Gautefall / Drangedal / Brattsberg

Brattsbergkleiva 47

Prisantydning
2 490 000 kr
Omkostninger
78 120 kr
Totalpris
2 568 120 kr
Formuesverdi
417 806 kr
Kommunale avgifter
18 190 kr / år
Byggeår
1989
P-rom
56 ㎡
Bruksareal
60 ㎡
Tomteareal
Ikke oppgitt
Antall soverom
3
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Fritidseiendom

Oversikt

Om eiendommen

Koselig hytte med nyere anneks, stor terrasse og nydelig utsik / Naturskjønt område, nært skisenter og flott turterreng.

Om eiendommen

Innhold

Kort fortalt
- Hyggelig hytte over ett plan.
- Parkering på egen gårdsplass.
- Stor, delvis overbygd terrasse.
- Strålende utsikt over naturen.
- Naturtomt med gress og trær.
- Enkel adkomst via bilvei.
- Flotte, helårs turmuligheter.
- Kort vei til Gautefall skisenter.
- Kjøkkeninnredning fra 2016.
- Dels integrerte hvitevarer.
- Koselig stue med vedovn.
- Plass til spisebord i stuen.
- Bad/wc med dusjkabinett.
- Tre soverom, to med skap.
- Lagringsplass i utebod.

Standard

Planløsning
1. etasje: Entré, bad/wc, stue/kjøkken og 3 soverom.
Annet: Anneks på ca. 9 kvm, oppført i 2016. Utebod på terrassen.

Entré
Hytta har et overbygget inngangsparti som er en del av den store terrassen. Ved ytterdøren er det belysning og rom for et kafésett. Entreen er innredet med grå gulvfliser og hvitmalte panelvegger. Her passer det fint å innrede med knagrekker og skohyller.

Stue
Stuen er både lun og romslig, med en rekke vinduer som slipper inn godt med dagslys. En glassdør fører ut til den store terrassen, en flott romforlengelse året rundt. I stuen er det skråhimling med ekstra takhøyde, noe som bidrar til en herlig og luftig atmosfære.

Videre har stuen tregulv og liggende trepanel på veggene. Etter en lang dag ute kan man komme inn og varme seg foran en vedovn. Det er åpen kjøkkenløsning, og stuen oppleves som et sosialt allrom. Stuen innbyr til hyggelige kvelder, og det er plass til spisebord.

Kjøkken
Kjøkkeninnredningen fra 2016 har grå, profilerte fronter, stort vitrineskap og foliert benkeplate med oppvaskkum av stål. Det er godt med skap- og skuffeplass på kjøkkenet. Over benken er det stikkontakter, og over kokesonen er det montert en ventilator. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert platetopp og stekeovn. På kjøkkenet er det utgang til terrassen, perfekt for både morgenkaffen og hyggelige grillmiddager.

Bad/wc
Badet er delikat med sjakkmønstrede gulvfliser og hvitmalte panelvegger. På badet er det toalett, panelovn og dusjkabinett. Den øvrige innredningen består av en servant med hvite skuffer og et speil med belysning.

Soverom og garderobe
Hytta har tre koselige soverom med tregulv. I tillegg er det et nyere anneks som i dag benyttes som soverom, så her er det gode muligheter for å ta meg seg gjester til fjells. To av soverommene er innredet med et garderobeskap, og i det ene rommet er det montert en stor hylle over den avsatte plassen for seng. Ekstra lagringsplass finnes i en utebod på terrassen.

Arealer med beskrivelse

Fritidsbolig: 1.Etasje: BRA: 60 kvm, P-ROM: 56 kvm, S-ROM: 4 kvm.
Anneks: BRA: 9 kvm, P-ROM: 9 kvm.

Fritidsbolig: 1.Etasje: P-ROM: Gang, bad, stue/kjøkken, soverom, soverom 2, soverom 3. S-ROM: bod.
Anneks: P-ROM: Soverom/ oppholdsrom.

Byggeår og byggemåte

1989 i følge Drangedal kommune.

