Arendal Nord

Blødekjær 16

Prisantydning
2 490 000 kr
Omkostninger
74 120 kr
Totalpris
2 564 120 kr
Formuesverdi
574 686 kr
Formuesverdi sekundær
2 068 869 kr
Kommunale avgifter
19 595 kr / år
P-rom
100 ㎡
Bruksareal
100 ㎡
Tomteareal
326 ㎡
Antall soverom
3
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Flott sentral loftsleil - 3 soverom - stor usjenert terrasse og hage - parkering rett i nærheten - denne må sees!

Om eiendommen

Innhold

Leiigheten ligger i toppetasjen med helt egen inngang og inneholder: Hall, spisestue/stue, kjøkken med spiseplass, gang ,bad, 3 soverom. Utvenig bod med to dører.

Det gjøres oppmerksom på at det ene soverommet opprinnelig ble byggesøkt til gang. Søknad om bruksendring fra gang til soverom er sendt Arendal kommune, men har ikke blitt behandlet enda.

Standard

Særpreget loftsleilighet sentralt i Arendal. Stor felles treterrasse og hyggelig terrasert hage med skiferdekke i byggets bakkant og ved inngangen til denne leiligheten. Sol fra morgen til kveld (ca kl 21.00 sommerstid). Usjenert og rolig uteplass. Leiligheten har fliser på gulv i hall og bad ellers hovedsakelig laminatgulv. Videre er det teglsteinsvegger i hall og ellers malt panel og malte himlinger. Fliser på vegger i bad. Rikelig med kjøkkeninnredning og fliser over benk. Hvit baderomsrinnredning og badekar med dyser.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 100 kvm, Bruksareal: 100 kvm. Sekundærrom: 2 kvm.
P-rom inkl.: Gang, stue, stue/kjøkken, soverom, soverom 2, soverom 3, bad.

Bod:
Bra: 2 m² - S-rom: 2 m²
S-rom inkl.: Bod.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Arendal kommune opplyser at det ikke foreligger noen godkjente byggetegninger i deres arkiv annet enn seksjoneringstegninger. Dette medfører at megler ikke kan kontrollere at bruken av rommene i boligen samsvarer med det de er godkjent som. Eventuelle pålegg/søknader som følge av ulovlige tiltak på eiendommen er kjøpers risiko og ansvar.

Det er avvik mellom seksjoneringstegninger og dagens planløsning. Soverom med utgang til felles terrasse er opprinnelig godkjent som gang. Det ombygde rommet er godkjent for varig opphold. Entrè er opprinnelig godkjent som bod og rommet er ikke godkjent for varig opphold. Ulovlige tiltak vil kommunen kunne forfølge og kreve omsøkt etter dagens regelverk. Risiko og eventuelle kostnader forbudet med eventuell søknad-/godkjenning påhviler kjøper.

Det vises til at søknad om bruksendring av gang til soverom samt bod til entrè er sendt Arendal kommue.

Byggeår og byggemåte

Byggeår er ukjent.

Oppvarming

Peisovn i stue/spisestue ellers via panelovner og varmekabler i bad. Et par av panelovnene er ikke i drift.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Selger har montert balansert ventliasjon med varmegjennvinning.

Diverse

Bygningen er Sefrak-registrert på grunn av bygningenes alder. I forbindelse med restaurering/ombygging vil fylkets kulturminnevern ha uttalelsesrett. De ønsker generelt at gamle bygninger blir bevart, og stiller krav til materialvalg og utforming. SEFRAK er først og fremst et generelt kulturhistorisk register som kanskje særlig har verdi som kildemateriale for lokal historie. Men det blir også benyttet av forvaltningen som et utgangspunkt for å finne ut hvor det kan være verneverdig bebyggelse. Det at en bygning er registrert i SEFRAK gir den ikke automatisk noen vernestatus. Oppføring i registeret innebærer heller ikke i seg selv spesielle restriksjoner for hva som kan gjøres med et hus. Det finnes mye tilgjengelig informasjon på www.riksantikvaren.no.

