Kristiansand-Voie/Vågsbygd/Andøya/Møvik

Amalienborg Brygge, E 701

Prisantydning
13 990 000 kr
Omkostninger
20 190 kr
Totalpris
14 010 190 kr
Felleskostnader
3 500 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
P-rom
135 ㎡
Bruksareal
139 ㎡
Etasje
7
Antall soverom
3
Eierform
Eierseksjon
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Så og si med "tean i tanga" - spektakulært på toppen - Amalienborg Brygge, E 701

Om eiendommen

Beskrivelse av prosjektet

99 prosjekterte selveierleiligheter beliggende i 2 bygg (D og E). Leilighetene går fra 1. til 7. etasje. I underjordisk garasjeanlegg under byggetrinnet blir det parkeringsplasser og boder tilknyttet leilighetene. I tillegg blir det et forsamlingslokale samt hotellrom/gjestehybel i ett av byggene som kan disponeres av sameierne.

Byggene blir organisert som et eierseksjonssameie.

Prosjektet er 2. byggetrinn av et større utbyggingsprosjekt for område, og det skal bygges flere leilighetsbygg nord for dette byggetrinnet langsetter sjøen.

Innhold

Entrè, 2 bad, eget vaskerom, 3 soverom , stue/kjøkken

Standard

Leiligheten har en gjennomgående god standard og er betydelig oppgradert i forhold til standard leveranse. Bla.a er det påkostet med smarte dimmere, oppgradert porttelefon etc,
Forberedelse for mulig tilkobling av vinskap i kjøkkenøy, oppgradert Led belysning, forsterkede lampepunkt for taklampe i stue

Det er heis i bygget og man kan ta heis fra parkeringskjeller og opp til leilighetens etasje.

Stue/kjøkken har store vindusflater som sørger for svært gode lysforhold og prima utsikt.  Det er utgang til meget romslig og solrik balkong med god plass til utemøblement. Utsikten er upåklagelig. Her kan man se både mot Odderøya, Byfjorden, Steinsundet og  horisonten

I stuen er det god plass til sofagruppe,  i tillegg er det plass til at du kan ha koselig sittegruppe og nyte utsikten. Det er også god plass til spisebord. Oppgradert  med bl.a Led belysning, forsterkede lampepunkt for taklampe i stue. 

Kjøkkenet er betydelig oppgradert og er levert fra Strai. Platetopp med benkeventilator og godt med oppbevaringsplass. Forberedelse elektrisk for fryseskap ved siden av kombiskap under benken i kjøkken i stedet for hyller. Forberedelse for mulig tilkobling av vinskap i kjøkkenøy.

Leiligheten har 3 soverom hvorav hovedsoverommet har utgang til sydvent balkong. Det er også eget bad i tilknytning til hovedsoverommet.
Det ene soverommet kan man gjerne benytte til Tv-stue.

Det er eget vaskerom/teknisk rom med opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. 

Leiligheten levers med screens for alle vinduer og dører med el. opplegg. Det leveres også vannbåren gulvvarme i alle rom.

Sameiet har tilgang til egen takterrasse med panoramautsikt, samt fellesstue. Det er også tilgang til gjesterom dersom man har behov for det.

Parkeringsplass, bod og båtplass (3,5 meter, i det nye bryggeanlegget ved prosjektet) er inkl. i prisen. Mulighet for  ekstra parkeringsplass mot tillegg i pris.

Se  hovedprospekt for Amalienborg Brygge trinn 2,  byggebeskrivelse/romskjema for detaljert beskrivelse. Det gjøres oppmerksom at enkelte tidsfrister for tilvalg utløper allerede 01.09.22. Konferer megler ved spørsmål til dette.

Påkostning og modernisering

Selger av kontrakten har gjort flere gode og fornuftige oppgraderinger, for ca. 430 000,-. Mer utfyllende informasjon kan fås hos megler.

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse er planlagt desember 2024, men utbygger tar forbehold om at overtakelse kan skje noe senere, i løpet av 2.kvartal 2025.

Ca. 4 måneder før overtagelse vil selger innkalle til overtagelsesforretning. Denne innkalling vil da gjelde som avtalt tidspunkt for overtagelse, jfr. Bustadoppføringslova § 15. Om overtagelsen forsinkes etter at Kjøper har mottatt varsel om overtagelsesforretning, kommer dagmulktbestemmelser i buofl. §18 til anvendelse, likevel slik at Selger har krav på fristutsettelse også med virkning for dagbøtene dersom det oppstår hindringer som nevnt i avsnitte over etter innkallingen er sendt jf. bustadoppføringslova § 11 c).