Oppvarming

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.
Oppvarming - Teknisk
Hytta oppvarmes elektrisk med stedvis panelovner. I tillegg er det en vedovn i stuen. Det er mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad - ellers naturlig tilluft. En varmtvannsbereder fra 2016 er plassert på badet. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer og en fjernavleser fra 2017. Hytta har utvendige vann- og avløpsledninger fra 2021 - samme år som hytta ble koblet på det kommunale nettverket.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Ramberg takst den 24.03.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Ramberg Takst ble kontaktet av Liv Jorunn Tungesvik og Jan Inge Tungesvik for å utføre en tilstandsrapport med arealmåling av hytte med adresse Brattsbergkleiva 47 i Drangedal Kommune. Det er fint vær og noe snø dekke på befaringsdagen som er kommentert i rapporten, ut over dette er alle arealer tilgjengelig på befaringsdagen og er således med i denne rapporten. Tilstanden på boligen framstår med normal standard og normal bruksslitasje. Det er noen punkter som har fått TG:2 det er vinduer, terrassedekke, feieluke, overflater på bad, skade på kjøkkenbenk og samling av vann på nordøst side av hytte. TG:3: gitt til terrassedør i stue. Viser til rapportens underpunkter og at det er viktig at man leser disse, ikke bare sammendraget. Man må påregne vanlig vedlikehold.

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG3 / STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK
Utvendig > Dører
TG2 / AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK
Utvendig > Vinduer
Utvendig > Balkonger, terasser og rom under balkonger
Innvendig > Pipe og ildsted
Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad
Våtrom > Ventilasjon > Bad
Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken
Tomteforhold > Terrengforhold
TG2 / AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK
Våtrom > Overflater Gulv > Bad
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Hytta ligger noe usjenert til i rolige og naturskjønne omgivelser, på Brattsbergkleiva ved Gautefall i Drangedal kommune. Nærområdene byr på vakker natur så langt øyet kan se, samt meget gode turmuligheter som kan benyttes gjennom hele året. Vinterstid er det flott skiterreng og kilometervis med oppkjørte løyper. Skiføret kan på snørike vintre holde seg helt til mai måned.
En kort kjøretur unna (ca. 7 minutter) ligger Gautefall skisenter, et av Telemarks største skisentre. Her finner du blant annet en av Norges mest moderne 6-seters ekspressheiser, samt 7 heiser, 16 forskjellige nedfarter og eget langrenn/skiskytteranlegg.
Med skianlegget som utgangspunkt kan man legge turen opp til Reinsvassnuten eller Grønnlifjell. Om sommeren kan nærområdene friste med flere strender og koselige badevann. Det anbefales å ta en tur til Sommarsletta like utenfor Treungen sentrum, som ligger ca. 20 min unna med bil. 
Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Coop Prix og Spar i Treungen. I Treungen ligger også bakeri, Bygger'n og stemningsfulle Treungen gjestgiveri. Sistnevnte holder til i et flott hus i jugendstil. Også Z museum er et fint reisemål, hvor du kan vandre gjennom historien og se mange spennende ting fra en annen tid.

Tomt

Eierform: Punktfestetomt
Uteområde
Området er rolig og naturskjønt, med umiddelbar nærhet til flott turterreng som byr på god rekreasjon året rundt. Her kan man spenne på seg skiene så og si rett utenfor døra å boltre seg i kilometervis med oppkjørte løyper. Det er kort vei til Gautefall skisenter og flere badevann. Hytta ligger høyt og noe usjenert til på en naturtomt med nydelig utsikt over de skogkledde omgivelsene.

Her er det gress, trær og annen stedlig vegetasjon. Det er enkel adkomst via bilvei helt frem til eiendommen, og foran hytta finner man en gruslagt gårdsplass med mulighet for parkering. På eiendommen står det et lyst og innbydende anneks fra 2016. Samme år ble taket tekket om med ny shingel, og støttemurene ble renovert.

Fra stuen og kjøkkenet er det utgang til en stor, delvis overbygget terrasse, som strekker seg til inngangen. Den store terrassen binder hytta og annekset sammen, og er som et ekstra rom med mange innredningsmuligheter. Terrassen har belysning, utestikk og dør inn til en utebod. Her kan man enkelt innrede i ulike soner, og uteplassen innbyr til lange, sosiale kvelder med god mat og drikke.

