Kr.Sand-Postnr/Kvadraturen

Blokkhusgata 19

Prisantydning
5 490 000 kr
Omkostninger
149 270 kr
Andel fellesgjeld
6 073 kr
Totalpris
5 645 343 kr
Formuesverdi
977 364 kr
Formuesverdi sekundær
3 518 511 kr
Felleskostnader
7 242 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Kommunale avgifter
6 549 kr / år
Byggeår
2013
P-rom
86 ㎡
Bruksareal
90 ㎡
Tomteareal
5 380 ㎡
Etasje
3
Antall soverom
2
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Innbydende og gjennomgående 3- roms endeleilighet m/ to balkonger | Heis | P - plass | Selvaag +

Om eiendommen

Innhold

Leiligheten ligger i 3. etasje med heisadkomst, og har følgende innhold:
Gang, to soverom hvor det ene har adkomst til walk-in-closet/bod, bad/wc/vaskerom, kjøkken med utgang til balkong og stue med utgang til balkong.

Bod og parkeringsplass i kjeller.

Standard

Utdrag fra tilstandsrapport:

UTVENDIG
Bygning oppført i betong, kledd med trekledning og murstein.
Vinduer med malte karmer og rammer av tre med 2-lags glass. Malt inngangsdør med brann og lyd-hemmende kvaliteter fra byggeår. Ytterdør
ved gateplan er tilknyttet callinganlegg/dørtelefon.
Leiligheten har to prefabrikkerte balkonger oppført i betong, med rekkverk av glass. Balkongdekker belagt med løsmonterte/trolig avtagbare fliser.

INNVENDIG
Parkett på gulv, malte gipsplater på vegger og malt betong i himling. Malte profilerte dører av tre som innvendige dører. Dør mellom stue og
gang har glass felt.
Etasjeskille mellom boenheter av betong.
Leiligheten har ikke pipe/ildsted, oppvarming via vannbåren fjernvarme.

VÅTROM
Bad/vaskerom med fliser på gulv og vegger, malt gipstak. Innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett og dusjhjørne.
Avtrekk fra ventilasjonsanlegg og tilluft ved dør.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og benkeplate i tre. Fastmonterte hvitevarer er: Oppvaskmaskin, stekeovn og koketopp.
Kjøkkenventilator med avtrekk via felles ventilasjonsanlegg.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Vannrør av plast (rør-i-rør) Synlige avløpsrør av plast.
Luftutskifting i boligen skjer via veggventiler i oppholdsrom og vinduer som kan åpnes i luftestilling. Ellers avtrekk fra felles ventilasjonsanlegg på bad og kjøkkenventilator.
Leiligheten har ikke varmtvannsbereder. Vann varmes opp via fjernvarme.
Leiligheten har vannbåren varme i gulv i enkelte rom.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 86 kvm, Bruksareal: 90 kvm Sekundærrom:4 kvm.

P-rom inkl: Entré/gang,stue, kjøkken, to soverom, bad/vaskerom
S-rom inkl.: Garderobe/bod

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.
Det er foretatt gjennomgang av godkjente tegninger og byggesak fra kommunen: Bruken av rom på befaringsdagen stemmer overens med godkjente tegninger fra kommunenes byggesaksarkiv.
Annet:
Eventuell bod i kjeller eller tilhørende biloppstillingsplass er ikke oppmålt eller tilstandsvurdert. Inngår ikke i gitt mandat.

Byggeår og byggemåte

2013 i følge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarme i enkelte rom.  Oppvarming er inkludert i fellesutgiftene, dette beløpet avregnes mot utgifter til faktisk forbruk.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Styreleder har informert om følgende:
Sameiet har en tvist med utbygger som gjelder bygningsmessige forhold. Partene er i samtaler for å finne en løsning, men utfallet av dette er pr. i dag uvisst. Saken kan om ikke enighet oppnås måtte avgjøres i rettsapparatet. Det er foreløpig uklart om, eller i hvilken grad dette får noen økonomiske konsekvenser for sameiet. Å si noe mer enn dette er i dag vanskelig, da det er foreløpig er uvisst i hvilken grad entreprenøren vil påta seg fullt økonomisk ansvar for å utbedre de mangler som er påvist.