Det er installert 3 vannmålere på eiendommen. Disse er montert i relasjon til hverandre. Vannmåler som er registrert på seksjon 1 måler alt vann ved eiendommen. Vannmåler på seksjon 2 og 3 måler forbruk ved sine respektive seksjoner. I følge kommunens opplysninger er alle vannmålerne plassert i et skap i soverom i seksjon 3. Plasseringen gjør at eier av seksjon 2 ikke har tilgang til sin vannmåler for kontroll og avlesning.

Vannmålerne er alle eldre enn 10 år og opprettholder dermed ikke lenger dagens standard. Kommunen sendte anmodning og pålegg om utskiftning av vannmåler ved seksjon 1 i 2017. Kommunen kan ikke se at eier av seksjon 1 ga noen tilbakemelding på hverken anmodningen eller pålegget. Pålegget ble ikke etterkommet. I oktober 2019 sendte kommunen anmodning om utskiftning av vannmåler ved alle 3 seksjonen. Det ble anmodet om å bygge om vannmålerinstallasjonen slik at vannmålere måler forbruk ved hver seksjon separat. Frist for å bygge om vannmålerinstallasjonen og skifte ut vannmålere ble satt til 15.02.2020.

Det er ikke et aktivt sameie i dag, men selger opplyser at øvrige sameiere ønsker å få opprettet et aktivt sameie.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Roy Paulsen den 10.05.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Leilighet i 3 etasje i "bygård", i Blødekjær.
Egen stor terrasse i bakkant.
Inngang i fra bakken opp på baksiden.
Utvendig pusset og malt teglstein. Og brente takteglstein på taket.
Utvendig vedlikehold hører til sameiet.
God standard. Ventilasjon med varmegjenvinning. Og ekstra avtrekk i fra bad.
Innholdsrik. 3 soverom.
1 liten utebod.
Se ellers rapportens punkter.

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG2:
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn:
Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.

Innvendig > Radon:
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Innvendig > Pipe og ildsted:
Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad:
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad:
Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring.

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i boligen som rotter, mus, maur eller lignende?
- Ja, Har tidligere vært noe ekte hussopp/råte i teglstein rundt vinduene mot terrassen pga leiligheten er blitt tettet igjen av tidligere eier, leiligheten fikk ikke luft. Sopp er tørket ut og fjernet før nye vinduer er foret ut og listet. Er nå blitt satt inn balansert ventilasjon med varmegjenvinning utført av fagfolk. Er også fortatt en avansert luftkvalitet måling fra Bravida. Luftfuktighet er veldig bra, megler har egent skjema for dette. Så lenge luftfuktigheten er under 60 prosent, er det ingen fare for at sopp kan leve. Kilde: Av Jørn Nielsen - 11. april 2013.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Er utført noen små endringer i forbindelse med rivning av lett vegg mellom stua og kjøkken. Utført av fagmann.

Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Jeg har selv løftet terrassen ca 8 cm for å få riktig drenering. Jeg lang erfaring med tilsvarende jobber.

Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut i kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
- Ja, Er sendt inn en søknad om bruksendring for 1 ekstra soverom som ikke var søkt inn av tidligere eier. Dvs totalt 3 stk.

Kjenner du til om det foreligger skaderapporter/ tilstandsvurderinger eller utførte målinger?
- Ja, Ja det foreligger ny tilstandsrapport. Å det foreligger ny måling av luftkvalitet hos megler.

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Fra sentrum følger man Vestregate helt opp til Blødekjær, forbi innkjøringen til tunellen som går til Barbu på din høyre hånd. Deretter er det første vei til høyre. Hold høyre opp bakken til høyre og gå ned trappene via en port i gjerdet. Her er det en hyggelig bakgård og terrassert hage. Dette er den eneste leiligheten i bygget som benytter denne adkomsten, så her er det helt usjenert uten gjennomgangstrafikk av andre.

