Kr.Sand-Postnr/Kvadraturen

Batterigata 3

Prisantydning
16 400 000 kr
Omkostninger
422 370 kr
Andel fellesformue
12 305 kr
Totalpris
16 822 370 kr
Felleskostnader
5 519 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Kommunale avgifter
16 389 kr / år
Byggeår
2021
P-rom
141 ㎡
Bruksareal
141 ㎡
Tomteareal
6 995 ㎡
Etasje
7
Antall soverom
3
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Bystranda Blå - "Ny" eksklusiv 4-roms toppleilighet m/panoramautsikt! Usjenert, stor solrik terrasse-dobbel p-plass

Om eiendommen

Innhold

"Ny" lekker og romslig og lys toppleilighet med vinduer på 3 sider. Stor flislagt vestvendt terrasse. Heis direkte fra parkeringskjeller og inngangsparti direkte opp til leilighetens etasje. Meget praktisk og funksjonelt.

Leiligheten er harmonisk innredet med lyse farger, gjennomgående meget gode materialvalg, store og sjenerøse vindusflater med godt lysinnfall som gjør leiligheten særdeles lys og luftig. Boligen fremstår med moderne løsning, god arealfordeling i populært boligkompleks i sjønære omgivelser på Bystranda

7. etasje:

Romslig hall med downlights i tak og skyvedørsgarderobe. Lys pen og romslig stue med downlights i tak, lekker gasspeis, store og gode vindusflater mot den nydelige sjøutsikten, tv-stue i tilknytning til stuen og utgang til stor solrik vestvendt terrasse.

Kjøkken (åpen løsning mot stue) med downlights i tak, lekker oppgradert Strai kjøkkeninnredning med meget god skap/og benkeplass, integrerte høykvalitets hvitevarer (Bora koketopp med avtrekksvifte, Miele stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap, kaffemaskin og 2 vinskap) og praktisk kjøkkenøy med spiseplass.

Mellomgang.

Lekkert flislagt bad/wc 1 med varme i gulv, downlights, vegghengt wc,  dusjhjørne og romslig flott baderomsinnredning.

Lekkert flislagt bad/wc nr. 2 med varme i gulv, downlights, vegghengt toalett, dusjhjørne og flott baderomsinnredning.

Tre praktiske soverom fremstår med lyse farger hvorav hovedsoverom har eget walk-in closet og direkte inngang til eget bad.

Praktisk og romslig separat flislagt vaskerom med godt med innredning, vask og opplegg til vaskemaskin/tørketrommel.

Dobbel parkeringsplass i oppvarmet garasjeanlegg i underetasje. Innelukket sportsbod med god takhøyde med innlagt strøm i kjeller.

Standard

Vi har gleden av å presentere en av områdets aller best beliggende leiligheter i det nye flotte prosjektet Bystranda Blå med nydelig utsikt over sjøen, Odderøya, Festninga og Kvadraturen i vest. Leiligheten er helt ny og ikke tatt i bruk. Leiligheten har store og gode vindusflater noe som gjør leiligheten særdeles lys og luftig. Lekkert og meget innholdsrikt med blant annet hall, romslig stue med plass for spisestue, tv-stue, 3 soverom, walk-in closet, 2 lekre flislagte og oppdraderte bad, lekkert oppgradert kjøkken med praktisk kjøkkenøy med spiseplass og praktisk vaskerom. Det er etablert et stort Walk-in Closet til hovedsoverom. Dette er en meget eksklusiv og oppgradert eierleilighet med fantastiske sol og utsiktsforhold som bør sees for å få det rette inntrykket!

Velkommen på visning.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 141 kvm, Bruksareal: 141 kvm.

P-rom: Entrè, stue/kjøkken, gang, bad 1, vaskerom, bad 2, 3 soverom og garderoberom. Alle rom er p-rom.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

2021 i følge Kristiansand kommune.
2020.
Bygningsmessige krav er stilt gjennom bestemmelsene i TEK 10 med tilhørende veiledning VTEK 10.

