Lund/ Solbygg

Agder Alle 4B

Prisantydning
2 950 000 kr
Omkostninger
7 900 kr
Andel fellesgjeld
440 131 kr
Andel fellesformue
16 130 kr
Totalpris
3 398 031 kr
Formuesverdi
644 256 kr
Formuesverdi sekundær
2 319 321 kr
Felleskostnader
5 887 kr / mnd
Felleskostnader inkl.
Les mer
Byggeår
1947
P-rom
74 ㎡
Bruksareal
74 ㎡
Tomteareal
7 275 ㎡
Antall soverom
2
Eierform
Aksje
Eiendomstype
Leilighet

Oversikt

Om eiendommen

Flott leilighet med gjennomgående planløsning og to balkonger. Mulighet for leie av p.plass I Heis i bygget

Om eiendommen

Standard

Leiligheten holder en normalt god standard tatt alder i betraktning. Den er med tidens løp blitt vedlikeholdt og noe modernisert.

Fra felles trappeoppgang eller med heis er det direkte adkomst til leilighetens entre. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Adkomst til leilighetens øvrige rom.

I stuen er det god plass til både sofagruppe med tilhørende møblement samt stort spisebord. Stuen er naturlig delt inn i to soner og det er i hjørnet peis som sørger for god varme og hygge på kaldere dager. Fra stuen er det videre utgang til balkong. Store vindusflater sørger for rikelig med naturlig lys og gode solforhold.

Hovedsoverommet har adkomst fra entreen. Her er det god plass til stor seng med tilhørende møblement samt garderobeløsning. Utgang til balkong med morgensol. Mulighet for et soverom II i leiligheten. Det var tidligere soverom der hvor det idag er spisestue. 

Kjøkkenet har rikelig med benke- og skapplass.

Baderommet er lyst og fremstår i bra stand. Badet er pusset opp i 2005 og inneholder servant med innredning, dusjkabinett , toalett og opplegg for vaskemaskin. Badet er flislagt og har varmekabler i gulv.

To kjellerboder samt fellesvaskeri i kjeller.

Arealer med beskrivelse

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 74 kvm
P-rom inneholder:  Gang, stue x 2, bad, soverom, kjøkken.

Det er avvik mellom godkjente tegninger/ferdigattest og dagens planløsning. Spisestue er innredet og bruksendret etter at ferdigattest er gitt. Rommet er byggemeldt som soverom.

Arealer og rombenevnelser er hentet fra tilstandsrapport. Benevnelsen viser hva rommene benyttes til i dag, ikke hva de nødvendigvis opprinnelig er godkjent som.

Byggeår og byggemåte

1947 i følge Kristiansand kommune.

Oppvarming

Sentralfyring med radiator, elektrisitet og ved. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Diverse

Det opplyses at selger er styremedlem i Sørmegleren AS, men ikke ansatt i Sørmegleren. Handelen omfattes således ikke av forbudet om egenhandel i eiendomsmeglingsloven § 5-3.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport basert på innholdskrav i ny forskrift til avhendingsloven er vedlagt denne salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i rapporten før budgivning. Kjøper anses å være kjent med opplysninger som fremgår av tilstandsrapporten, og vil således ikke kunne gjøre gjeldene mangler som fremgår av rapporten.  

Tilstandsrapporten er utarbeidet av Arild Grundetjern den 05.05.23, og er gyldig i 1 år etter rapportdato. Ved eldre rapporter anbefales interessenter å undersøke eiendommen grundig. Det gjøres oppmerksom på at rapporten kun omhandler boligen, eventuelle øvrige bygninger på eiendommen er ikke vurdert.

Bygningssakskyndigs konklusjon:
Rapporten omhandler kun leiligheten innvendig. Leiligheten er i bra stand, vanlig vedlikehold bør beregnes. Følgende hovedtrekk kan nevnes: Inngangsdør er av nyere dato og er i god stand, døra er en branndør. Balkongdør x 2 og vinduer er fra 2008/2012 og er i bra stand. Det er etablert lokalfall til gulvsluket på bad. Bad ble oppusset i 2005, vanlig vedlikehold mht. membran m.m. bør beregnes. Hulltaking ble ikke utført i vegg inn mot bad da det er murvegger. Kjøkkeninnredningen antas å være fra 1990-tallet og har normal slitasje. Skapfronter ble sprøytet i 2016, da ble også ekstra kjøkkenbenk montert. Gulvhøyder ble kontrollert med laser i 3 rom, mindre avvik ble registrert. Sikringsskap er oppgradert med automatsikringer, hovedsikringer på 25 A. Røropplegget ligger rør i rør, kontrollskap for røropplegget er montert i bad. Innvendig stoppekran er montert i rørskapet. Sentralfyring med radiatorer. Forøvrig må hele Tilstandsrapporten leses i sin helhet.

