SØGNE / BRANESET

Branesveien 100A

Prisantydning
20 000 000 kr
Omkostninger
515 870 kr
Totalpris
20 515 870 kr
Formuesverdi
805 255 kr
Kommunale avgifter
22 287 kr / år
Byggeår
2008
P-rom
120 ㎡
Bruksareal
120 ㎡
Tomteareal
1 231 ㎡
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Fritidseiendom

Oversikt

Om eiendommen

Familieidyll i særklasse! Parkmessig uteområde- basseng ca 15*5m m stupebrett- jacuzzi- Gjesteanneks og 3,3m båtplass

Om eiendommen

Innhold

Sørmegleren/ Jon A. Røsstad presenterer Branesveien 100 A. Et vakkert landsted i naturskjønne omgivelser i skjærgården ved Høllefjorden. Eiendommen er bebygd med en moderne hytte fra 2008, over to plan, og et tilliggende anneks over to plan. Bygningene ligger omkranset av steinsatt gårdsplass med flere p-plasser, og et parkmessig opparbeidet hageanlegg med bassengområde, store terrasser, velstelt plenareal og hekk.

Utsikten er fantastisk og solforholdene upåklagelige fra tidlig morgen til sene kveld. Det kan trekkes frem særdeles gode forhold ift vind. Uteområdet oppleves svært lunt og varmt. Bassenget har stupebrett og en god størrelse som appellerer til store og små. For ekstra velvære er det etablert en deilig terrasse med jacuzzi i enden av hagen, der utsikten er på sitt flotteste.

Eiendommen fremstår som svært påkostet og holder en gjennomgående høy standard med smakfullt materialvalg og familievennlig planløsning. Hovedhytta har et lekkert spisekjøkken fra Unoform med integrerte hvitevarer og hygge fra åpen peis. Videre finnes en koselig stue med innfelt peisovn, to loftstuer, to delikate bad, et wc, et vaskerom og fem soverom. Ett av badene ligger i suiteløsning med hovedsoverom.

Hytta har et svært innbydende inngangsparti med takvinduer og vindusrekke med skyvedør ut til terrassen. Annekset består av et koselig allrom med kjøkkeninnredning, et flislagt bad og tre gode soverom, noe som gir et utmerket gjestehus. Stuen har utgang til bassengområdet og god plass for møblement. Det er parkering på egen gårdsplass, og medfølgende båtplass i nærliggende anlegg.

Planløsning hovedhytte
1. etasje: Kjøkken/stue/gang, 2 bad, vaskerom og hovedsoverom
2. etasje: 2 stuer, gang, 4 soverom, wc og bod

Planløsning anneks:
1. etasje: Kjøkken og bad
2. etasje: Gang og 3 soverom

Det foreligger ingen godkjente teginger fra kommunen på innredning av 2 etasje hovedhytte og på innredning av 2.etasje anneks.


Kort fortalt:
• Vakkert landsted i Søgne-skjærgården med en optimal beskaffenhet ift vindforhold.
• Moderne hytte og anneks fra 2008
• Parkmessig hageanlegg
• Stort basseng på ca 15*5 meter med stupebrett. ca 3 m dybde og beach sone med grunt vann
• Dette er en oase som er skjermet fra vær og vind
• Flotte solforhold fra morgen til kveld
• Nydelig, vid utsikt over Høllefjorden
• Jacuzzi, utepeis og store terrasser
• Steinsatt gårdsplass med p-plasser
• Innbydende stue og hall med panoramautsikt
• Unoform-kjøkken med integrerte hvitevarer
• Steinkledt grue og plass for langbord
• Koselig, lun stue med innfelt peisovn
• 2 loftstuer med plass for tv-løsning
• 3 delikate bad, et wc og et vaskerom
• 5 soverom i hovedhytta og 3 i anneks
• Annekset har stue med kjøkkenløsning og bad
• Båtplass 3,3 meter med utriggere

Standard

Standard
Entré: Fritidsboligen har adkomst til en innbydende hall med generøs takhøyde og behagelig overlys fra takvinduer. Store skyvedører i glass fører ut til terrassen og gir en fantastisk utsikt fra første øyekast. Hallen har antrasittgrå fliser på gulv, hvitmalte veggflater, samt åpen løsning mot spisestue og kjøkken.

Kjøkken: Kjøkkenet fra Unoform er lekkert og holdt i et elegant design som kler fritidsboligen svært godt. Innredningen har en kledelig kombinasjon av eik og sølv fronter, høyskap, benkeplate i polert stein og en flott kjøkkenøy som gir flere spiseplasser. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer i form av stekeovn, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffemaskin, keramisk koketopp og oppvaskmaskin.

Det er vindu over benk og en lekker ventilator i børstet stål over kokesonen. Kjøkkenet ligger i åpen løsning med en stor spisestue. Her er det god plass for langbord som kan dekkes til flere gjester. En lekker grue i naturstein gir knitrende hygge til måltidet og et vakkert blikkfang. Store skyvedører i glass fører ut til terrassen, ivaretar utsikten og bader rommet i lys.