Oppvarming

Bygget er tilknyttet fjernvarmenettet for Kristiansand, for oppvarming av varmt forbruksvann, samt vannbåren varme i form av gulvvarme i bad, stue/kjøkken og entre. Energiforbruket avregnes sentralt av energileverandøren, men vil bli fordelt på den enkelte leilighet, med separate målere i leilighetene for varmt forbruksvann og vannbåren gulvvarme. Differanse mellom sum separate målere og totalforbruk fordeles pro rata på samtlige leiligheter. Leilighetene ventileres med balansert ventilasjon som separate anlegg med varmegjenvinning. Avtrekk fra badene, WC og kjøkken.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

- Det er avsatt ca. 300 m2 til fellesarealer for hele sameie. Vil inneholde resepsjon, selskapslokale, kjøkken, anretning, bibliotek, trimrom og 2 gjestehybler. Selger vil opprette serviceavtale mellom Bystranda Blå sameie og en driver av fellesarealene før innflytting.

Sameiet har vedtatt at det skal være ensartet skilting. Pris pr. pakke er kr. 400,- + mva. Dette må dekkes av ny seksjonseier.

- Vannbåren gulvvarme.
- Balansert ventilasjon.
- Selveierleilighet uten andel fellesgjeld. Lave månedlige felleskostnader.
- Heis med direkte adkomst til leilighetens etasje fra både kjeller og 1. etasje.
- Stor bod i underetasje.
- Vaktmester og renhold av fellesareal er inkludert i fellesutgiftene.
- Utvendige elektriske screens i stue.
- 5 års ny boliggaranti.
- Pliktig medlemsskap i velforening.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Thomas Adler Olsen den 02.06.22, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Beskrivelse av eiendommen:
Leilighet beliggende i 7.etasje i leilighetsbygg som ble oppført i 2020. Leiligheten fremstår i god stand. For øvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet.

Det er ingen avvik som krever umiddelbare tiltak.

Sammendrag selgers egenerklæring

Ingen spesielle bemerkninger.

Beliggenhet

Adkomst

Leiligheten ligger på Tangen Blå, i Kvadraturens randssone, Adkomst blir skiltet med Sørmeglerens visningsskilt ved fellesvisning.

Beliggenhet

Eksklusiv penthouseleilighet med beliggenhet av de sjeldne med fantastisk utsikt  over Oksøy, innseilinga, sjøen, festninga, båthavna, Otra og Odderøya fra terrassen, stue og kjøkken. Båttrafikken på sjøen er nær, spennende og gjør at utsikten stadig er i endring. Området er ansett som Kristiansands nye luksusbydel. Eiendommen er omringet av sjø, hav og elv. Dette gir et helt unikt lys i leilighet.  Sol fra formiddag til sene kvelden på den store gode vestvendte terrassen. Leiligheten ligger med særdeles gode sol- og utsiktsforhold. Området er regnet som et av Kvadraturens mest attraktive områder og tilbyr i gangavstand på et bredt tilbud av aktiviteter i Aquarama, Kilden i tillegg til et rikt utvalg av restauranter og servicetilbud like i nærheten.

Tomt

Areal: 6 995 kvm, Eierform: Fellestomt
Parkmesssig opparbeidet fellestomt med beplantninger, vannspeil og vegetasjon er viet særlig oppmerksomhet i utomhusplanen. "Hjerterommet", det sentrale solfylte rommet for de fire nabolagene, strekker seg gjennom hele tomta. Dette blir et aktivitetsområde med frukttrær, veksthus og lekeplasser. Grøntarealene blir opparbeidet som en felles hage, der beboerne på grunnplan vil få trivelige uteplasser i tilknytning til plen og fellesområder. Vannspeil ihht godkjent utomhusplan.

