Tangen

Blokkhusgata 9

Prisantydning
3 990 000 kr
Omkostninger
112 550 kr
Andel fellesgjeld
4 085 kr
Totalpris
4 106 635 kr
Formuesverdi
871 085 kr
Formuesverdi sekundær
3 310 122 kr
Felleskostnader
5 021 kr/mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
2013
Internt bruksareal (BRA‑i)
66 ㎡
Bruksareal
71 ㎡
Tomteareal
5 381 ㎡
Etasje
1
Antall soverom
2
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Meget pen 3-roms selveier over 2 etasjer med 2 soverom - Platting samt felles takterrasse - Selvaag plusskonsept

Om eiendommen

Oppvarming

Vannbåren varme i enkelte rom.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Parkering

Parkering etter gatens gjeldene bestemmelser.

Beliggenhet

Fra leiligheten er det ca. 50 meter til Bystranda med meget gode bademuligheter samt Aquarama med spasenter, badeland, flerbrukshall, treningssenter og flere servicetilbud. Er Palmesus av interesse så har du full oversikt over alt som skjer på både scenen og området. Forøvrig umiddelbar nærhet til alle byens fasiliteter. Kort spasertur langs strandpromenaden til Fiskebrygga med flere restauranter og et yrende folkeliv i sommerhalvåret.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på oppføring av blokk/bygård/terrassehus datert 05.06.2013. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det er avvik mellom godkjente tegninger/ferdigattest og dagens planløsning. Gjestetoalett i 1.etg. fremkommer ikke av godkjente byggetegninger. Rommet er godkjent som del av gang/entre. Soverommene i 2. etg. er tegnet inn som ett stort soverom. Det er tegnet inn et innhukk fra veggen på soverommet, med åpning ned mot stua. Soverommene går i dag helt ut til blokkas yttervegg. De ombygde rommene er godkjent til varig opphold/beboelse. Eventuelle pålegg/søknader som følge av ulovlige tiltak på eiendommen er kjøpers risiko og ansvar.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. 

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligformål og tilhører reguleringsplan nr. 891-B "Tange, felt B2-2", datert 22.11.2007. Eiendommen tilhører også kommunedelplan nr. 1264 for Kvadraturen og Vestre havn, del 1 - Kvadraturen 2011-2022, datert 12.02.2014.

Planer under arbeid i nærheten: Detaljregulering for Tangen 52.

Det gjøres oppmerksom på at det pågår en del utbygging i området. Bl.a. er det planlagt et nytt prosjekt over gata, på den gamle tomta til NAV-bygget, Tangen Terrasse. Prosjektet vil bestå av 67 leiligheter, og salgsstart er i april 2024. Ved AQ bygges Tangen Torv med innflytting sommeren 2025 og Tangen Fyr med innflytting våren 2026. I Tangen Torv vil det komme en flott restaurant, et bakeri og en hyggelig dagligvare.

På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Adgang for utleie

Boligen har ikke egen utleiedel. Boliger i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Seksjonseier disponerer over egen seksjon med de begrensninger som følger av eierseksjonsloven § 24 og sameiets vedtekter.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 4745. Tinglyst: 04.01.2008. Bestemmelse iflg. skjøte. Bestemmelse om gjerde. Bestemmelse om vannledning. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Med flere bestemmelser.
Dagboknr.: 834144. Tinglyst: 13.10.2011. Elektriske kraftlinjer. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Bestemmelse om bebyggelse. Bestemmelse om adkomstrett.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Kommentar konsesjon

Ingen konsesjonsplikt.

Info energiklasse

Energiattesten er fra 2022, og er fylt ut av forrige eier. En energiattest er gyldig i ti år.

Økonomi

Omkostninger kjøper

Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum (inkl. andel fellesgjeld): kr 99 850,-
Tinglysning av skjøte: kr 500,-
Tinglysning av pantedokument kr 500,-
 
HELP Boligkjøperforsikring kr 8 900,- (valgfritt)
HELP Boligkjøperforsikring Pluss kr 2 800,- (valgfritt)
 
Sum omkostninger: (inkl. valgfrie tillegg) kr 112 550,-
 
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i avgifter/gebyrer. 

Info eiendomsskatt

Eiendomsskatt faktureres seksjonseier direkte og er ikke inkludert i fellesutgiftene.

Nøkkelinformasjon

Standard

Sørmegleren ved Kristian Lossius har gleden av å ønske deg velkommen til Blokkhusgata 9!
En flott 3 roms selveierleilighet over 2 etasjer med solrik platting og stor felles takterrasse.

1. etg.: Gang/entré med plass til skap for oppbevaring av ytterklær. Trapp opp til 2. etg. Åpen stue/kjøkken med plass til både spisebord og sofagruppe. Stuen fremstår som lys og åpen og har 3-stavs eike parkett på gulv. Fra stuen er det utgang til solrik platting. Flott kjøkken fra Strai med integrerte hvitevarer samt frittstående kjøleskap. Fra gangen er det inngang til gjestetoalett med servant.

