Per Erling Fløistad

Eiendomsmegler / Avd. leder
Avd. Risør/Tvedestrand

Han er oppvokst i Arendal og har tilbragt somrene i Tvedestrands skjærgård. Når det kommer til eiendomsmegling foretrekker han Risør, Tvedestrand, Vegårshei og Gjerstad.

Fra gårdsgutt til eiendomsmegler

Per Erling Fløistad elsker å bli kjent med nye mennesker. Som eiendomsmegler og avdelingsleder for Sørmegleren i Risør og Tvedestrand mangler det ikke på anledninger.

Fløistad med samboer er bosatt i landsdelen han trives best i. – Min mor er fra Tvedestrand og som liten var jeg mye der, sier han. – Tvedestrand vil jeg alltid forbinde med sommer, sol og båtliv. Dessuten er folk i Tvedestrand varme og lette å komme i kontakt med. Det samme merker jeg også i Risør, som jeg besøkte første gang da jeg var et par år gammel, under trebåtfestivalen. 

Også risørboerne får skryt av Fløistad for å være imøtekommende og sosiale, og spesielt har han sans for byens sentrum og mange spesialbutikker. – De får til mye i Risør, sier han. – Tenk bare på idrettsanlegget på Kjempesteinsmyra, det fine akvariet og de gode restaurantene!

 

Som eiendomsmegler har avdelingslederen vært innom det meste av eiendom. – Jeg har tidligere jobbet i Bergen og Arendal, og har håndtert bruktbolig, hytter,  tomter, nybygg og tvangssalg. I tillegg har jeg solgt et par næringseiendommer, forteller han.

Fløistad beskriver seg selv som en utadvendt og glad person, som setter alt inn på å gi kunder og eiendommer den servicen de fortjener.  – Jeg synes rett og slett at eiendomsmegling er gøy, sier han. – Samtidig regner jeg meg som jordnær og realistisk. Jeg er vokst opp på gård og var gårdsgutt gjennom tenårene. Det vil jeg påstå har gitt meg god bakkekontakt!

 

Mine kontorer

Risør

Telefon: 37 14 30 00
E-post: 

Torvet 2
4950 Risør

Vis kontor

 

Tvedestrand

Telefon: 37 14 30 00
E-post: 

Hovedgata 26
4900 Tvedestrand

Vis kontor