Bygningssmassen trenger løpende oppsyn og vedlikehold som styret ivertar løpende. Styret arbeider med en fremtidig vedlikeholdsplan for å ivareta de behov for vedlikehold som er nødvendig. 
Dette er planlagt vedlikehold 2022/2023 utover reklamasjonssak:
Maling av utvendig kledning, vinduer/dører og hvit betong
Maling av innvendige flater
Vask av mose på teglstein

Sameiet ønsker å installere egen måler per leilighet vedr avregning av fjernvarme. Dette vil øke felleskostnadene med ca 255,- p.t.

Se forøvrig årsregnskapet vedlagt i salgsoppgave for mer informasjon.

Bystranda Park består av såkalte plussboliger med ekstra service og flotte fellesområder. Ved å tilby service, opplevelser og trygghet bringes noe av servicen kjent fra bl.a. hoteller inn i boligprosjektet. Her kan man sette seg i lobbyen, ta en kopp kaffe og lese dagens aviser. Til felles benyttelse finnes flott treningsrom, betjent resepsjon, bibliotek og kjøkken.
Det er også mulig å leie selskapslokale og gjesterom ved behov. Service- og tjenestetilbudet omfatter bl.a. ferie- og fraværsservice (blomstervanning og post/avis). Tilbud om felles middag tirsdager, vafler torsdager, etc. Forøvrig hyggelige fellesarrangementer som f. eks. julebord, 17. mai
frokost og kulinariske festaftener. For ytterligere informasjon anbefales sameiets egen nettside, www.plusservice.no.
Det gjøres oppmerksom på at boligen er ryddig og rengjort før visning, og at den ikke vil bli ytterligere ryddet og rengjort før overtagelse.

Det fremkommer av matrikkelrapporten at det er mistanke/lite informajon om grunnforurensning på eiendommen/området.

Det gjøres oppmerksom på at boligen er ryddig og rengjort før visning, og at den ikke vil bli ytterligere ryddet og rengjort før overtagelse.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Ruben Lossius den 08.12.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.
Bygningssakskyndigs konklusjon:
Leiligheten er oppført i henhold til vanlig byggeskikk og standard for byggeperioden og fremstår i god teknisk stand.
Det ble generelt ikke oppdaget større tilstandssvekkelser ved boligen utover den forventede slitasjen på grunnlag av alder, utenom enkelte punkter som fremkommer i rapporten. Oppsummering av avvik som defineres som TG2 vises på side 6 i rapporten. Det er ingen forhold som vurderes som TG3.
Hele rapporten må leses.

Følgende avvik har fått TG2:
AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK
Tekniske installasjoner > Vannledninger
Det er påvist andre avvik:
- Ved en eventuell lekkasje, vil vann fra dreneringsutløp fra vannfordelerskap på bad ikke finne veien til sluk på grunn av oppkant for
dusjhjørne.

AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK
Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom
Det er avvik:
- Avvik i lekkasjesikring da rommet har oppkant ved dusj som hindrer eventuelt lekkasjevann å renne til sluk.
- Ukjente løsninger bak list ved dør. Dørlist av tre står direkte mot våtromsgulv.

Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken
Det er avvik:
- Det ble ikke registrert lekkasjevarsler på kjøkkenet.
- Komfyrvakt var demontert på befaringsdagen, ukjent om den foreligger og eventuell tilstand på denne.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Eiendommen er et dødsbo, og egenerklæringsskjema er derfor ikke utfylt.

Dødsbo

Det gjøres særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd boligen. Selger har derfor ikke førstehånds kunnskap om boligen/eiendommen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Fantastisk beliggenhet kun noen titalls meter fra promenaden langs Tangen og Bystranda.
Leiligheten ligger i idylliske omgivelser mellom Bystranda og Otra med parkmessig opparbeidet fellesareal, herav navnet Bystranda Park.
Meget gode bademuligheter både fra promenadebrygge og sandstrand på Bystranda.
Fra leiligheten er det gangavstand til alle byens servicetilbud, samt Aquarama med bl.a. treningsenter, svømmehall og spa. Kort spasertur langs
Strandpromenaden til Fiskebrygga med restauranter og yrende folkeliv i sommerhalvåret.

