Bleka / Gautefall

Blekaveien 3

Prisantydning
2 290 000 kr
Omkostninger
73 720 kr
Totalpris
2 363 720 kr
Formuesverdi
473 691 kr
Kommunale avgifter
6 293 kr / år
P-rom
72 ㎡
Bruksareal
76 ㎡
Antall soverom
3
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Fritidseiendom

Oversikt

Om eiendommen

Tradisjonell hytte med anneks, ildsted og stor terrasse. Usjenert beliggenhet nær skisenter og turterreng i flott natur!

Om eiendommen

Innhold

1. etasje: Entré, stue/kjøkken, gang, bad, 3 soverom og bod.
Annet: Anneks på ca. 14 kvm.

Standard

Entré
Hytta har et overbygd og godt skjermet inngangsparti med belysning. Vel inne ønskes man velkommen av en entré med grå gulvfliser og liggende trepanel på veggene. Her passer det fint å innrede med knagger og skohyller. Innenfor stuen er det en gang med plass til skap eller andre garderobeløsninger.

Stue
Stuen og kjøkkenet utgjør et åpent allrom for både store og små, med godt lysinnslipp og fin kontakt med naturen via vinduer i to himmelretninger. En glassdør fører ut til den store terrassen, og om sommeren er det hyggelig å trekke ut for både avslapning og middager i varmen.

Stuen har en lun atmosfære med tregulv og panelvegger, og man finner enkelt både roen og varmen foran en vedovn. Rommet er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer fint å innrede med spiseplass utenfor kjøkkenet. Her er det plass til å samle venner og familie rundt et langbord.

Kjøkken
Kjøkkenet har treskrog, blå, profilerte fronter og laminert benkeplate med oppvaskkum av staÌŠl. Det er godt med skapplass, og her har man alt som trengs på et hyttekjøkken. Ut mot stuen er det en barløsning, og kjøkkenet har avsatt plass til komfyr. Over kokesonen er det installert en hetteventilator med belysning.   

Bad/wc
Badet har lyst gulvbelegg og panelvegger malt i en behagelig blånyanse. På badet er det panelovn, biotoalett og dusjkabinett. Den øvrige innredningen består av servant med hvite underskap, to veggskap i samme stil og et speil med belysning. Her er det god plass til oppbevaring av håndklær og hygieneartikler. Tilliggende badet finner man en hendig bod.

Soverom og garderobe
Hytta har tre koselige soverom, og her er det gode muligheter for å ta med seg gjester til fjells. Deler av annekset benyttes i dag som soverom - et fint gjestehus når man får besøk. På hovedsoverommet er det plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord, og et av de øvrige soverommene er innredet med garderobeskap. Ekstra lagringsplass finnes i annekset og i en bod ved badet.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 76 kvm Sekundærrom: 4 kvm.
Bra. pr. etasje.: 1. etg. 76m²
P-rom inkl:
1.etasje; Entrè, gang, bad, kjøkken, 3 x soverom, stue, spisestue.
S-rom inkl.:
1.etasje; Bod

Bod:
Bra: 14m² - S-rom: 14m²
S-rom inkl.:
Bod x 2

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

i følge Drangedal kommune.

Oppvarming

Hytta oppvarmes elektrisk med stedvis panelovner, supplert av en vedovn i stuen. Det er naturlig ventilasjon i hytta, og på kjøkkenet er det montert en ventilator. Varmtvannstanken er paÌŠ ca. 30 liter, og sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer. Hytta er kun godkjent for vann til hyttevegg, og grå- og nedløpsvann føres ut under terrassen på sørsiden.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