Beliggenhet

Tilbaketrukket og sentralt beliggenhet i Blødekjær like over Arendal sentrum. Her er det bare et par minutters gange ned til bykjernen, Pollen, bystranda i Gjestehavna og alle servicetilbud som sentrum har å by på. Kort vei også til Barbu og Tyholmen Videregående skole, Stinta skole, sykehuset, Langsæparken, Harebakken senter og av/på kjøring til ny E-18 trasè. Sentralt plassert leilighet med kort vei til "alt".

Tomt

Areal: 326 kvm, Eierform: Eiet tomt  Felles eiet tomt: Tomten disponereres i fellesskap med øvrige seksjonshavere i bygget og denne seksjonen har en egen tinglyst parkeringsplass på byggets kortside - inn fra hovedveien i Blødekjær. Videre disponerer denne leiligheten hele bakhagen og terrassene som naturlig er ved inngangspartiet til denne leiligheten og hvor i dag ingen andre av de øvrige leilighetene har adkomst.

Tomten har forøvrig natursteinstrapper i bakkant og fine gamle murer. Pent beplantet med blomster, jasmin, prydbysker og plen.
Det er i tillegg utvendige bod med 2 dører og praktisk luke til å skuffe snø ut av terrassen av foran inngangspartiet. Stakittgjerde langs nivået mellom hage og terrasse. Port med trappenedgang fra Blødekjærheia.

Parkering

Tinglyst avtale om parkering for en bil. Plassen som benyttes er langs bygget inn fra Blødekjær mellom denne bygården og trykkeriet. P-plassen er merket med skilt og bilnummer tilhørende hjemmelshaver.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest/midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det utstedes ikke ferdigattest for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998, jf. pbl § 21-10 femte ledd. Det gjøres også oppmerksom på at det er manglende tegningsgrunnlag i kommunens arkiv. Manglende brukstillatelse kan innebære at tiltaket ikke lovlig kan tas i bruk. Kjøper overtar risikoen og ansvar for manglende ferdigattest/brukstillatelse på eiendommen.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til forretning/kontor, tilhører reguleringsplan for Ny hovedvei øst-vest, del II, datert 02.09.1993. Planer under arbeid: Varslet en plan for Blødekjær 5-15. Formål: legge til rette for utbygging av forretning/næringsbebyggelse og boliger. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 4958 - Seksjonering. Tinglyst: 01.07.1998
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 113/331

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Dagboknr.: 2869 - Best. om garasje/parkering. Tinglyst: 19.04.2001
rettighetshaver:Knr:4203 Gnr:501 Bnr:605 Snr:2

Utleie

Eier har full råderett over boligen, og kan fritt leie ut hele eller deler av denne med mindre dette er begrenset i vedtekter eller husordensregler.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Om sameiet

Regnskap og vedtekter

Sameiet har ingen aktiv forretningsførsel, og har ikke utarbeidet regnskap, budsjett, husordensregler eller vedtekter.

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

2 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 490 000,-)) 74 120,- (Omkostninger totalt) 2 564 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 19 595 pr. år
Beløpet inkluderer kommunale eiendomsgebyr og eiendomsskatt.

Renovasjon kommer i tillegg. Renovasjonsgebyr er for 2022 beregnet til kr. 4 435,-. Gebyret faktureres forhold til antall tømminger.

Eiendommen har vannmåler. Vann- og avløpsgebyr vil variere iht. forbruk.

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på kr. 4 775,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

Formuesverdi

Primær: Kr. 574 686,- for år 2020. Sekundær: Kr. 2 068 869,- for år 2020.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Blødekjær 16, Gnr. 501 Bnr. 605 Snr. 2 i Arendal kommune. Sameiebrøk:

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Kjøleskap/kombiskap, fryseskap/-boks, komfyr/stekeovn/koketopp og oppvaskmaskin.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 40 40 80 24.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

31-22-0132

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/31-22-0132. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Jurist Even Nyheim Guttormsen, tlf. 40 40 80 24

Vederlag

Grunnpakke markedsføring inkl. Finn annonse (Kr.9 000) Oppgjør (Kr.8 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 490 000,-) (Kr.49 800) Tilrettelegging (Kr.13 900) Totalt kr. (Kr.82 185)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3059823