Oppvarming

Bygget tilkobles fjernvarme.  Leilighet E 701 har gjort tilvalg slik at det leveres gulvvame i alle rom.
Det leveres energimåler for varmeforbruk i hver leilighet. Data logges og samles inn automatisk for registrering og avregning.

Diverse

Arealene som er oppgitt på tegninger i salgsoppgaven og i prisliste, er angitt som Bruksareal (BRA). BRA er det areal av bruksenheten som ligger innenfor omsluttende vegger. I BRA medregnes også areal som opptas av vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, innredningsenheter o.l. innenfor bruksenheten (NS3940:2012).

Primærrom (P-rom) er primærrommenes nettoareal og arealet av innvendige vegger mellom disse, minus boder og tekniske rom med omsluttende vegger. Arkitekt har inkludert alle sjakter innenfor omsluttende leilighetsvegger i P-rom, på samme måte som i BRA.

Alle perspektiver, modeller, illustrasjoner og møblerte planskisser er kun ment å gi et inntrykk av en ferdig bebyggelse, og det fremkommer da elementer som ikke inngår i den kontraktsmessige leveranse. Leilighetene overleveres i bygge-rengjort stand. I nyoppførte bygninger må det forventes i noen grad svinn og krymping av materialer, for eksempel svinnriss i mur, mindre riss i maling ved skjøter, hjørner og sammenføyninger som følge av krymping av trevirke og betong o.l. Slike forhold er ikke å anse som mangler ved den leverte ytelse.

Forsikring

Entreprenør har forsikret bygget i hele byggeperioden. Etter overtakelse må kjøper forsikre sitt innbo, mens bygg og fellesarealer forsikres gjennom en felles polise i sameiet.

Beliggenhet

Adkomst

Enkel kjøreadkomst fra Lumber-krysset. Se for øvrig kartmateriell i salgsmateriell.

Beliggenhet

På Amalienborg Brygge, byggetrinn II bor du i rolige omgivelser like i sjøkanten, nærhet til turstier og uten trafikkstøy. Samtidig ligger butikker, kaféer, barnehager, skoler og helsetilbud rett i nabolaget.
Leiligheten får fantastisk sjøutsikt mot Bragdøya og Steinsundet. Og, frister det med båtplass, kan dette tilbys mot tillegg i pris. Beliggende vis a vis byggene. Be megler om mer informasjon om båtplassene dersom dette er ønskelig.

Det er for øvrig gåavstand til Vågsbygd senter med over 40 butikker. På halvveien finner du Coop Extra. Et kvarter på sykkel tar deg til Torvet i Kristiansand. Og med båt bruker du 10 minutter til Fiskebrygga, og videre ut i den nydelige Kristiansands-skjærgården. Gode bussforbindelser fra Lumberkrysset.

Bor du på Amalienborg Brygge, kan du ta morgenbad hele året. Sjøkanten er som nevnt like utenfor leilighetsbyggene. Her finner du badebrygge, sandstrand og grønne områder hvor du kan finne ro og sosiale møteplasser.

Tomt

Arealet på tomten kan ikke opplyses om, da eiendommen p.t. ikke er sammenføyd, fradelt og oppmålt.

Tomten leveres parkmessig opparbeidet og blir liggende ytterst i planområdet mot sjøen, inntil et unikt badeanlegg. Her blir også parkanlegg med blant annet gressplener, promenade langs sjøen samt flotte badeplasser. Småbåthavn i umiddelbar nærhet. Se utomhusplan for detaljer.

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass i kjeller. Det vil være mulighet for å kjøpe en ekstra parkeringsplass for kr.  450 000,-              
Parkeringsplassene vil bli organisert som en eller flere seksjoner, hvor eier av en parkeringsplass vil få en ideell andel i en (av) parkeringsseksjon(ene). Alternativt som tilleggsdel til den enkelte seksjon. Utvendige gjesteparkeringer vil bli organisert som fellesarealer.

Det vil være handikapplasser tilgjengelige i boligsameiet. Disse tildeles beboere som har behov for det, dersom de har kjøpt p-plass. De beboerne som eventuelt får tildelt HC-plass, forplikter seg til å måtte avgi denne mot tildeling/bytte til en alminnelig plass, dersom styret i sameiet finner grunn til å tildele HC-plassen til beboer med offentlig dokumentert behov for HC-plass.