Tomt

Areal: 5 380 kvm, Eierform: Eiet tomt

Parkering

Fast parkeringsplass i kjeller. Forøvrig gateparkering etter gjeldene bestemmelser.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 05.06.2013. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig, tilhører reguleringsplan REGULERINGSPLAN FOR TANGEN I KRISTIANSAND REGULERINGSBESTEMMELSER - datert 10.10.2003. Reguleringsbestemmelser for bebyggelsesplan TANGEN , Felt B2-2.
Planer under arbeid i nærområdet: Nabobygget Tangen 52 - NAV bygget. Dette bygget skal rives og bebygges med leiligheter.
Plankontakt: Borgi 47260023. Se forøvrig https://www.kristiansand.kommune.no/navigasjon/bolig-kart-og-eiendom/plan-og-bygg/reguleringsplan/reguleringsplaner-under-arbeid/alfabetisk-liste/tangen-52/
På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Eiendommen har vannmåler.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
2008/4745-2/200BESTEMMELSE IFLG. SKJØTE
04.01.2008
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om vannledning
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Med flere bestemmelser
OVERFØRT FRA: 4204-150/1798
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2011/834144-1/200ELEKTRISKE KRAFTLINJER
13.10.2011
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om adkomstrett
OVERFØRT FRA: 4204-150/1798
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2011/834144-2/200ELEKTRISKE KRAFTLINJER
13.10.2011
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om adkomstrett
OVERFØRT FRA: 4204-150/1798
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2012/903721-1/200SEKSJONERING
29.10.2012
SNR: 69
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 89/9970
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Utleie

Boliger i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Seksjonseier disponerer over egen seksjon med de begrensninger som følger av eierseksjonsloven § 24 og sameiets vedtekter.

Radonmåling

Ikke utført.

Energiattest

Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Om sameiet

Husdyrhold

Det kan ikke holdes dyr uten forutgående samtykke fra sameiets styre. Samtykke kan ikke nektes dersom gode grunner taler for at dyrehold tillates, og dyreholdet ikke er til ulempe for de øvrige brukere av eiendommen, jf. eierseksjonsloven § 28.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning.

Forretningsfører

DKS AS

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

5 490 000,- (Prisantydning) 6 073,- (Andel av fellesgjeld) 5 496 073,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 137 400,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 496 073,-)) 149 270,- (Omkostninger totalt) 5 645 343,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 6 549 pr. år Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene. Eiendomsskatten kommer utenom og er på 6549,- i året.

Felleskostnader

Kr. 7 242,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer

Fellesutgiftene dekker: Kommunale avgifter, advokatkostnader (1113,-) bygningsforsikring, p-plass (125,-), vaktmestertjeneste/ renhold, kabelTV/internett (349,-), strøm i fellesareal, serviceavgift Selvaag (1274,-)og akontobeløp for fjernevarme (1200,-).
Det er en pågående sak mot utbygger, derav advokatkostnader kr. 1113,- . Denne kostnaden skal betales frem til og med 31/5-23.

Andel fellesgjeld / Fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 6073,-
Fellesgjelden kan ikke innfris.

Lånevilkår fellesgjeld

Långiver: Sparebanken Sør
Lånets totale saldo kr. 680 346,- per 15/12-22.
Annuitetslån, 12 terminer årlig.

Formuesverdi

Primær: Kr. 977 364,- for år 2021. Sekundær: Kr. 3 518 511,- for år 2021.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Blokkhusgata 19, Gnr. 150 Bnr. 1798 Snr. 69 i Kristiansand kommune. Sameiebrøk: 89/9970

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Selger

Tora Svendsen's bo v/fullmektig  Kristin Slaaen Svendsen.

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Integrerte hvitevarer og kjøleskap medfølger. 
Se forøvrig NEFs tilbehørsliste.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 97 07 89 13.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

12-22-0113

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/12-22-0113. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Sarah Skeimo, tlf. 97 07 89 13

Vederlag

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 115) Digital grunnpakke (Kr.6 850) Oppgjør (Kr.9 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Tilrettelegging (Kr.14 500) Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 496 073,-) (Kr.54 900) Totalt kr. (Kr.93 435)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3066909