Marius Rønning

Eiendomsmegler
Avd. Vågsbygd, Kristiansand

Han vokste opp i Vågsbygd, har studert og jobbet på kryss og tvers i landet. Med god erfaring i bagasjen er han nå på hjemmebane og klar for å selge din bolig i Kristiansand.

Innfødt eiendomsmegler i Vågsbygd

Marius Rønning er eiendomsmegler i Sørmeglerens Vågsbygd-avdeling. Han har vokst opp i bydelen og  kjenner den ut og inn.

– Jeg er entusiastisk av natur, og opptatt av et godt og tillitsfullt samarbeid med kunden, sier Rønning. – I denne bransjen er det kvalitet, faglighet og god planlegging som teller. Det lover jeg at kundene skal oppleve når de bruker meg. 

Rønnings viktigste prinsipp er at en megler skal gi trygghet gjennom hele prosessen. – God oppfølgning, fagkunnskap og gjennomtenkt rådgivning er det jeg tilbyr, sier han, og føyer til: – Å tilhøre et profesjonelt miljø i Sørmegleren gjør det lett å gi slike løfter!

Rønning er ellers godt rustet med bachelorgrad i Eiendomsmegling og Økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen BI Bergen. Han har også fartstid som  bruktboligmegler i Bærum, og før studiet jobbet han i hjemmesykepleien. 

 

– Fordi jeg har vokst opp i Vågsbygd, kjenner jeg området veldig godt, sier Rønning. – Det er en fantastisk bydel, et trygt og godt sted å vokse opp. Her er alt du trenger innen rekkevidde. Det er lett tilgang til sjø og skog, mange aktivitetstilbud, godt med skoler, barnehager og butikker.

Han tenker seg om. – Folk som kommer herfra, blir gjerne boende eller de flytter tilbake etter noen år. Som ekte vågsbygdgutt forstår jeg det veldig godt!

 

Mitt kontor

Vågsbygd, Kristiansand

Telefon: 38 02 22 22
E-post: 

Kirsten Flagstads vei 7, PB 33
4661 Kristiansand

Vis kontor