Kristiansand-Randesund/Søm

Benestadsvingen 15

Prisantydning
7 698 000 kr
Omkostninger
34 920 kr
Totalpris
7 732 920 kr
P-rom
203 ㎡
Bruksareal
207 ㎡
Antall soverom
3
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Enebolig

Oversikt

Om eiendommen

Enebolig Benestadsvingen 11-31

Om eiendommen

Beskrivelse av prosjektet

OBOS Block Watne har gleden av å presentere fantastiske Drangsvann!

Boligene på Drangsvann er et nytt boligområde som har vist seg å være svært attraktivt blant mennesker i alle livsfaser, noe som gir et godt å variert bomiljø. Det nye prosjektet ligger i rolige og luftige omgivelser med grønne fellesområder og med begrenset biltrafikk på området. Det blir flere leke- og sosiale plasser for en trivelig hverdag i boligfeltet.

Her kan du sikre deg en innholdsrik og arkitektonisk flott enebolig i kjede på Drangsvann. Disse boligene vil ha god standard og gjennomtenkte løsninger, og noen av dem kommer også med praktikantdel. Her vil du bo i naturskjønne omgivelser samtidig som du har kort vei til alt du trenger i hverdagen.

Innhold
Disse boligene går over tre plan, og ende boligene vil ha en praktikantdel i underetasjen. De ordinære boligene består av entré, fem soverom (kan gjøres om til seks), tre bad, separat vaskerom, kjøkken, to stuer og gode oppbevarings muligheter. Du får markterrasse og veranda i hovedetasjen, og en fantastisk usjenert takterrasse i 2. etasje. Boligene vil også ha carport med sportsbod, hage, bod og en ferdig opparbeidet hage. Carporten kan om gjøres til en lukket garasje dersom det er ønskelig i tilvalgs-prosessen.

I noen av boligene kan man tilby praktikantdel og der vil man i underetasjen ha en avdeling med eget vindfang, soverom, garderobe, oppholdsrom med kjøkken og separat bad. Resterende del av underetasjen består da av separat vaskerom og garderobe/bod. De øvrige etasjene vil være like som de ordinære boligene og ha mulighet for inntil 4 soverom.

Velg mellom ulike alternative løsninger
Når du kjøper en helt ny bolig, vil du kunne påvirke og tilpasse boligen til deg. Vi har en interiørvalgs katalog som vil vise hvilke standarder boligene leveres med og mulige tilvalg . Gjennom tilvalgs prosessen vår får du god hjelp til endringer av oss. Noe er kostnadsfritt å endre og annet vil det bli et tillegg på. Etter kontrakt for bolig er signert kan du også ha kundemøter med flere av våre underleverandører for å tilpasse din bolig. Endringer blir oppsummert i en kontrakt før bestilling.

Standard
Boligene leveres nøkkelferdige, med god standard og inneholder blant annet:

*Alle gulv i tørre rom leveres med 15 mm parkett i hvitlasert eik
*Varme i fliselagte badegulv
*HTH kjøkken med flotte detaljer
*Integrerte hvitevarer fra Siemens
*Baderomsinnredning fra HTH
*Grohe kvalitetskraner
*Vegghengt toalett
*Automatisk vannstopper
*Utvendig belysning
*Balansert ventilasjon med varmegjennvinning
*Ferdig opparbeidet uteareal iht. utomhusplan
*Utvendig tappekran
*Vedovn og stålpipe


Adkomst
Fra Kristiansand sentrum kjører du østover på E18 og tar av til Rona og inn på Høvågveien og følg denne til avkjøring Drangsvann inn Sukkevannslia på venstre side. Følg veien oppover og ta til høyre inn Benestadheia. Boligene/tomtene vil bli skiltet.

Beliggenhet
På Drangsvann vil du leve behagelig i naturskjønne omgivelser. Bo både sentralt og avskjermet.

Drangsvann blir et helt nytt boligområde øst for Kristiansand sentrum. Her kan du bli en del av et fredelig nabolag bestående av boliger i varierte størrelser, noe som skaper et godt felles skap med mennesker i alle aldre. Boligfeltet vil ha sosiale møteplasser for store og små, lekeplasser og grønt områder som du vil sette pris på året rundt. Nabolaget er omkranset av urørt natur, plassert på en høyde som gir flotte lysforhold og en nydelig utsikt.

Området blir en utvidelse av Randesund bydel. Her får du skoler, barnehager og flere andre tilbud innen gå- og sykkelavstand. Barna får en trygg og fin skolevei. Det er Strømme skole som ligger nærmest, men Kristiansand kommune har planer om å bygge flere barnehager og skoler på Drangsvann på sikt. I tillegg finner du også butikker, tannlege, restauranter og alt annet du måtte trenge like i nærheten. Bussen tar deg til Kvadraturen på 15 minutter, og Sørlandssenteret på 12 minutter.

Den sentrale beliggenheten gjør at du har alt du måtte ønske deg av fritidstilbud i nærmiljøet. Randesund IL tilbyr blant annet fotball, håndball og tennis, og legger til rette for sosiale aktiviteter for alle aldersgrupper. Kristiansand Golfklubb er også like i nærheten. Videre kan området i seg selv by på muligheter for deg som liker å være utendørs. Du har både skog, vann og sjø i umiddelbar nærhet. Du kan dermed boltre deg i en rekke turstier, badesteder og skiløyper på vinterstid. Etablerte båthavner som Rona og Korsvik ligger også lett tilgjengelig.

Tomt
Arealene på tomtene fremkommer i prislisten som vedlegg til salgsprospektet. Arealet er ikke eksakt og noe avvik kan forekomme ved endelig oppmåling og vil ikke gi grunnlag for eventuelt prisavslag.

Tomtene leveres ferdig opparbeidet i henhold til utomhusplan som vist i vedlegg til salgsprospekt/kjøpekontrakt.

Diverse

Velforening/beboerne må bekoste vedlikehold av kabler, master og armaturer på lysmaster langs veiene i området. Dette gjelder f_SGT1, f_SKV9 og f_SKV10 iht. gjeldende reguleringsplan for området.

Det skal dannes velforening i regi av Drangsvann AS i området og boligeierne er forpliktet til å være medlem/betale kontingent til velforening.

Se også utbyggers hjemmeside: www. blockwatne.no/drangsvann

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Benestadsvingen 15, Gnr. 67 Bnr. 168 i Kristiansand kommune.

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

10-23-0046

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/10-23-0046. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Tor Even Kristensen, tlf. 48 25 20 12

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331

Kontakt megler

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Tor Even Kristensen

Vis profil
Varenummer: 3069829