Kristiansand-Vestheiene/Hellemyr

Bukksteinsdalen 14

Prisantydning
2 490 000 kr
Omkostninger
78 120 kr
Totalpris
2 568 120 kr
Formuesverdi
657 047 kr
Formuesverdi sekundær
2 365 369 kr
Kommunale avgifter
8 503 kr / år
Byggeår
1954
P-rom
76 ㎡
Bruksareal
85 ㎡
Tomteareal
1 689 ㎡
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

Om eiendommen

Sjarmerende enebolig på stor solrik naturtomt. Tilhørende 2 små garasjer. Trenger modernisering/renovering. Velkommen!

Om eiendommen

Standard

Eiendommen Bukksteinsdalen 14, plassen heter Fjellheim og ligger inn under Bukksteinen som er en populær turtopp. Dette er en mindre enebolig som er omgitt av frodig natur. Boligen ligger landlig til, men samtidig sentralt nær Mjåvann industriområde, Brennåsen og Nodeland. Ca. 8km til byen. Nye E-39 er ventet ferdig høsten 2022. Fint turområde rundt Postveien og gjennom industriområdet videre innover til Brulihytta og inn til Vågsbygdskauen.

Hyggelig gruslagt inngangsparti mot gang/entré. Inngang via bakkeplan til underetasjen. Underetasjen inneholder en gang/trappehall, 2 rom som er innredet som soverom, samt et flislagt bad med wc, servant, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Godt med bodplass i underetasjen. Videre går det en trapp opp til 1.etg. Her er det en trappegang med utgang til solrik terrasse. Her er det god plass til utemøblementer og deilige sommerdager kan nytes. Videre kommer du inn i en hyggelig stue med fine vindusflater. God plass til sofagruppe og spisebord. Eldre sjarmerende kjøkken som inneholder en frittstående komfyr(følger ikke salget) og et kjøleskap.

På loft er det innredet to rom med god plass til seng.

Boligen ligger på en flott solrik tomt med flott natur som  nærmeste nabo. Er du glad i hage og stell så kan denne boligen være noe for deg.
Boligen har også tilhørende 2 mindre garasjer på tomt.

Velkommen til visning!

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 85 kvm Sekundærrom: 9 kvm.
Bra. pr. etasje.: Underetasje 31 m²  - 1. etg. 54 m²

Loft er ikke måleverdig pga. for lav takhøyde, gulvareal i etasjen er 26 m2.
Utvendig bod er medtatt i samlet arealmåling.

P-rom inkl:
Underetasje: Gang m/trapp, soverom, soverom 2, bad.
1.etg.: Trapperom, kjøkken, stue, stue 2.

S-rom inkl.:
Underetasje: Yttergang, bod, krypkjeller.
1.etg.: Trapperom til loft.
2.etg.: Delvis innredet rom x 3.

Det foreligger ikke tegninger.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

Det mangler dokumentasjon på byggeår. Antatt byggeår er mellom 1955-1963. I følge selger er huset bygget i 1954.

Oppvarming

Ved og elektrisk til oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Arild Grundetjern den 05.05.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
"Boligen er bygd i perioden mellom 1955-1963 (eksakt byggeår er ukjent) og trenger renovering/oppgradering, følgende hovedtrekk kan nevnes:
Utvendig er dobbelkrummet betongtakstein og takrenner/beslag ca. 6 år gamle og er i god stand. Vinduer er stort sett fra 1981 og trenger vanlig
vedlikehold/oppgradering. 2 vinduer og terrassedør i 1. etasje er fra 2019 og er i god stand. Øvrige ytterdører er slitt og oppgradering bør beregnes. Vestlandskledning er fra 1980 -tallet og har slitasje endel stender, da spesielt på gavlvegg vest, oppgradering bør beregnes. Terrasse er av eldre årgang, vanlig vedlikehold bør beregnes. Innvendig trenger bad renovering. Bjelker mm. i krypkjell har normal slitasje, rommet anbefales bedre ventilert i grunnmuren. Kjøkkeninnredningen er fra byggetid. Sikringsskap med vanlig skrusikringer. El. anlegget anbefales kontrollert av el.firma for uttalelse om tilstand, vedlikehold/oppgradering bør beregnes. Røropplegget er av eldre årgang, vedlikehold/oppgradering bør beregnes. Innvendig stoppekran kunne ikke lokaliseres under befaringen, nærmere undersøkelse er påkrevd. Ved og elektrisk til oppvarming. Loft er ikke måleverdig pga. for lav takhøyde, gulvareal i etasjen er 26 m2. Det er kun boligen som inngår i rapporten. Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet."

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG3:
Utvendig > Utvendige trapper. Det er ikke montert rekkverk.
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn. Målt høydeforskjell på over 30mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Våtrom > Generell > Bad. Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.
Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken. Avtrekksvifte er defekt.
Tekniske installasjoner > Vannledninger. Stoppekran er ikke lokalisert eller tilgjengelig. Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med
bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær
oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.