Stue: Stuen oppleves som lun og tiltalende med ekstra hygge fra innfelt peisovn. Rommet har enstavs parkettgulv, lyse veggflater i liggende panel og hvitmalt panelhimling med downlights. Det er god plass for sofagruppe og tv-løsning. Stuen har gode vindusflater som gir rikelig med lys, samt utgang til en skjermet del av terrassen. Boligen har ellers spisestue i tilknytning til kjøkkenet og to stuer i andre etasje.

Bad/wc/vaskerom: Hovedbygget har to bad, et wc og et vaskerom. Det første badet ligger direkte tilknyttet hovedsoverom og har mørke skiferfliser på gulv med gulvvarme, hvite fliser på vegg, panelhimling og et vindu.

Innredningen fra Unoform består av to servanter på servantbenk med steinplate, speil med overlys, veggmontert toalett og et badekar for ekstra velvære. Det andre badet er holdt i samme stil, men har enkel servant og dusjnisje med skyvedører. Vaskerommet ligger også i første etasje, mens separat wc ligger i andre etasje.

Soverom og garderobe: Hovedbygningen har 5 soverom, hvorav hovedsoverommet ligger i tilknytning til bad og har utgang til bassengområdet.

Anneks: Annekset har to etasjer, der første etasje består av en stue med åpen kjøkkenløsning. Rommet har mørke fliser på gulv, hvitmalte vegger i liggende panel og trapp opp til andre etasje hvor det finnes tre soverom. Stuen får rikelig gjennomlys fra sprossevinduer og har skyvedører ut til terrasse og bassengområdet. Kjøkkeninnredningen har eikefronter, vitrineskap, benkeplate i heltre med nedfelt vaskekum og integrert kjøleskap. Annekset har også et bad i første etasje med mørke fliser på gulv og hvite veggfliser. Innredningen består av heldekkende servant på hvitt servantskap, speil med overlys, frittstående toalett og praktisk dusjkabinett.

Teknisk: Sikringsskapet har automatsikringer. Ventilasjonen har mekanisk avtrekk. Varmtvannsbereder er plassert på vaskerom. Det er montert renseanlegg til basseng.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 120 kvm, Bruksareal: 120 kvm

Arealer er hentet fra .................
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme avvik, da megler ikke har kontrollmålt arealene. Interessenter bes evt kontrollmåle arealene selv.

Det er avvik mellom godkjente tegninger/ferdigattest og dagens planløsning.
I 2 etasje i hovedhytten er 2 stuer, gang, 4 soverom, wc og bod innredet og bruksendret etter at ferdigattest er gitt.
I 2. etasje i anneks er gang og 3 soverom innredet og bruksendret etter at ferdigattest er gitt.
Rommene er ikke byggemeldt og er ikke godkjent til varig opphold/beboelse. Ulovlige tiltak vil kommunen kunne forfølge og kreve omsøkt etter dagens regelverk. Risiko og eventuelle kostnader forbundet med eventuell søknad-/godkjenning påhviler kjøper

Byggeår og byggemåte

2008 i følge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Oppvarming
Boligen er elektrisk oppvarmet med 2 varmepumper og varmekabler i entre/hall, 3 bad og kjøkken (ikke spisestuedel). Det er også vedfyring i murt peis med innsats og kjøkkengrue.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Tilstandsrapport

Selger har ikke innhentet tilstandsrapport

Sammendrag selgers egenerklæring

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

7. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende? ja
Dårlig trekk.Fikset med røykvifte

8. Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? ja
Sig i hjørne på utendørs stablemur

9. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i boligen som rotter, mus, maur eller lignende? ja
Har vært maur,men er blitt borte etter tiltak med maurmiddel

11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? ja
Montering av El bil lader. Utført av Sias

16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? ja

24 Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private
avtaler)? ja
Thuja hekk vedlikeholdes på begge sider av 100a Gjerde mot nabo er satt over grense etter muntlig avtale med tidligere eiere.Dagens eiere er enige om at alle gjerder står greit der de står i dag.

Tilleggskommentar: Det er 1 ødelagt flis under spisesofa på kjøkken. Synes lyd fra kjøleskap er noe sjenerende.Dette ble kjøpt nytt i fjor. Knapp på Wc kan noen ganger sette seg i åpen stilling ved skylling. Jacuzzi er snart 3 år gammelt og lokket må snart vurderes byttet.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et naturskjønt og populært område på Braneset ved Høllefjorden i Søgne. Området preges av vakker skjærgård, nydelig kystnatur og en utsikt som er selve essensen av sørlandsidyll. Strand og båthavn ligger kun en liten spasertur unna, noe som gir fine muligheter for bading og båtliv. Med eiendommen følger egen båtplass.

Stedet har ellers fotballbane, sandvolleyballbane og flotte friområder med turterreng som gir god rekreasjon. Fra eiendommen er det kort vei via bil eller båt til Høllen brygge hvor det finnes dagligvare, restaurant og drivstoff. Det er ca. 20 min kjøring både til Mandal og Kristiansand som har alt av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

Dyreparken i Kristiansand er et attraktivt turmål for barnefamilier. Det er ellers kort vei til golfbane, ridesenter og fritidspark.