- Tradisjonell hytte over ett plan.
- Parkering i en privat innkjørsel.
- Hytta har usjenert beliggenhet.
- Herlig terrasse på ca. 50 kvm.
- God utsikt over vakker natur.
- Kjøkken med god skapplass.
- Hyggelig stue med vedovn.
- Plass til flere soner i stuen.
- Bad innredet med dusjkabinett.
- Tre lune soverom, ett med skap.
- Anneks innredet med soverom.
- Lagringsplass i bod og annekset.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Jacob Ramberg den 06.09.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Ramberg Takst ble kontaktet av Mari Schrøder Hustad for å utføre en tilstandsrapport med arealmåling av fritidsbolig med adresse Blekaveien 3 i Kragerø kommune. Det er fint vær på befaringsdagen, ut over dette er alle arealer tilgjengelig på befaringsdagen og er således med i denne rapporten. Tilstanden på boligen framstår med normal standard og normal bruksslitasje. TG: 2 er gitt til: taktekking, veggkonstruksjon, takkonstruksjon, vinduer, dører, overflater, feieluke, etasjeskille, vann og avløpsrør, varmtvannstank, el-anlegg, pilarer og terrengforhold. TG: 3 er gitt til: manglende rekkverk på terrasse og utvendig trapp, og til baderom. Viser til rapportens underpunkter og at det er viktig at man leser disse, ikke bare sammendraget. Man må påregne vanlig vedlikehold.

Følgende avvik har fått TG3 eller TG2:
TG3 / Store eller alvorlige avvik
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Utvendig > Utvendige trapper
Våtrom > Generell > Bad

TG2 / Avvik som kan kreve tiltak
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft
Utvendig > Vinduer
Innvendig > Overflater
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Innvendig > Pipe og ildsted
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter
Tomteforhold > Terrengforhold

TG2 / Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
Utvendig > Taktekking
Utvendig > Veggkonstruksjon
Utvendig > Dører
Tekniske installasjoner > Vannledninger
Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Hytta ligger usjenert og naturskjønt til i et veletablert hytteområde på Gautefall, vest i Drangedal kommune. Gautefall er en sann fritidsdrøm året rundt, og her er det vakker natur så langt øyet kan se. Gautefallheia er Drangedals største utfartsområde og strekker seg inn i nabokommunen Nissedal. Vinterstid byr området på flott skiterreng bestående av kilometervis med oppkjørte løyper, og når vintrene er snørike holder skiføret seg helt til mai.

Hytta ligger ca. 900 meter unna et av Telemarks største skisentre, Gautefall skisenter. Her finner du blant annet en av Norges mest moderne 6-seters ekspressheiser, samt 7 heiser, 16 forskjellige nedfarter og eget langrenn-/skiskytteranlegg. Gautefall Ski Lodge er et utmerket sted å ta med seg sin kjære for en romantisk overnatting, eller moro på after-ski med vennegjengen.

Sørmegleren Kragerø har eget utstillingsvindu på Skisenteret, for hyttesalg i Drangedal og omegn. Om våren åpenbarer det seg et unikt turterreng med fine svaberg og glitrende vann. Her finner du utallige merkede stier og over 10 mil med sykkelløyper. Legg gjerne turen til Himmelriket, Jørundskårheia, Grønnlifjell og Reinsvassnuten. Er du glad i å fiske kan du prøve lykken i en flust av bekker og elver.
Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Coop Prix og Spar i Treungen. I Treungen ligger også bakeri, Bygger'n og stemningsfulle Treungen gjestgiveri. Sistnevnte holder til i et flott hus i jugendstil. Z museum er et annet fint reisemål, hvor du kan vandre gjennom historien og se mange spennende ting fra en annen tid. Fra hytta er det kun to minutters gange til nærmeste bussholdeplass.

Tomt

Eierform: Festet tomt
Omgivelsene er naturskjønne, og scenen er satt for feriemodus og påfyll av energi. Nærområdet byr på flotte turmuligheter året rundt, med fjelltopper, skiløyper og fiskevann. Hytta ligger usjenert til på en naturtomt med lyng, gress, fjell i dagen, trær og annen stedlig vegetasjon. Det er enkel adkomst via bilvei helt frem, og bilen parkeres i en privat innkjørsel nedenfor hytta.