TG2:
Utvendig > Veggkonstruksjon. Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen. Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur.
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft. Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen.
Utvendig > Vinduer. Det er påvist noen glassruter som er punktert eller sprukne Karmene i vinduer er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket.
Utvendig > Dører. Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå. Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke.
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
Innvendig > Radon. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Innvendig > Pipe og ildsted. Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe.
Innvendig > Krypkjeller. Det er begrenset ventilering/luftgjennomstrømning i krypkjeller.
Innvendig > Innvendige trapper. Trappen er nokså bratt og lite egnet for trapp mellom boligrom.
Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken. Det er påvist andre avvik: Kjøkkeninnredningen er slitt.
Tekniske installasjoner > Avløpsrør. Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg.
Tomteforhold > Drenering. Det er ikke tegn på noe utvendig fuktsikring. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.
Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter. Grunnmuren har sprekkdannelser.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Dødsbo

Det gjøres særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd boligen. Selger har derfor ikke førstehånds kunnskap om boligen/eiendommen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen Bukksteinsdalen 14, plassen heter Fjellheim og ligger inn under Bukksteinen som er en populær turtopp. Dette er en mindre enebolig som er omgitt av frodig natur. Boligen ligger landlig til, men samtidig sentalt nær Mjåvann industriområde, Brtennåsen og Nodeland. Ca. 8km til byen. Nye E-39 er ventet feridg høsten 2022. Fint turområde rundt Postveien og gjennom industriområdet videre innover til Brulihytta og inn til Vågsbygdskauen.

Tomt

Areal: 1 689 kvm, Eierform: Eiet tomt

Parkering

Biloppstillingsplass på tomt. samt 2 små eldre garasjer.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Kristiansand kommune opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller byggesaksdokumenter fra opprinnelig byggetid i kommunens arkiv. Det utstedes ikke ferdigattest for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998, jf. pbl § 21-10 femte ledd. Det foreligger heller ikke midlertidig brukstillatelse av ukjent årsak ifølge Kristiansand kommune. Manglende brukstillatelse kan innebære at tiltaket ikke lovlig kan tas i bruk. Kjøper overtar risikoen og ansvar for manglende ferdigattest/brukstillatelse på eiendommen.

Det ble sendt ut varsel om forelegg og straffeansvar 16.12.1987 grunnet at en oppført garasje ikke synes å være byggemeldt teknisk etat. Det foreligger godkjent søknad om flytting av garasje datert 09.02.1988. Det foreligger ikke andre byggesakdsokumtenter vedrørende garasjer, og ikke ferdigattest. Ulovlige tiltak vil kommunen kunne forfølge og kreve omsøkt etter dagens regelverk. Risiko og eventuelle kostnader forbudet med eventuell søknad-/godkjenning påhviler kjøper.

Kristiansand kommune opplyser at det ikke foreligger noen godkjente byggetegninger i deres arkiv. Dette medfører at megler ikke kan kontrollere at bruken av rommene i boligen samsvarer med det de er godkjent som. Eventuelle pålegg/søknader som følge av ulovlige tiltak på eiendommen er kjøpers risiko og ansvar.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt til LNFR (Natur-, landbruk- og friluftsområder), og er en del av kommuneplanens arealdel. I områder som er lagt ut til LNFR er det ikke tillatt med annen bygge- og anleggsvirksomhet en den som har dirkete tilknytning til landbruk eller stedbunden næring. Det kan derfor hvile begrensninger i forhold til utvikling av eiendommen, herunder bygging, rivning m.m.

Planer under arbeid: Planforslag Bukksteinsdalen, ikke vedtatt. 

På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp. Privat vei. Vei til eiendommen etabelert over naboeiendommen(er). Veiretten er ikke tinglyst. Risiko og eventuelle kostnader forbundet med å formalisere avtale vedr. veirett og evt. tinglysning av denne påhviler kjøper.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 500966. Tinglyst: 23.04.1955. Bestemmelse om veg. Det gjøres oppmerksom på at heftelsen er av eldre årgang og er håndskrevet. Den er derav vanskelig å lese/tolke.
Dagboknr.: 501417. Tinglyst: 27.05.1955. Bestemmelse om veg. Det gjøres oppmerksom på at heftelsen er av eldre årgang og er håndskrevet. Den er derav vanskelig å lese/tolke.
Dagboknr.: 18113. Tinglyst: 12.08.1957. Bestemmelse om veg.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

Energiattest

Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.

Konsesjon

Nei

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

2 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,-)) 11 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 78 120,- (Omkostninger totalt) 2 568 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 8 503 pr. år
Renovasjon kommer i tillegg. Beregnet årsbeløp for 2022 er kr. 2666. Gebyret faktureres i forhold til antall tømminger.

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på kr. 2859,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

Formuesverdi

Primær: Kr. 657 047,- for år 2020. Sekundær: Kr. 2 365 369,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Bukksteinsdalen 14, Gnr. 610 Bnr. 180 i Kristiansand kommune.

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Selger

Arnt O Skribeland's bo v/fullmektig Advokat Tore Hilding Pettersen.

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: (komfyr følger ikke salget) og kjøleskap.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 47 60 06 02.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

11-22-0154

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-22-0154. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Henrik Lossius, tlf. 47 60 06 02

Vederlag

Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585) Digital grunnpakke (Kr.6 850) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 490 000,-) (Kr.55 000) Tilrettelegging (Kr.14 500) Totalt kr. (Kr.87 420)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3059283