2. etg.: Flott flislagt bad med varme i gulv, dusjkabinett, servant og toalett. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Vaskemaskin medfølger handelen. Videre er det 2 soverom i andre etasje, samt en innvendig bod.

Det medfølger også en bod i kjelleren.

Tilstandsrapport:
Tilstandsrapport basert på innholdskrav til forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.   
 
Tilstandsrapporten er utarbeidet av Takstmann Arild Grundetjern AS den 11.04.2024, og er gyldig i 1 år etter befaringsdato (10.04.2024). Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.
 
Bygningssakskyndigs konklusjon:
"Rapporten omhandler kun leiligheten innvendig. Leiligheten er i bra stand, følgende hovedtrekk kan nevnes: Vinduer og ytterdører er i bra stand. Hulltaking ble utført i vegg mellom bad og bod, ingen synlig eller målbar fuktighet ble registrert. STRAI kjøkkeninnredning er i bra stand, induksjon platetopp er montert. Lekkasjevarsler er montert i kjøkkenbenken. Gulvhøyder ble kontrollert i 3 rom, ingen nevneverdige avvik ble registrert. Røropplegget ligger rør i rør, ingen synlige lekkasjer under befaringen. Vannbåren varme i enkelte rom. Sikringsskap med automatsikringer, dokumentasjon for utførte el-arbeider ved ny leilighet ligger oppbevart i sikringsskapet. Boligventilasjon er montert. Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet."
 
Ingen bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2 eller 3.

Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Hvitevarer

Følgende hvitevarer følger handelen: komfyr/platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og vaskemaskin.

Diverse

Leiligheten er tilknyttet Selvaag Pluss konseptet og serviceavgift er inkludert i fellesutgiftene. Felleslokalene har beliggenhet i byggets 1. etasje og betjenes daglig av en vertinne. Bystranda Park består av såkalte plussboliger med ekstra service og flotte fellesområder. Ved å tilby service, opplevelser og trygghet bringes noe av servicen kjent fra bl.a. hoteller inn i boligprosjektet. Her kan man sette seg i lobbyen, ta en kopp kaffe og lese dagens aviser. Til felles benyttelse finnes flott treningsrom, betjent resepsjon, bibliotek og kjøkken. Det er også mulig å leie selskapslokale og gjesterom ved behov. Service- og tjenestetilbudet omfatter bl.a. ferie- og fraværsservice (blomstervanning og post/avis).

Boligen er en del av et boligsameie. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Hver boligseksjon skal ha bruksrett til 1 bod i kjeller.

Boligventilasjon er montert.

På denne eiendommen har det vært forurenset grunn eller mistanke om forurenset grunn og nødvendige tiltak ble iverksatt ifm utbyggingen. Lokalitetsnr.: 3387. Lokalitetsnavn: Bystranda Park. Påvirkningsgrad: Liten/ Ingen kjent påvirkning med dagens areal/resipientbruk. Myndighet: Fylkesmann. På http://grunnforurensning.miljodirektoratet.no finnes mer detaljerte opplysninger om de registrerte forurensningene.

Legalpant

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant kan tinglyses i seksjonene. 

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.  

Servitutter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 4745. Tinglyst: 04.01.2008. Bestemmelse iflg. skjøte. Bestemmelse om gjerde. Bestemmelse om vannledning. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Med flere bestemmelser.
Dagboknr.: 834144. Tinglyst: 13.10.2011. Elektriske kraftlinjer. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Bestemmelse om bebyggelse. Bestemmelse om adkomstrett.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Polisenummer

SP0005369873

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning. Les mer om personvern i vår personvernerklæring på sormegleren.no/personvern

Sammendrag selgers egenerklæring

- Har det vært feil på utvendige eller innvendige avløpsrør eller vannrør?
Ja, et rør i oppvaskmaskinen sprakk som førte til vannlekkasje.

- Er det utført arbeid på utvendige eller innvendige avløpsrør eller vannrør?
Byttet det ødelagte røret, og byttet parkett (til en mer moderne parkett). Rørlegger - 24center. Parkett - Byggmester Kristiansen. 2023.

- Har det vært skadedyr i boligen eller andre bygninger på eiendommen?
Ikke skadedyr, men det er et kjent problem i nyere leilighetskompleks at vi har noe sølvkre/skjeggkre. Har i en periode på 3-4 mnd satt opp feller, og kun fanget 3 stk og drept 2 stk utenfor fellene. Så det er et mindre problem, men greit å presisere at det eksisterer.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Visning

mandag 27. mai
kl. 17:30-18:30
Produktnummer: 9E1390D3-5107-4C92-999C-9C160E51F5E1