Fra stuen er det utgang til en delvis overbygget terrasse mot sørøst og sørvest, med et samlet areal på ca. 50 kvm. Den store terrassen binder hytta sammen med et anneks, og er som et ekstra rom med mange innredningsmuligheter. På den herlige terrassen er det belysning, trapp ned til tomten og fin utsikt over de skogkledde omgivelsene. Uteplassen innredes enkelt i ulike soner, og innbyr til både stille stunder og lange, sosiale kvelder.

Parkering

Nedenfor hytta er det en privat innkjørsel med mulighet for parkering. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 20.04.19.82. Ferdigattesten gjelder hytte. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til frittliggende fritidseiendom , tilhører reguleringsplan Bleka Søliane, datert 05.07.2021. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Se hele dokumentet i vedlegg til salgsoppgave.

Vei / Vann / Avløp

Privat vei, etter avkjørsel fra offentlig vei.
Fritidsboligen er tilkoblet lokalt anlegg, vann er ført inn, men fritidsboligen er kun godkjent for vann til hyttevegg.
Vannet kommer fra toppen av Bleka feltet.
Eiendommen har biotoalett og gråvann slippes ut på terreng.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:

1982/2334-3/31  Festekontrakt - vilkår  
17.08.1982
Festekontrakt med grunneier Olav Gautefald.
Leien reguleres i samsvar med levekostnadsindeksen. Leien reguleres hvert tiende år, med virkning for den kommende ti-års periode.
Se hele festekontrakten i vedlegg til prospekt.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:

1982/2334-2/31  Best. om adkomstrett  
17.08.1982


1986/2216-3/31  Bestemmelse om veg  
 30.06.1986 
"Eiendommen 44/27 har rett til veg, vann og avløp på eiendommen 44/1"


Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel.

Viser til festekontrakt hvor det står følgende: "Framleie av hytte må ikke finne sted uten samtykke av eieren."

Energiattest

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Odel

Ingen odel.

Konsesjon

Drangedal kommune har konsesjonsgrense null. Dette innebærer i utgangspunktet boplikt. Denne eiendommen er imidlertid ifølge kommunen registret som fritidseiendom og er fritatt for boplikt. Kjøper må undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet som bekrefter at eiendommen skal benyttes til fritidsformål. Sørmegleren gjør oppmerksom på at kommunen må ha bekreftet at egenerklæringen er registrert i matrikkelen før skjøte kan sendes til tinglysing. Oppgjør kan ikke finne sted før dette foreligger.

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

2 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 57 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 290 000,-)) 73 720,- (Omkostninger totalt) 2 363 720,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 6 293 pr. år

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt på kr. 3 794,- pr. år for denne eiendommen. Beløpet er inkludert i kommunale avgifter.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: kr. 6 293,- pr. år. (Årsprognose for 2023)
Kommunale avgifter inkluderer følgende:
- Eiendomsskatt
- Feiing
- Renovasjon

Forsikring: ca. kr. 4 860,- pr. år.
Gautefall Hytteeierforening: ca. kr. 4 040,- pr. år.
Inkluderer følgende: Privat vann, løypeavgift, medlemsavgift og brøyting.
Festeavgift: kr. 2 525,- pr. år.
Nettleie DE Nett siste 12 månder: 10 740,- pr. år.
Strømforbruk i 2022 var 9 125 KWh, i 2023 har forbruket januar-september vært på 5 439 KWh.

Formuesverdi

Kr.  473 691,- for år 2021.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Blekaveien 3, Gnr. 44 Bnr. 1 Fnr. 27 i Drangedal kommune.

Boligtype

Fritidseiendom

Eierform

Selveier

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen:
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 14 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på tlf 94 25 46 52.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighold.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

77-23-0082

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/77-23-0082. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Guro Hana, tlf. 94 25 46 52

Vederlag

Digital grunnpakke (Kr.4 600) Oppgjør (Kr.1 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 2 290 000,-) (Kr.80 000) Tilrettelegging (Kr.15 900) Totalt kr. (Kr.102 985)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Produktnr: 3074006