Lovlighet
Leilighet: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk Avvik: Tidligere soverom er omgjort til stue.

Følgende avvik har fått  TG2:
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen.
Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for synliggjøre lekkasje fra innebygget sisternen.
Våtrom > Ventilasjon > Bad: Det er påvist begrenset ventilering/luftgjennomstrømning.
Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Sikringsskap med automatsikringer, hovedsikringer på 25 A. Kursoversikt ligger oppbevart i sikringsskapet. Det bør monteres lås på sikringsskapet

For de bygningsdeler som har fått tilstandsgrad 2 og 3, og hvor det er påregnelig med tiltak, har bygningssakskynding utarbeidet et estimert kostnadsintervall. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Sammendrag selgers egenerklæring

Pkt 2: Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Ja, Gjelder gulvvarme og annet elektrisk arbeid i 2005. Resten av bad også renovert samtidig, men jeg har ikke informasjon om hvem som utførte arbeidet. Utført av Eriksen Elektriske AS. 
Pkt 2.1: Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja, Ble oppgradert i 2005, men jeg har ikke informasjon om hvem som utførte arbeidet.
Pkt 7: Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg, fyringsforbud eller lignende? Ja, Ildsted i hele Solbygg ble fikset i 2015.
Pkt 13: Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Ja, Jeg har ladeboks i tilknytning til parkeringsplassen jeg leier i garasjeanlegget i Solbygg. Plassen leies separat og tilhører ikke leiligheten som sådan.
Pkt 16: Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, Det felles garasjeanlegget i Solbygg ble totalrenovert for et par år siden.
Tilleggskommentar: Veggen bak de tre bokskapene i spisestue er malt i en annen farge enn resten av rommet.


Se selgers egenerklæringsskjema for utfyllende informasjon.

Beliggenhet

Adkomst

Boligen er merket med TIL SALGS-plakat fra Sørmegleren og det vil være skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Meget sentralt i Solbygg like ved Lund kirke. Det er kort vei til butikker, buss, baker, bensinstasjon, fine turområder i Bertes og Jegersberg og behagelig gåavstand til sentrum. Lovisenlund barneskole ligger like ved, og det er også flere barnehager i nærheten. UIA ligger en kort spasertur unna. ''Vabua'' ligger rett utenfor bygget, og her er det populært å være både sommer og vinter.

Tomt

Areal: 7 275 kvm, Eierform: Fellestomt

Parkering

Boligaksjeselskapet har garasjeplasser i nyrenovert underjordisk garasjeanlegg og kjelleretasjen som kan leies etter tilgjengelighet og ansiennitet. Eier av denne leiligheten leier idag garasjeplass for kr. 1040,- pr. mnd. El.lader.

Offentlige opplysninger

Ferdigattest

Ferdigattest foreligger ikke pga. alder - gjelder tiltak omsøkt før 1998. Tiltak (oppføring, påbygging og tilbygging er meldepliktig.) omsøkt før 1. januar 1998 kan det ikke utstedes ferdigattest for jf. pbl § 21-10 femte ledd. Det innebærer at byggverkene lovlig kan brukes uten at det foreligger ferdigattest. Dette betyr derimot ikke at ulovlig bygde tiltak blir lovlige. Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert: fra 3 kvartal 1947, til den siste i 4 kvartal 1948 fordelt etter oppgang.