Alle leilighetene vil få tildelt 1 sportsbod i kjeller som er inklusiv i kjøpesummen for leiligheten. Størrelsen på sportsbodene varierer iht. krav i TEK-17. Sportsboder i kjeller vil bli tilknyttet til seksjonene på samme måte som for parkeringsplassene.

Offentlige opplysninger

Reguleringsplan

Eiendommen ligger under reguleringsplan "Lumber" plan nr. 1296, sist revidert 18.1.2018. Reguleringsplan er et vedlegg til salgsoppgaven og kan fås ved henvendelse til megler. Det gjøres oppmerksom på at eiendommen er en del av en større utbygging av området og interessenter oppfordres til å sette seg inn i reguleringsplanen før kjøp.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen tilknyttes kommunal infrastruktur som vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Det gjøres oppmerksom på at grunnboken nå er endret, slik at det ikke lenger er mulig for Kjøpers bank å forutsette 1. prioritets pant på eiendommer hvor det er tinglyste servitutter eller andre heftelser som ikke skal slettes for Selgers regning.

Følgende tinglyste heftelser vil følge eiendommen:

1932/905380-1/93 UTSKIFTING TINGLYST 04.03.1932
OVERFØRT FRA: 4204-13/39
Gjelder denne registerenheten med flere

1933/902452-1/93 UTSKIFTING TINGLYST 17.02.1933
OVERFØRT FRA: 4204-13/39
Gjelder denne registerenheten med flere

1975/3334-1/93 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 04.04.1975
Bestemmelse om vann/kloakkledning
OVERFØRT FRA: 4204-13/39
Gjelder denne registerenheten med flere

1995/16169-1/93 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 25.10.1995
AVTALE OM PUMPESTASJON
OVERFØRT FRA: 4204-13/39, 4204-14/1354
Gjelder denne registerenheten med flere

Ingen servitutter registrert på eiendommen. Selger forbeholder seg retten til å tinglyse avtaler pålagt av offentlig myndighet på eiendommen.

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/ avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Grunnboken for eiendommen er et vedlegg til salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å lese denne før kjøp. Utskiftning tinglyst 04.03.32/17.02.33 er forsøkt innhentet. Det finnes ikke kopier i Statsarkivet og Statens Kartverk.

Utleie

Eier har full råderett over boligen, og kan fritt leie ut hele eller deler av denne. Iht. bestemmelser i lov om eierseksjoner av 2017 har sameiet adgang til å begrense omfang av kortidsutleie.

Energiattest

Når en bolig selges før den er ferdig bygget, skal utb oppfylle plikten ved å garantere for energi- og oppvarmingskarakter og lage fullstendig energiattest ved ferdigstillelse. Normalt påregnes i energiklasse B, man kan dog ende opp med lavere energiklasse uten at dette anses som en mangel.

Odel

Ikke aktuelt her

Konsesjon

Ikke aktuelt her

Om sameiet

Husdyrhold

Tillatt etter gjeldende regler for sameiet.

Rettigheter og forpliktelser

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtekstfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Usolgte leiligheter

Utbygger svarer for alle utgifter på usolgte eneheter.

Organisering

Leilligheten selges om selveierleiligheter. Det etableres ett eiersseksjonssameie for Amalienborg Brygge trinn 2.

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

Når man kjøper en kontraktsposisjon går man inn i opprinnelig kjøpers avtale med utbygger og påtar seg forpliktelsene og mottar rettigheter ihht opprinnelig avtale. I tillegg betales en merverdi etter følgende oppsett:

Prisantydning kr. 13 990 000,-

Opprinnelig kjøpesum: kr. 12 290 000,- inkl. parkeringsplass.
Kjøpekontrakt båtplass: kr. 315 000,-

Tilvalg/endringer for til sammen ca. 430 000,- . Detaljert oversikt over alle tilvalgene/endringer kan fås ved henvendelse megler.

Merverdi: ca. Kr. 955 000,-

Det er ikke kjøpsomkostninger til kontraktsposisjonen, men følgende omkostninger kommer i tillegg til kjøpesum for leiligheten iht kontrakt:

Dokumentavgift: kr. 7 820 ,- (Ved kjøp av ny/prosjektert bolig skal det betales dokumentavgift på 2,5% av tomteverdi.)
Tinglysingsgebyr for skjøte: kr. 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantedokument: kr. 585,-

SUM TOTALE OMKOSTNINGER kr. 8 990,-

SUM TOTALE KOSTNADER: Kr. 13 998 990,-

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige omkostninger og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang finner sted.