Parkering

Stor dobbel parkeringsplass for 2 biler er inkludert i prisen.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 07.04.2022. Ferdigattesten gjelder hele tiltaket, med adresse Batterigata 1,2,3,5,7,11, 13 og 15, Tangen 82, 84, 90, 92, 94 og 96. At en slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boliger som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligformål og tilhører reguleringsplan nr. 1473, reguleringsbestemmelser for Tangen - delfelt B2-4 og B2-5. Detaljregulering, datert: 03.04.18. Planbeskrivelse detaljregulering, datert: 16.11.17, revidert 19.01.18. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 900045. Tinglyst: 17.08.1868. Bestemmelse om vannledning.
Dagboknr.: 900098. Tinglyst: 27.08.1892. Bestemmelse om fiskerett.
Dagboknr.: 906710. Tinglyst: 02.03.1893. Bestemmelse om bebyggelse.
Dagboknr.: 2316696 (2-8)/200. Tinglyst: 07.04.2020. Erklæring avtale. Bestemmelse om vann/kloakk, elektriske ledninger/ kabler, fiber-, data- og telekabel, bebyggelse, gjerde og medlemsskap i velforening / huseierforening. 
Dagboknr.: 3490631. Tinglyst: 15.12.2020. Seksjonering. Sameiebrøk: 140/21161.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Boligen har ikke egen utleiedel.
Boliger i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Seksjonseier disponerer over egen seksjon med de begrensninger som følger av eierseksjonsloven § 24 og sameiets vedtekter.

Energiattest

Selger har ikke fremlagt energiattest for eiendommen. Det må derfor tas høyde for at eiendommen har energimerke G.

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Om sameiet

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt. Dyreholdet må ikke være til sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen.

Rettigheter og forpliktelser

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtekstfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Regnskap og vedtekter

Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

Styregodkjennelse

Styregodkjennelse av ny eier kreves ikke.

Forretningsfører

Sørlandet Boligbyggelag

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

16 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 410 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 16 400 000,-)) 422 370,- (Omkostninger totalt) 16 822 370,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Offentlige avgifter

Kr. 16 389 pr. år Eiendomsskatt for år 2022.

Felleskostnader

Kr. 5 519,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer

Driftsutgifter kr. 4.200 ,- kommunale avgifter, renovasjon, felles forsikring på bygg, forretningsførsel, vedlikehold, renhold fellesareal, energi/strøm fellesareal, TV- og internett (Telia) kr. 369,- pr. mnd., parkeringsplass kr. 150,- pr. mnd., drift av fellesrom (serviceavgift) kr. 800,-, styre- og revisjonshonorar, m.m.

I tillegg til felleskostnadene kommer:
Fjernvarme og tappevann.

Andel fellesgjeld / Fellesformue

Ingen fellesgjeld i sameiet.
Andel fellesformue kr. 12 472 pr. 27.05.22

Formuesverdi

Formuesverdien er p.t. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av Ligningskontoret etter nyberegningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25% av den beregnede kvadratmeter prisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 90% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Nærmere informasjon kan finnes på Skatteetatens hjemmeside, www.skatteetaten.no.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Batterigata 3, Gnr. 150 Bnr. 1905 Snr. 194 i Kristiansand kommune. Sameiebrøk:

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen:
Kjøleskap/kombiskap, komfyr/stekeovn/koketopp, oppvaskmasin og vinskap.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på
tlf 99 09 92 28.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighol

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

11-22-0230

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-22-0230. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF Pål Birkeland, tlf. 99 09 92 28

Vederlag

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 115) Fornyelse/oppkjøp annonse på Finn.no febr. 2023 (Kr.2 200) Digital grunnpakke (Kr.6 850) Oppgjør (Kr.10 900) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Provisjon (forutsatt salgssum: 16 400 000,-) (Kr.246 000) Tilrettelegging (Kr.15 500) Totalt kr. (Kr.288 150)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3061455