Det foreligger ferdigattest for oppgradering av parkeringskjeller datert, 27.01.2021, og ferdigattest for oppgradering av brannsikkerhet i boligblokker, datert 17.06.2022.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til bolig/forretning/kontor, tilhører reguleringsplan nr 1258 - Detaljregulering  Agder Alle 4 m.fl., datert 24.10.2012 og plan nr 1443 - Lund Torv - områderegulering, datert 20.05.2020. På generell basis gjør vi oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen, som megler ikke har mottatt opplysninger om.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Heftelser / Rettigheter

Heftelser som følger eiendommen:
Dagboknr.: 1947/883-1/93  Tinglyst: 05.07.1947 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Dagboknr.: 2006/11867-2/93  Tinglyst: 06.06.2006  Bestemmelse ifølge. skjøte
Dagboknr.: 459241 - Tinglyst: 29.04.2022 - Bestemmelse om nettstasjon.
Dagboknr.: 459241 - Tinglyst: 29.04.2022 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler

Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser i form av erklæringer/avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Rettigheter som følger eiendommen:
Ingen rettigheter funnet.

Utleie

Evt. utleie av boligen krever samtykke fra borettslagets styre. Iht. borettslagslova må man ha bodd i leiligheten minst ett av de to siste årene før man kan søke om fremleie, andelseiere har likevel rett til å overlate bruken av hele bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettlagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter, og konferer megler ved spørsmål.

Energiattest

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F

Odel

Nei

Konsesjon

Nei

Om aksjelaget

Husdyrhold

Dyrehold er bare tillatt dersom gode grunner taler for at brukeren av boligen får holde husdyr og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen. Det skal uansett søkes styret om dyrehold. Ref pkt 12. Husordensregler.

Regnskap og vedtekter

Vedtekter, regnskap, budsjett, husordensregler, årsberetning og protokoll fra siste generalforsamling må leses før budgivning.

Forsikring mot felleskostnader

Kjøper kan ikke stilles ansvarlige for øvrige aksjeeieres mislighold av husleie (Se paragraf 6 i vedtektene)

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret. Kjøper bærer selv risikoen for godkjenning. Det er ingen forkjøpsrett i selskapet.

Forretningsfører

Sørlandet Boligbyggelag

Økonomi

Prisantydning og omkostninger

2 950 000,- (Prisantydning) 440 131,- (Andel av fellesgjeld) 3 390 131,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 7 900,- (Omkostninger totalt) 3 398 031,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Felleskostnader

Kr. 5 887,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer

Driftskostnader; betjening av fellesgjeld (renter kr 1109,-), kommunale avgifter, eiendomsskatt, bygningsforsikring, vaktmestertjenester, trappevask, vedlikehold,  (kr 3270,-), fyring (fjernvarme/felles strøm)  (kr 1116,-), TV/Internett Telia (kr 392,-).

Andel fellesgjeld / Fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 440 131 pr. 17.04.23
Andel fellesformue kr. 16 130 pr. 17.04.23

Lånevilkår fellesgjeld

Lånenummer: 63208276826, Nordea
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 17.04.2023: 4.9% pa.
Antall terminer til innfrielse: 69
Saldo per 17.04.2023: 14 903 447
Andel av saldo: 134 131
Første termin: 01.09.2015Første avdrag: 01.09.2020 ( siste termin 01.06.2040 )
Flyende rente 2,60% fra 07.01.22

Lånenummer: 67143802264, Nordea
Serielån, 4 terminer per år.
Rentesats per 17.04.2023: 4.35% pa.
Antall terminer til innfrielse: 112
Saldo per 17.04.2023: 25 000 000
Andel av saldo: 225 000
Første termin: 30.03.2015Neste avdrag: 30.03.2026 ( siste termin 30.03.2051 )
Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.03.2026
utgjøre ca. kr 0,00 per måned for denne boligen

Lånenummer: 67143802480, Nordea
Serielån, 4 terminer per år.
Rentesats per 17.04.2023: 4.56% pa.
Antall terminer til innfrielse: 112
Saldo per 17.04.2023: 5 000 000
Andel av saldo: 45 000
Første termin: 30.09.2019Neste avdrag: 31.03.2026 ( siste termin 31.03.2051 )
Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 31.03.2026
utgjøre ca. kr 0,00 per måned for denne boligen.

Lånenummer: 67143802878, Nordea
Serielån, 4 terminer per år.
Rentesats per 17.04.2023: 4.6% pa.
Antall terminer til innfrielse: 91
Saldo per 17.04.2023: 4 000 000
Andel av saldo: 36 000
Første termin: 30.03.2023Neste avdrag: 30.03.2026 ( siste termin 30.12.2045 )
Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.03.2026
utgjøre ca. kr 150,00 per måned for denne boligen

Fradragsberettiget

Renteutgifter på andel fellesgjeld kan trekkes fra på selvangivelsen som vanlige gjeldsrenter.