Betalingsbetingelser

Kr. 100.000,- av kjøpesummen innbetales som forskudd 14 dager etter mottatt betalingsanmodning fra megler. Dette må være såkalt fri egenkapital, dvs. at det ikke kan være knyttet noen vilkår eller forbehold til innbetalingen av pengene utover de vilkår som fremgår av nærværende kontrakt. Restbeløp innskudd/egenkapital samt omkostninger betales etter regning før overtagelse. Det vil kunne kreves fremlagt finansieringsbevis før kontraktsinngåelse.

Dersom utbygger ønsker det, kan han stille garanti iht. bustadoppføringslovas § 47 for det til enhver tid innbetalte beløp. Forskuddet tilfaller Selger fra det tidspunkt garanti iht. bustadoppføringslova
§ 47 er stilt.

Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har Selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg.

Offentlige avgifter

Se pkt. faste løpende kostnader

Eiendomsskatt

Er ikke fastsatt. Fastsettes ved ferdigstillelse.

Faste løpende kostnader

Kostnader til drift og vedlikehold av sameiets fellesarealer påhviler sameierne i fellesskap i henhold til de enkeltes sameiebrøker. Driftskostnader kjeller vil bli fordelt mellom brukerne.

Felleskostnadene er budsjettert til ca. kr. 25,- pr. kvm BRA pr. MND. Budsjett over felleskostnader kan fås ved henvendelse til megler. Det gjøres oppmerksom på at dette er ett utkast og kan, dersom sameiet ønsker det, endres på flere punkter.

Felleskostnader kan bla. dekke kommunale avgifter (ikke renovasjon), forsikring av bygningene, lys, forretningsførsel, heisdrift, snørydding, vaktmestertjenester, trappevask og andre driftskostnader. Felleskostnadene vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi.

Eiendomsskatt blir fakturert den enkelte seksjonseier direkte og beregnes ikke som del av felleskostnader. For beregning av eiendomsskatt for den enkelte leilighet, henvises til Kristiansand kommune for nærmere info.

Fjernvarme som inkluderer oppvarming og varmt vann i leilighetene kommer i tillegg til stipulerte felleskostnader. Forbruket vil bli avregnet mot akonto en gang pr år.

Beløpet inkluderer ikke abonnement til tv, brebånd og telefoni. Det legges opp til at sameiet (ev at utbygger gjør en avtale som gjelder fra innflytting) inngår felles avtale om levering av tv- og internett tjenester med en leverandør.

Bygget vil være forsikret frem til overtakelse. Sameiet tegner fullverdiforsikring fra overtakelse. Kjøper forsikrer eget innbo.

Selger svarer for fellesutgifter for eventuelle usolgte enheter etter ferdigstillelse.

Selgeren vil engasjere forretningsfører for sameiet før overtakelsen. Forretningsfører vil innkalle sameierne til et konstituerende sameiermøte med valg av nytt styre, samt vedtakelse av budsjett og vedtekter før boligene er ferdigstilt/overtatt. Kostnader knyttet til konstituerende møte og forretningsførsel vil belastes sameiet.

Felleskostnader

Kr. 3 500,- pr.mnd

Felleskostnadene er stipulert til ca. 25,- pr mnd pr. kvadratmeter. Fellekostnadene vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi.

Eiendomsskatt og renovasjon blir fakturert den enkelte seksjonseier direkte og beregnes ikke som del av felleskostnader. For beregning av eiendomsskatt for den enkelte leilighet, henvises til Kristiansand kommune for nærmere info. Renovasjon utgjør p.t. kr. 4.900,- pr. år.

Fjernvarme som inkluderer oppvarming og varmt vann i leilighetene kommer i tillegg til stipulerte felleskostnader.

Beløpet inkluderer ikke abonnement til tv, brebånd og telefoni. Det legges opp til at sameiet (evt. at utbygger gjør en avtale som gjelder fra innflytting) inngår felles avtale om levering av tv og internett tjenester med en leverandør.

Bygget vil være forsikret frem til overtakelse. Sameiet tegner fullverdiforsikring fra overtakelse. Kjøper forsikrer eget innbo.