Parkering

Det er parkering på en gruslagt gårdsplass foran hytta. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 22.11.1989. Ferdigattesten gjelder hytte. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.
Merknader: 1. Ildsted ikke kontrollert.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til fritid, tilhører reguleringsplan"Reguleringsplan Brattsbergheia", datert 07.03.2008. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Viser til punkt. nr.3 i reguleringsplan, gjeldende fritidsbolig, hvor det bla. står følgende:

"2) Tillatt bruksareal for nybygg og eksisterende hytter er T-BRA = 150 kvm i henhold til teknisk forskrift § 3-5. Der terrenget tillater det kan tomten bygges med inntil 3 bygg. Frittstående bod/uthus kan ha en maks størrelse på BRA 15 kvm og frittstående garasje/anneks kan ha en maks størrelse på BRA 30 kvm. Parkeringsplass på egen tomt er ikke med i utnyttelsesgraden."

"5) Tilatt gesimhøyde for hyttene er inntil 3,0 meter og tillatt mønehøydehøyde inntill 6 meter. Høyden måles i henhold til teknisk forskrift § 4-2 bortsett fra at høyden måles fra topp grunnmur. Maksimal høyde på grunmur/ pilarer skal være 1 meter."

"6) Bod/uthus skal ligge maks 5 meter fra hovedbygningen, og ha saltak med gesimhøyde opp til 2,5 meter og mønhøyde opp til 0,5 meter. Bod/ uthus skal være uten isolasjon og innvendig kledning og vinduer av begrenset omfang."

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp.
Privat vei etter avkjøring fra hovedvei.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:

1986/1443-3/31  Festekontrakt - vilkår  
30.04.1986
Festeavgiften reguleres hvert 5 år i samsvar med endring i konsumprisindeksen. Neste regulering av festeavtalen er i 2024.
Grunneier har forkjøpsrett.
Fester er pliktig til å delta i hytteforeningen i området.
Årlig festeavgift er på kr. 1 940,-.
Festeavtalen varer frem til den sies opp av fester.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:


1986/1443-2/31  Bestemmelse om veg  
30.04.1986
Bestemmelse om garasje/ parkering.
Midlertidig beskrivelse av tomt/ grenser.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Odel

Nei
Ingen odel.

Konsesjon

Drangedal kommune har konsesjonsgrense null. Dette innebærer i utgangspunktet boplikt. Denne eiendommen er imidlertid ifølge kommunen registret som fritidseiendom og er fritatt for boplikt. Kjøper må undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet som bekrefter at eiendommen skal benyttes til fritidsformål. Sørmegleren gjør oppmerksom på at kommunen må ha bekreftet at egenerklæringen er registrert i matrikkelen før skjøte kan sendes til tinglysing. Oppgjør kan ikke finne sted før dette foreligger.

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

2 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,-)) 78 120,- (Omkostninger totalt) 2 568 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 18 190,01 pr. år

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på kr. 3 471,99 kr,- pr. år (2021) for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: ca. kr. 18 190,01,- pr. år. (Årsprognose for 2022)
Kommunale avgifter inkluderer følgende:
- Avløp
- Eiendomsskatt
- Feiing
- Renovasjon
- Vann 

Strøm: ca. kr. 1 500,- pr. mnd. Varierer etter strømpris og bruk.
TV/ internett:
Forsikring: kr. 2 582,- pr. år.
Festeavgift: kr. 6 000,- pr. år.
Velforening: kr.3 800.- pr. år

Formuesverdi

Primær: Kr. 417 806,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Brattsbergkleiva 47, Gnr. 44 Bnr. 2 Fnr. 86 i Drangedal kommune.

Boligtype

Fritidseiendom

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen:
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 94 25 46 52.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

77-22-0050

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/77-22-0050. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Fagansvarlig Heljar Hogner, tlf. 46 80 63 69

Vederlag

Digital grunnpakke (Kr.5 990) Energimerking av eiendom (Kr.1 500) Oppgjør (Kr.4 900) Overtakelse av eiendom (Kr.1 500) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 490 000,-) (Kr.70 000) Tilrettelegging (Kr.14 900) Totalt kr. (Kr.99 375)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3058434