Formuesverdi

Primær: Kr. 644 256,- for år 2021. Sekundær: Kr. 2 319 321,- for år 2021.

Nøkkelinformasjon

Adresse med betegnelse

Agder Alle 4B, Aksjebrevnr. 0876-0911 Orgnr. 929724658 i Kristiansand kommune.

Boligtype

Leilighet

Eierform

Aksje

Vilkår og betingelser

Hvitevarer, løsøre og tilbehør

Følgende hvitevarer følger boligen: Oppvaskmaskin.
Liste over løsøre og tilbehør må leses før budgivning. Her fremgår hvilke løsøre som skal følge eiendommen dersom dette var på eiendommen ved kjøpers besiktigelse om annet ikke er avtalt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Claimslink AS. Forsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset til eiendommens salgssum, oppad begrenset til 10 millioner kroner. Forsikringen dekker ikke verditap som følge av forekomst av insekter.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Egenandel kr. 4 000,- påløper i tvistesaker. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar fra kr 2.200,- til kr 2.600,- avhengig av boligtype, i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring, samt kr 1 000,- i honorar for Boligkjøperforsikring Pluss..

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på
tlf 46 47 31 35.

Finn.no: Visningstekst

Sørmegleren sine visninger har påmelding. Påmelding gjøres enkelt ved å benytte knappen under. Ta kontakt med megler dersom oppsatt tidspunkt ikke passer. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, frist for påmelding er senest kl. 12.00 på visningsdagen. Husk å laste ned salgsoppgaven digitalt før visning. Velkommen til en hyggelig visning!

Overtagelse

Etter avtale.

Finansiering

Vi anbefaler våre kunder å ta kontakt med vår samarbeidspartner Sparebanken Sør, på tlf. 38 10 92 00, for et uforpliktende tilbud.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet må signeres, og budgiver må i tillegg legitimeres. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg legitimere deg og signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Når første bud er gitt vil du motta en SMS-kvittering som du kan svare på for å gi eventuelle budforhøyelser. Budforhøyelser kan også gis ved å trykke "Gi bud" i våre annonser på nytt, eller via e-post eller andre skriftlige metoder. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må et hvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er på baksiden av budskjemaet. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet, innhente opplysninger om reelle rettighetshavere og kundeforholdets formål og tilsiktede art. Videre skal megler kontrollere midlenes opprinnelse, samt gjennomføre kundekontroll av personer med disposisjonsrett til konto som benyttes ved transaksjoner til klientkonto.

Kundekontroll skal gjennomføres løpende gjennom hele oppdragsperioden, dersom megler på noe tidspunkt ikke får gjennomført tilstrekkelig kundekontroll har megler rett til å avvikle kundeforholdet.

Megler er underlagt rapporteringsplikt til Økokrim ved mistanke om brudd på hvitvaskingsloven. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles og megler kan i enkelte tilfeller ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen. Partene i handelen kan komme i ansvar for tap den andre part påføres som følge av brudd på hvitvaskingsregelverket, partenes rettigheter ved mislighold

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted. Sørmegleren AS tar ikke imot innbetalinger fra utlandet, innbetaling av oppgjør skal foretas samlet fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

Megler tar ikke imot oppgjør i form av kontanter eller bankremisse.

Salgsoppgave og vedlegg

Oppdragsnummer

11-23-0154

Salgsoppgave og vedlegg

Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg må gjennomgås før budgivning. Dokumentasjonen anses som kjøpers beslutningsgrunnlag.
Komplett oversikt over alle dokumenter megler har mottatt fra det offentlige/forretningsfører er tilgjengelig på Sørmeglerens hjemmeside www.sormegleren.no/11-23-0154. Dokumentene kan også fås hos megler ved forespørsel.
Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Johan Elieson, tlf. 46 47 31 35

Vederlag

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.10 000)
Digital grunnpakke (Kr.6 850)
Oppgjør (Kr.10 900)
Provisjon (forutsatt salgssum: 2 950 000,-)
Tilrettelegging (Kr.15 500)
Totalt kr. (Kr.83 250)

Sørmegleren AS org. nr.

944 121 331
Varenummer: 3070277