Utbygger svarer for fellesutgifter for evt. usolgte enheter etter ferdigstillelse.

Felleskostnader inkluderer

kommunale avgifter, renovasjon, forsikring av bygningene, lys, forretningsførsel, heisdrift, snørydding, vaktemsterjenester, trappevask og andre driftskostnader

Formuesverdi

Formuesverdien er p.t. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av Ligningskontoret etter nyberegningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25% av den beregnede kvadratmeter prisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 90% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Nærmere informasjon kan finnes på Skatteetatens hjemmeside, www.skatteetaten.no.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Amalienborg Brygge, E 701, Gnr. 14 Bnr. 1359 i Kristiansand kommune. Sameiebrøk:

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Vilkår og betingelser

Garantier

Boligene selges ihht. Lov om Bustadoppføring, og selger plikter å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering av leilighetene til kjøper. Eventuell overføring av innbetalt forskuddsbeløp fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti ihht. bustadoppføringslovas § 47.

Kjøpekontrakter

Sørmeglerens standard kjøpekontrakt vil bli benyttet  ved salget.

Tilvalg / Endringer

Planmessige endringer er endringer som betinger bistand fra prosjektets arkitekt og/eller rådgivere. Tilvalg betegnes som valg av produkter som ikke trenger bistand fra de prosjekterende, som for eksempel parkett og fargevalg. Utbygger vil før innredningsarbeidene starter, utarbeide en tilvalgsmeny hvor priser og frister for beslutning vil fremkomme. Det er ikke anledning til å flytte på ventilasjonsanlegg, el-skap eller avløp og vanntilførsel. Adgang
til tilvalg/endringer er begrenset til 15 % av kjøpesummen, og endringer og tilvalg vil medføre kostnader for kjøper/ påslag fra utbygger. Alle tilvalg avtales direkte mellom kjøper og utførende entreprenør i en separat avtale og faktureres direkte mellom partene. Alle meldinger skal være Selger i hende senest ved de tidsfrister som fastlegges av Selger i tilknytning til prosjektets fremdriftsplan. Det er tidlige frister for endringer, dette følger normalt avslutningen på detaljprosjekteringen.

Selgers rett til endringer

Selger har rett til å foreta endringer i prosjektet som ikke vesentlig forringer prosjektets kvalitet eller standard, herunder arkitektoniske endringer, materialvalg, mindre endringer i konstruksjonen, rørgjennomføringer og/eller tomtetilpasninger. Slike endringer er ikke å anse som mangler ved ytelsen. Det samme gjelder de endringer som må gjøres som følge av kommunens byggesaksbehandling og krav i ramme- og igangsettingstillatelser, samt andre offentlige tillatelser. Selger skal så langt det er praktisk mulig, informere Kjøper om slike endringer.

Overtagelse

Se eget punkt for ferdigstillelse.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Kjøpers undersøkelsesplikt

Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsprospekt, reguleringsplaner, byggebeskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig, bes Kjøper henvende seg til megler. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som Kjøper er blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i. Kjøper oppfordres til å ta kontakt med megler dersom noe er uklart, og det presiseres at det er viktig at slike avklaringer finner sted før bindende avtale om kjøp av bolig inngås.

Lovverk

Det presiseres at salgsobjektet er posisjonen som kjøpes iht. underliggende kontrakt mellom selger (Kjøper 1) og utbygger. Kjøper av kontraktsposisjonen forplikter seg til å overta de rettigheter og forpliktelser som følger av denne kontrakten. Kontrakten medfølger i- og som en del av salgsoppgaven. Alle vedlegg til opprinnelig kjøpekontrakt vil også være bindende for ny kjøper. Vedleggene, samt kopi av opprinnelig salgsmateriell, fås ved henvendelse til Sørmegleren.
 
Kontraktsposisjonen selges under lovverket til Kjøpsloven og Avhendingsloven § 1-1, fjerde ledd og ikke etter Bustadoppføringslova.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art, samt kontrollere midlenes opprinnelse. Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden. Dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet. Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen har ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene overfor megler som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter hvitvaskingsloven.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

10-23-0035

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/10-23-0035. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Rita Ommundsen, tlf. 99 09 91 08

Vederlag

Oppgjør (Kr.7 100) Provisjon (forutsatt salgssum: 13 990 000,-) (Kr.447 680) Tilrettelegging (Kr.500) Totalt kr. (Kr.455 280)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3069310