Totalpris
3 282 120 kr
Formuesverdi
817 534 kr
Formuesverdi sekundær
2 943 123 kr
Felleskostnader
2 109 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Kommunale avgifter
9 966 kr / år
Byggeår
2016
P-rom
60 ㎡
Bruksareal
64 ㎡
Tomteareal
3 830 ㎡
Etasje
3
Antall soverom
1
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Romslig 2-roms leilighet beliggende i Q42 i sentrum. Stor balkong og heis i bygg. Velkommen!

Om eiendommen

Standard

Fin og romslig 2-roms leilighet beliggende i 3.etg. i Q42. Leiligheten har heistilgang opp til leiligheten. Du kommer inn i en gang/entré med garderobe til oppbevaring av sko og yttertøy. Vindere inn til stue med parkett på gulv. God plass til sofagruppe og spisebord. Utgang til overbygd usjenert balkong. God plass til utemøbler. Praktisk åpen stue/kjøkkenløsning. Pent kjøkken fra Strai.
Flislagt bad med varmekabler i gulv. Inneholder dusjhjørne, servant, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin.
Soverom med plass til dobbeltseng og garderobeskap til oppbevaring. Utgang til balkong fra soverom.

Tilhørende bod i kjeller.

Er du på utkikk etter en sentral leilighet hvor du kan bo enkelt og i nærheten til alt? Da kan denne leiligheten være noe for deg.

Velkommen til visning!

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 64 kvm Sekundærrom: 4 kvm.
P-rom inkl: Gang, stue/kjøkken, soverom, bad.
S-rom inkl.: Bod.

Romarealer oppgitt i nettomål: Gang: 3,5 m2,stue/kjøkken: 34,2 m2, soverom: 13,3 m2, bod: 3,6 m2, bad: 6 m2.
Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

2016 i følge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Bygget er tilknyttet fjernvarme/kjølenettet for Kristiansand, for oppvarming av varmt forbruksvann, samt vannbåren varme i form av gulvvarme. Fra og med 01.01.23 har Agder Energi fakturert månedlig etter faktisk forbruk.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Det foreligger pliktig medlemskap i Trivselssenteret AS for eier av seksjoner i Sameiet Q42. Dette faktureres direkte fra Trivselssenteret AS med kr. 1.194,- pr. mnd. for første person, deretter kr. 598,- for hver ekstra person som bor i leiligheten. Disse avgiftene blir justert i forhold til konsumprisindeksen.

Det gjøres oppmerksom på at boligen er rengjort før visning, og  at den ikke vil bli ytterligere rengjort før overtagelse. Det vil bli tømt for inventar og løsøre.

Forretningsfører opplyser at det ikke er vedtatt arbeider som vil øke felleskostnadene, men at det kan komme økninger relatert til prisstigningene som har vært. Dette vil eventuelt bli fastsatt på årsmøtet i april.

Det er mulighet for å leie selskapslokale og gjesterom til gunstig pris. Det er 68 boligseksjoner og 11 hotellrom i Q42. For ytterligere informasjon om Q42 anbefales www.q42.no.

Flexit boligventilasjon. Dørcalling med døråpner.

Det er tillatt å grille på balkonger med gassgrill og elektrisk grill så sant dette blir gjort i henhold til brannforskrifter. Kullgrill og engangsgrill er ikke tillatt.

Hver enkelt seksjonseier plikter å påse at utvendig ringeklokke og postkasse er utstyrt med navn på beboer(e) av leiligheten. Videre påse at det ved inngangsdør til leiligheten er navneskilt. Skilting skal være av lik utførelse og kan bestilles gjennom sameiestyret. Beboer er ansvarlig for kostnader forbundet med egen skilting.

Det gjøres særlig oppmerksom på at fullmektig ikke har bebodd boligen. Fullmektig har derfor ikke førstehånds kunnskap om boligen/eiendommen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Arild Grundetjern den 20.03.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
"Rapporten omhandler kun leiligheten innvendig. Leiligheten er stort sett i god stand, følgende hovedtrekk kan nevnes:
Ytterdører og vinduer er i god stand. Det er etablert lokalfall til gulvsluket på bad, se romskjema. Hulltaking ble utført i vegg mellom bad og gang, ingen synlig eller målbar fuktighet ble registrert. Det ble registrert noe sig mellom gulv/veggg på bad og det var glipe i siliconfuging, her bør utbedringer beregnes. Strai kjøkkeninnredning er i god stand, keramisk platetopp er montert. Lekkasjevarsler er montert i kjøkkenbenken. Gulvhøyder ble kontrollert med laser i enkelte rom, ingen nevneverdige avvik ble registrert. Sikringsskap med automatsikringer. Røropplegget ligger rør i
rør, kontrollskap for røropplegget er montert i bad. Innvendig stoppekran er montert i rørskapet. Felles varmtvann i blokka. Vannbåren gulvvarme i enkelte rom. Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet."

Følgende avvik har fått TG3 (store eller alvorlige avvik):
Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold. Brannvarslingsanlegg er montert i blokka/leiligheten.

Følgende avvik har fått TG2 (avvik som kan kreve tiltak):
Våtrom > Overflater Gulv > Bad. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under).

