Eiendomsmegler Kristiansand Vågsbygd Marius Rønning

Marius Rønning

Eiendomsmeglerfullmektig
Avd. Vågsbygd, Kristiansand

Han vokste opp i Vågsbygd, studerte i Bergen og har jobbet i Bærum. Med god erfaring utenbys fra, vender han nå hjem for å selge boliger i Kristiansand.

Innfødt eiendomsmegler i Vågsbygd

Marius Rønning er nytilsatt eiendomsmeglerfullmektig i Sørmeglerens Vågsbygd-avdeling. Han har vokst opp i bydelen og  kjenner den ut og inn.

– Jeg er entusiastisk av natur, og opptatt av et godt og tillitsfullt samarbeid med kunden, sier Rønning. – I denne bransjen er det kvalitet, faglighet og god planlegging som teller. Det lover jeg at kundene skal oppleve når de bruker meg. 

Rønnings viktigste prinsipp er at en megler skal gi trygghet gjennom hele prosessen. – God oppfølgning, fagkunnskap og gjennomtenkt rådgivning er det jeg tilbyr, sier han, og føyer til: – Å tilhøre et så profesjonelt miljø som Sørmegleren gjør det lett å gi slike løfter!

Rønning er ellers godt rustet med bachelorgrad i Eiendomsmegling og Økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen BI Bergen. Han har også fartstid som  bruktboligmegler i Bærum, og før studiet jobbet han i hjemmesykepleien. 

– Fordi jeg har vokst opp i Vågsbygd, kjenner jeg området veldig godt, sier Rønning. – Det er en fantastisk bydel, et trygt og godt sted å vokse opp. Her er alt du trenger innen rekkevidde. Det er lett tilgang til sjø og skog, mange aktivitetstilbud, godt med skoler, barnehager og butikker.

Han tenker seg om. – Folk som kommer herfra, blir gjerne boende eller de flytter tilbake etter noen år. Som ekte vågsbygdgutt forstår jeg det veldig godt!

Våre avdelinger i Kristiansand

 

Østerveien 30 B, Lund

Tlf: 38 02 22 22 ost@sormegleren.no

Åpningstider: 0900 - 1600
Østerveien 30 B, Lund, Østerveien 30 B, 4631 Kristiansand

 

Skippergata 10, Kvadraturen

Tlf: 38 02 22 22 kristiansand@sormegleren.no

Åpningstider: 0900 - 1600
Skippergata 10, Kvadraturen, PB 33, 4661 Kristiansand

 

Kirsten Flagstads vei 7, Vågsbygd

Tlf: 38 02 22 22 vest@sormegleren.no

Åpningstider: 1000 - 1530
Kirsten Flagstads vei 7, Vågsbygd, Postboks 33, 4661 Kristiansand