Richard Løyning Arntsen

Eiendomsmegler
Avd. Skien

I Richard finner du en hjelpsom megler med masse energi og topp humør. Han er en kløpper på bolig i Grenland etter 6 år i markedet og er opptatt av å se kunden og bygge de gode relasjonene.

Han legger mye i visningene, de skal være proffe og hyggelige. Richard er en god forhandler og holder alltid avtaler. Han er en særdeles sosial type som trives med å møte nye mennesker, både selger og kjøpere.

Også når han ikke er på jobb har Richard tid til å være sosial. Han spiller fotball, golf, frisbeegolf og padel for å nevne noe. Og jammen har han ikke tid til både fruen, venner og familie også.

Dette sier kundene om Richard

Morten (32), Skien:

«Holdt avtaler og har vært mer hjelpsom enn hva vi hadde forlangt! Super fornøyd!»

Hans Gunnar (74), Skien:

«Richard er en ekte og tillitsfull person. Han innehar de kvalitetene en eiendomsmegler skal ha og har også med seg sine kvaliteter som individ. Vi ble trygt veiledet til å ta gode beslutninger vedr. salget. Anbefaler Richard på det sterkeste.»

 

Bente (48), Skien:

«En veldig hyggelig, imøtekommende og ryddig megler. Framstår som dyktig i faget sitt, og en jeg fikk veldig tillit til. Hele prosessen har vært en positiv opplevelse».

Anne Grethe (62), Porsgrunn:

«Jeg kan anbefale Richard pådet varmeste, en blid og hyggelig person, med en vilje til å få det besteut av boligen på en nøktern måte. Var tilgjengelig til alle døgnets tider, raske tilbakemeldinger. En person jeg definitivt vil bruke ved neste salg.

 

Mitt kontor

Skien

Telefon: 35 51 01 00
E-post: 

Cappelens gate 10
co/Sparebanken Sør, PB 14
3701 Skien

Vis kontor