Tomt

Utsikten er fantastisk og solforholdene upåklagelige fra tidlig morgen til sene kveld. Eiendommen har en optimal beskaffenhet ift vindforhold. Uteområdet oppleves svært lunt og varmt

Eiendommen ligger vestvendt, noe som gir optimale solforhold fra tidlig morgen til solnedgang. Tomtens høye beliggenhet sørger for en vidstrakt utsikt mot fjorden og den idylliske skjærgården. Bygningene ligger omkranset av et parkmessig opparbeidet hageanlegg med basseng, velstelte plenarealer og store terrasser, vakkert innrammet av gjerde og hekk.

Bassenget er kledt i blå mosaikk, har stupebrett og en flott størrelse som innbyr til sommerlykke både for store og små. Bassenget har adkomst fra en stor terrasse som går i vinkel langs fasaden til hytta og annekset. Uteplassen har ildsted og rom for rikelig med møblement, noe som åpner for sosiale sammenkomster. Herfra går det hellelagt sti bort til en fantastisk utsiktsterrasse med jacuzzi for ekstra velvære.

Eiendommen har steinsatt gårdsplass som gir et meget godt førsteinntrykk. Gårdsplassen rammes dels inn av stablet mur i naturstein med belysning. Inngangspartiet ligger pent inntrukket med adkomst via rød dør. Med eiendommen følger også en båtplass i nærliggende anlegg, noe som sikrer sommeridyllen.

Areal: 1 231 kvm, Eierform: Eiet tomt

Parkering

Det er bra med parkeringsplasser på egen gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Medfølger båtplass bredde 3.3 meter senter senter utriggere.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 21.11.2008. Ferdigattesten gjelder fritidsbolig og anneks. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Tillatelse til endling av fasader og ansvaltig foretak 10.03.2008. Vedlagte tegninger 15.02.2008 og 21.02.2008.

Det foreligger ferdigattest datert 04.11.2019 Ferdigattesten gjelder basseng med tilhørende platting på mark. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Tillatelsen svømmebaseng med tilhørende platting datert 19.06.2013: Bassenget får lengde 14.5 x4,5 meter. Trapp ned til tekninsk rom 8 kvm. Platting ca 120 kvm, hvorav ca 100 kvm ligger utenfor byggegrensen.

Det foreligger ikke tillatelse til oppføring av boblebad.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til fritidsformål, tilhører reguleringsplan Hytteområde på del av gnr 20/ bnr 554 m.fl. Åros, datert 06.04.2004 . På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Kommunedelplan Søgne sykkel

Vei / Vann / Avløp

Privat vei. Hjemmelshaver Sameiet Braneset hyttefelt  Gnr 420. Bnr 600 og 599

Tilknyttet privat vann og avløp som er tilkoblet offentlig vann og avløp.

Bassenget tømmes en gang i året til kommunale nettet via Velforeningens private anlegg.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:

2004/1324-1/93  Erklæring/avtale. Tinglyst  23.01.2004 
Rettighetshaver:Knr:4204 Gnr:420 Bnr:50  
Bestemmelse om adkomstrett
Overført fra: 1018-20/678

2004/1324-3/93  Erklæring/avtale. Tinglyst 23.01.2004 
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Overført fra: 1018-20/678

2004/11350-2/93  Bestemmelse om veg. Tinglyst 22.06.2004 
Rettighetshaver:Knr:4204 Gnr:420 Bnr:50  
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Overført fra: 1018-20/678


2018/777793-1/200  Jordskifte. Tinglyst 18.05.2018
Sak 17-169361RFA-JKRI Grunnesund
Marnar jordskifterett
Overført fra: 1018-20/678

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

20 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 500 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 20 000 000,-)) 515 870,- (Omkostninger totalt) 20 515 870,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 22 287 pr. år
Beløpet inkluderer eiendomsskatt, feie- og tilsynsavgift, abonnementsgebyr vann og avløp, forbruk vann og avløp.

Renovasjon kommer i tillegg. Hytterenovasjonsgebyr for 2022 kr. 1681 ,-

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på kr. 17.225,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

Faste løpende kostnader

Velforening kr 4.308,- pr 2021. Beløpet vil kunne variere fra år til år og blir vedtatt på velforening og sameies årsmøte hvert år.
Inkluderer: Årskontigent, fellesområder, vei, snøbrøyting, kloakk, vann, båtplass

Formuesverdi

Kr.  805 255,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Branesveien 100A, Gnr. 420 Bnr. 593 i Kristiansand kommune.

Boligtype

Fritidseiendom

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: kjøleskap, oppvaskmaskin, frys, konfyr, kaffemaskin, tørketrommel og vaskemaskin medfølger handelen
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 90 02 00 59.

Finn.no: Visningstekst

Det vil kun bli avholdt privatvisninger etter avtale. Det vil ikke bli oppsatt fellesvisning.
Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

14-22-0063

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/14-22-0063. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Jon Andreas Røsstad, tlf. 90 02 00 59

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3061843