Tina Vinje

Prosjektmegler / Eiendomsmegler
Avd. Porsgrunn

Tina er en entusiastisk dame, født i Skien, oppvokst på Borgestad, og har etter 8 år som megler inngående kunnskap og innsikt i eiendomsmarkedet i Porsgrunn og Bamble. Hun er også en erfaren prosjektmegler på nybygg.

Tina er en engasjert eiendomsmegler som er genuint opptatt av å ta vare på kunden i alle ledd. Hun er fleksibel, lett tilgjengelig og enkel å kommunisere med. Hun liker variasjonen i eiendomsmeglerhverdagen og å få jobbe med mennesker i en spennende fase av livet, som handler om hvor man skal bosette seg. Å bytte bolig er noe man stort sett gjør få ganger i livet, og da er det viktig at det en fin opplevelse og at prosessen går smidig. Tinas mål er at kundene hennes skal være SÅ fornøyde, at de anbefaler henne videre.

Som skiensjente kjenner hun Grenlandsområdet veldig godt, og etter 8 år som megler er hun nærmest lommekjent i de aller fleste bydeler. Er ikke Tina på jobb holder hun seg aktiv med trening og sammen med datteren sin, familie og venner. I tillegg liker hun å reise og oppleve verden.

 

Mine kontorer

Porsgrunn

Telefon: 35 52 01 00
E-post: 

Storgata 128, PB 1615
3902 Porsgrunn

Vis kontor

 

Nybygg Telemark

Telefon: 35 52 01 00
E-post: 

Storgata 128, PB 1615
3902 Porsgrunn

Vis kontor