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Se vedlagt kart på høyre side i finn-annonsen.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i Kvadraturens nordøstre hjørne (kvartal 42) rett ved Lundsbroa. Man har alle byens service- og kulturtilbud i gangavstand. Kort vei dessuten til Nupenanlegget og Bystranda samt Aquarama, byens nye flotte svømmehallanlegg/treningssenter etc. Strandpromenaden, Tresse, Festningen og gjestehavna er også en kort spasertur unna. Litt lenger unna men fortsatt i behagelig gangavstand finner man Fiskebrygga og kulturhuset Kilden, samt Odderøya med flotte turstier.  Baneheia med nydelig turterreng og gode badevann samt merkede turløyper kan også anbefales for den turglade.

Tomt

Areal: 3 830 kvm, Eierform: Fellestomt

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på kvartal 42 datert 13.10.2016. Ferdigattesten gjelder oppføring av store sammenhengende bygg på 5 etg. eller mer. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til kombinert bebyggelse og anleggsformål, bolig/undervisning/institusjon/helsetjenester/administrasjon/kontor/hotell/bevertning/uteopphold. Eiemdommen tilhører reguleringsplan 1267 "Kvartal 42, detaljregulering", datert 10.04.2013, samt kommunedelplan nr. 1264 "Kvadraturen og Veste Havn, Del 1 - Kvadraturen 2011-2022", datert 12.02.2014.
Plan i nærområdet: plan nr. 1514 "Kvartal 48" datert 19.06.2020. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Det pågår byggearbeid på hjørnet i krysset Dronningens gate/Elvegata. Det er også varslet noen renoveringsarbeider på deler av bygget på andre siden av Elvegata, tvers over Q42.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 2103. Tinglyst: 22.10.1956. Erklæring/avtale. Bestemmelse om benyttelse.
Dagboknr.: 3291. Tinglyst: 20.09.1958. Bestemmelse om vann/kloakkledning.
Dagboknr.: 6247. Tinglyst: 13.12.1960. Bestemmelse om vann/kloakkledning.
Dagboknr.: 1848. Tinglyst: 06.04.1961. Erklæring/avtale. Servicestasjon.
Dagboknr.: 1260. Tinglyst: 24.02.1967. Bestemmelse om Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. tilbygg til servicestasjon.
Dagboknr.: 4004. Tinglyst: 29.05.1969. Bestemmelse om Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. tak over bensinpumpe.
Dagboknr.: 759. Tinglyst: 22.01.1973. Bestemmelse om vann/kloakkledning.
Dagboknr.: 8489. Tinglyst: 14.06.1988. Bestemmelse om adkomstrett.
Dagboknr.: 12721. Tinglyst: 01.09.1988. Bestemmelse om bebyggelse.
Dagboknr.: 10119. Tinglyst: 14.09.1992. Erklæring/avtale. Bestemmelse vedr. oppførte verandaer m.m.
Dagboknr.: 771026. Tinglyst: 25.08.2015. Erklæring/avtale. Rettighetshaver: Glitre Nett AS. Disposisjonsrett til nettstasjon i bygning. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger, adkomstrett, bebyggelse, m.m.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Boliger i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Seksjonseier disponerer over egen seksjon med de begrensninger som følger av eierseksjonsloven § 24 og sameiets vedtekter.

Energiattest

Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.

Konsesjon

Nei

Om sameiet

Husdyrhold

Det er generelt ikke tillatt med husdyrhold, men styret kan i spesielle tilfeller gi tillatelse når kjøper aven seksjon har et husdyr ved innflytting. Dyr i forbindelse med funksjonshemming kan ikke nektes.

Rettigheter og forpliktelser

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtekstfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Regnskap og vedtekter

Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning. Forretningsfører opplyser at årsoppgjøret for 2022 ikke er blitt styrebehandlet enda, og at utkast til budsjett vil være klart i utgangen av mars.

Forretningsfører

Knif Regnskap AS

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

3 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 79 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000,-)) 92 120,- (Omkostninger totalt) 3 282 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 9 966 pr. år
Dette faktureres direkte til seksjonseier, og betales ikke gjennom felleskostnader.

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på kr. 4657,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

Felleskostnader

Kr. 2 109,- pr.mnd.
 

Felleskostnader inkluderer

TV/Internett (kr. 399) og felleskostnader (kr. 1710,-). Innenfor fellekostnader ligger vaktmestertjenester, vedlikehold, renovasjon, felles strøm, renhold av fellesareal, kameraovervåking, snørydding, forsikring på bygg, styrehonorar, forretningsførsel m.m.

Vannbåren varme kommer i tillegg til månedlige felleskostnader, og faktureres månedlig etter faktisk forbruk.

Andel fellesgjeld / Fellesformue

Ingen fellesgjeld. Andel fellesformue kr. 8 795 pr. 31.12.22

Formuesverdi

Primær: Kr. 817 534,- for år 2021. Sekundær: Kr. 2 943 123,- for år 2021.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Dronningens gate 91, Gnr. 150 Bnr. 90 Snr. 6 i Kristiansand kommune. Sameiebrøk: 88/17149

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen:
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.
 

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 47 60 06 02.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

11-23-0077

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-23-0077. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Henrik Lossius, tlf. 47 60 06 02

Vederlag

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.4 500) Fornyelse annonse Finn.no - april 2023 (Kr.2 200) Fornyelse/oppkjøp annonse på Finn.no (Kr.2 200) Digital grunnpakke (Kr.6 850) Oppgjør (Kr.10 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 3 190 000,-) (Kr.55 000) Tilrettelegging (Kr.15 500) Totalt kr. (Kr.97 735)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3069170