Eiendomsmegler Vennesla Siren Skomedal

Siren Skomedal

Eiendomsmegler
Avd. Vennesla

Hun er født og oppvokst på Søm i Kristiansand, men når det gjelder boligmarkedet er det Vennesla og omegn hun kan aller, aller best.

Kristiansandsjente med venneslarøtter

Selv om Siren Skomedal er vokst opp på Søm i Kristiansand, er hun født Robstad, et navn som mer enn antyder at slekta kommer fra venneslatraktene. 

Siren har jobbet i meglerbransjen i 16 år, inkludert i Sørmeglerens forløper, ABCenter. Hun fulgte med videre inn i Sørmegleren-systemet, og har vært flere år i Lillesands-avdelingen. At hun er en dyktig og verdsatt medarbeider, kan kollegene hennes bekrefte.

De omtaler Siren som en svært pliktoppfyllende, blid og hyggelig dame. Disse egenskapene kan nok knyttes til et nedarvet godt lynne, sier hun selv med glimt i øyet. – Slekta er nemlig fra Vennesla og omegn. Farfar var fra Vennesla og farmor fra Kile på Hægeland. Da jeg var liten, var vi mye på hytta ved Langevann i Hægeland, et sted som har gitt meg mange gode barndomsminner. 

Siren er gift og har tre barn, en gutt og to jenter. – Vennesla har mye å by på, så vi tar ofte turen i området. Skauen på Hægeland, søndagsturer i Tømmerrenna eller skiturer på Sandrip, sier hun. 

Skal hun beskrive jobben og arbeidsmiljøet, nøler Siren ikke med å skryte alt opp i skyene. – Jeg trives fantastisk godt hos Sørmegleren her i Vennesla, og kjenner meg til de grader hjemme med kolleger og kunder. Å ha en så trivelig og ikke minst profesjonell arbeidsplass er et privilegium, sier hun. 

 

Mitt kontor

Vennesla

Telefon: 38 02 22 22
E-post: 

Venneslamoen 10, PB 68
4701 Vennesla

Vis kontor