Eiendomsmegler Søgne Songdalen Hamza Farhat

Hamza Farhat

Eiendomsmegler MNEF / Avd. leder / Fagansvarlig
Avd. Søgne og Songdalen

Han har vokst opp i Vågsbygd, og bor nå i Søgne for å være enda tettere på de kommende bydelene.

Sørmegleren inntar Søgne og Songdalen

Endelig har Sørmegleren opprettet kontor på Tangvall, i samme bygg som Sparebanken Sør. Avdelingsleder er eiendomsmegler Hamza Farhat, en salgserfaren vågsbygding. 

Nå har han selv flyttet til Søgne, og kjenner godt til de to kommunene, eller skal vi si kommende bydelene, fra før av. Han har hele tiden arbeidet med salg og mennesker, også som bruktboligselger. – Den første jobben fikk jeg som avisbud for Fædrelandsvennen. Da var jeg tolv år gammel, forteller han.

Siden har han vært innom flere yrker, og valgte etter hvert å ta utdanning som megler. – I ulike sammenhenger har jeg lært meg å strukturere hverdagen. Jeg trives når jeg kan utnytte hvert sekund effektivt, og jeg liker å oppsøke utfordringer. Som eiendomsmegler er begge deler viktige egenskaper. 

Farhat tror han blir oppfattet som utadvendt, målrettet og ikke så rent lite ambisiøs. – Vennekretsen karakteriserer meg dessuten som ærlig og ansvarsfull. Det siste ble jeg kanskje fordi jeg var tidlig ute som far, som tjueåring, sier han. 

Området Farhat betjener, opplever han selv som innbegrepet av Sørlandet. – De fleste her har kort vei til sol, sommer og skjærgård. Det er ikke for ingenting at kommunen har god befolkningsvekst og Vest-Agders yngste befolkning, sier han og føyer til at kjøpere får mye bolig for pengene her.

– Selgere som benytter Sørmegleren, får en stor, trygg og solid aktør i ryggen, sier han. – Vi har trolig markedets mest effektive eksponering av boliger. Vi har også lokalkunnskap og vi er lett tilgjengelige. Som avdelingsansvarlig lover jeg alle boligkunder et personlig engasjement, i tillegg til grundigheten vi er kjent for. Min metode er å gå fullt og helt inn i alle oppdrag, både med hode og hjerte.

 

Bestill salgsvurdering

 

Mitt kontor

Søgne

Telefon: 38 02 22 22 
E-post: sogne@sormegleren.no

Torvgada 18
4640 Søgne

Vis kontor