Froland

Bliksåsen 60 - H0203

Prisantydning
2 400 000 kr
Omkostninger
7 420 kr
Totalpris
2 407 420 kr
Felleskostnader
2 109 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Kommunale avgifter
7 023 kr / år
Byggeår
2018
P-rom
75 ㎡
Bruksareal
78 ㎡
Tomteareal
2 166 ㎡
Antall soverom
2
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Meget pen selveierleilighet med god standard, vid utsikt og parkering i p-hus - aldri tatt i bruk

Om eiendommen

Innhold

2. etg.: Entrè, 2 soverom, bod, bad og stue m/ åpen kjøkkenløsning. Sportsbod i p-kjeller.

Standard

Pen 3-roms selveierleilighet med flott beliggenhet og utsikt. Leiligheten er klar til innflytting, og leveres med god standard. Wagner Kjøkken med god skap og benkplass, klar til montering av hvitevarer. Bad/vaskerom er flislagt på gulv og vegger, med baderomsinnredning og sanitærutstyr i god kvalitet. 3-stavs eikeparkett i alle beboelsesrom, unntatt entrè som er delvis flislagt. Varmekabler i gulv i entrè og bad/vaskerom. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Heis fra bakkenivå til hver etasje.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 78 kvm
P-rom inneholder: Gang, bad, stue/kjøkken, 2 soverom. S-rom 5 kvm og er bod, teknisk rom.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tegninger. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de nødvendigvis opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

2018 i følge Froland kommune.

Oppvarming

Varmekabler i entrè, bad og vaskerom/bad. For øvrig elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Forsikring

Eiendommen er forsikret gjennom felles fullverdiforsikring av sameiet.

Beliggenhet

Adkomst

Fra Froland sentrum Osedalen, følger man RV 42 igjennom sentrum mot Frolands Verk/Evje. I rundkjøringen tar du til høyre og følger veien opp mot Bliksåsen. Leilighetsbygget blir liggende på høyre hånd et godt stykke opp i bakken. Leiligheten ligger i 2. etg.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet i Froland, med nærhet til sentrum, natur og badeplasser. Her vil du få en idyllisk utsikt utover Osedalen. Dersom du ønsker å gå en liten kveldstur, har du trivelige turområder i umiddelbar nærhet. Kort vei ned til sentrum, med bl.a. butikker, bank og kafè.

Tomt

Felles eiet tomt, 2344,1 kvm. Pent opparbeidet felles tomt med asfalterte parkeringarealer, søppelbod, og stort uteoppholdsareal/lekeområde over p-hus, belagt med kunstgress.

Parkering

1 stk innendørs parkeringsplass i p-hus medfølger i prisen. Forøvrig parkering på fellesområde.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 20.05.2019. Ferdigattesten gjelder boligblokk 12 enheter. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent. Det foreligger ferdigattest for garasjeanlegg datert 23.12.2019.

Reguleringsplan

Leilighetene ligger under reguleringsplan for Bliksåsen. Arealformål: Boligbebyggelse - blokkbebyggelse. Reguleringsbestemmelsene og plankart for området ligger vedlagt denne salgsoppgave.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på  at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for kjøpers bank å forutsette 1. prioritet pant der hvor det er tinglyste servitutter, eller andre heftelser, som ikke skal slettes for selgers regning.

Utleie

Boligene har ikke egen utleiedel, men kan fritt leies ut.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

Prisantydning kr. 2 400 000,-

Omkostninger:

Dokumentavgift 2,5 % av eiendommens tomteverdi utgjør følgende: kr. 6 250,-
I tillegg kommer:
Tinglysningsgebyr skjøte: Kr. 585,-
Tinglysningsgebyr per panteobligasjon: Kr. 585,-

Total sum inkl. omkostninger kr. 2 407 420,-

Eiendomsskatt

Det er ingen eiendomsskatt for denne eiendommen.

Formuesverdi

Ikke fastsatt pr. d.d.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Bliksåsen 60 - H0203, Gnr. 13 bnr. 205 snr. 6, leilighetsnr. 203 orgnr. 922881774 i Froland kommune

Boligtype

Leilighet

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Kjøpekontrakter

Sørmeglerens standard kjøpekontrakt vil bli benyttet  ved salget.

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Ventilator
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Visning

Etter avtale med megler på 40 40 80 21.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren holder trygge visninger, derfor ønsker vi å vite på forhånd om du kommer, og ber alle interessenter melde seg på via VISNINGSPÅMELDING. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning.

Overtagelse

Leiligheten er klar for omgående overtakelse

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 09200, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

Lovverk

Boligen er nyoppført, men ikke tatt i bruk, og selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave med tilhørende vedlegg. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Dersom boligen selges til forbruker innen 6 måneder etter at den var ferdigstilt, vil det bli stilt entreprenørgaranti på linje med reglene i bustadoppføringslova.

Hvitvasking

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll,og må derfor b.l.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontakter eller bankremisse. Megler plikter iht. hvitvaskingsloven 20. juni 2003 å innberette mistenkelige pengeoverføringer.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

31-21-0311

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med vedlegg må gjennomgås før budgivning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Tor Jan Endresen

Vederlag

Eiendomsmegleren har krav på 1,25% provisjon, minimum kr. 30 000,- eks. mva av kjøpesummen pr. enhet.
I tillegg kommer kr. 10 900,- for tilrettelegging av prosjektet.
Markedspakke: Etter utlegg

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331

Produksjonsdato

06.10.2021
Varenummer: 3054475