Kristiansand-Randesund/Søm

Benestadsvingen 1 og 9

Prisantydning
5 898 000 kr - 6 348 000 kr
P-rom
127 - 137 m2
Antall soverom
3
Eierform
Selveier
Eiendomstype
Enebolig
Bolig Soverom P-rom BRA Totalpris
1 3 137 ㎡ 138 ㎡ 6 382 920 kr
9 3 127 ㎡ 125 ㎡ 5 932 920 kr

Oversikt

Om eiendommen

Godkjent husbankfinansiering hus 9! Eneboliger på idylliske Drangsvann! Kun 2 boliger igjen

Om eiendommen

Innhold

Hustype B4: Disse boligene går over to plan.

1. etasje inneholder:

Entré
Bad
Soverom
Kjøkken med utgang til en markterrasse
Stue med utgang til en solfylt veranda

Tar du trappen ned vil du finne:

Tv-stue
2 soverom med tilhørende garderober, hvor det ene også har et tilknyttet bad, og et separat vaskerom.
I tillegg har etasjen en utgang til hagen med tilhørende utvendig redskapsbod.

Disse boligene vil også ha carport som kan omgjøres til garasje dersom ønskelig, samt en sportsbod i tilknytning til denne.

Standard

Boligene leveres nøkkelferdig men det er anledning for å gjøre endringer på f.eks. gulv, maling, elektro og annet.

Kjøkken
Det leveres kjøkkeninnredning fra HTH med integrerte hvitevarer fra Siemens.

Bad
Du kan velge blant baderomsinnredning i fem ulike farger til samme pris. Innredningen leveres av HTH med skuffeseksjon, nedfelt vask og speil med innfelt lys. Toalettet er vegghengt og dusjhjørnet leveres i herdet glass. Badet har varme i gulvet og både gulv og vegger er flislagt.

Gulv
Alle gulv i tørre rom leveres med 15 mm parkett i hvitlasert eik. Fliser i bad.

For øvrig
Boligene leveres bla. også med utvendig belysning, balansert ventilasjon med varme gjenvinning, utvendig tappekran og ferdig opparbeidet uteareal iht. utomhusplan.

Oppvarming
Det leveres vedovn og stålpipe. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.


Boligene på Drangsvann ligger i et nytt boligområde som har vist seg å være svært attraktivt blant mennesker i alle livsfaser, noe som gir et godt å variert bomiljø. Våre eneboliger ligger i rolige og luftige omgivelser med grønne fellesområder, og med begrenset biltrafikk på området. Det blir flere leke- og sosiale plasser for en trivelig hverdag i boligfeltet.

Her kan du sikre deg en innholdsrik og arkitektonisk flott enebolig i kjede. Disse boligene vil ha god standard og gjennomtenkte løsninger. Her vil du bo i naturskjønne omgivelser samtidig som du har kort vei til alt du trenger i hverdagen.

Området blir en utvidelse av Randesund bydel. Her får du skoler, barnehager og flere andre tilbud innen gå- og sykkelavstand. Barna får en trygg og fin skolevei. Det er Strømme skole som ligger nærmest, men Kristiansand kommune har planer om å bygge flere barnehager og skoler på Drangsvann på sikt. I tillegg finner du også butikker, tannlege, restauranter og alt annet du måtte trenge like i nærheten. Bussen tar deg til Kvadraturen på 15 minutter, og Sørlandssenteret på 12 minutter.

Den sentrale beliggenheten gjør at du har alt du måtte ønske deg av fritidstilbud i nærmiljøet. Randesund IL tilbyr blant annet fotball, håndball og tennis, og legger til rette for sosiale aktiviteter for alle aldersgrupper. Kristiansand Golfklubb er også like i nærheten. Videre kan området i seg selv by på muligheter for deg som liker å være utendørs. Du har både skog, vann og sjø i umiddelbar nærhet. Du kan dermed boltre deg i en rekke turstier, badesteder og skiløyper på vinterstid. Etablerte båthavner som Rona og Korsvik ligger også lett tilgjengelig.

Diverse

Arealene som er oppgitt på tegninger i salgsoppgaven og i prisliste, er angitt som Bruksareal (BRA). BRA er det areal av bruksenheten som ligger innenfor omsluttende vegger. I BRA medregnes også areal som opptas av vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, innredningsenheter o.l. innenfor bruksenheten (NS3940:2012). Primærrom (P-rom) er primærrommenes nettoareal og arealet av innvendige vegger mellom disse, minus boder og tekniske rom med omsluttende vegger. Arkitekt har inkludert alle sjakter innenfor omsluttende vegger i P-rom, på samme måte som i BRA.

Velforening/beboerne må bekoste vedlikehold av kabler, master og armaturer på lysmaster langs veiene i området. Dette gjelder f_SGT1, f_SKV9 og f_SKV10 iht. gjeldende reguleringsplan for området.

Det skal dannes velforening i regi av Drangsvann AS i området og boligeierne er forpliktet til å være medlem/betale kontingent til velforening.

Se også utbyggers hjemmeside: www. blockwatne.no/drangsvann

Beliggenhet

Adkomst

Fra Kristiansand sentrum kjører du østover på E18 og tar av til Rona og inn på Høvågveien og følg denne til avkjøring Drangsvann inn Sukkevannslia på venstre side. Følg veien oppover og ta til høyre inn Benestadheia. Boligene/tomtene vil bli skiltet.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Benestadsvingen 1 og 9, Gnr. 67 Bnr. 161 i Kristiansand kommune. Eiendommene har et realsameie i gnr. 67, bnr. 241 med hver sin ideelle 1/17, som er en andel av felles tomteområde på Benestadheia.

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

10-23-9003

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/10-23-9008. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Tor Even Kristensen, tlf. 48 25 20 12

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331

Kontakt megler

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Tor Even Kristensen

Vis profil
Varenummer: 3067233