Gro Lillian Netland Hulløen

Eiendomsmegler
Avd. Lund, Kristiansand

Gro Lillian er en særdeles driftig dame med umettelig arbeidskapasitet. Hun har solgt flere boliger enn de fleste. Hemmeligheten ligger i gode rutiner og struktur på arbeidsdagen.

Fra kontoret på Lund selger hun boliger i hele Kristiansand, fra minste leilighet til største hus. Selv er hun hjemmehørende på Møvik, så Kristiansand har hun stålkontroll på, fra øst til vest. Spør henne om badeplasser, snarveier, lysløyper, bussruter og barnehager – Gro Lillian har svaret!

Som megler er Gro Lillian opptatt av å se menneskene hun møter. Man skal føle seg trygg uansett situasjon, ung som gammel. Å kjøpe eller selge bolig er for de aller fleste en stor og viktig hendelse, derfor er det avgjørende å legge en tydelig plan hvor både kjøper og selger alltid vet hva som skal skje til enhver tid.

Og som om dagene ikke var fylt opp med jobb er Gro Lillian fagkyndig meddommer i tingretten og lagmannsretten, hun har gjennomført 6 (!) maraton i voksen alder, i tillegg til en rekke andre ritt og løp. Du finner henne gjerne joggende langs veien mellom kl 06 og 07. Man skulle ikke tro at hun kobler av, men det gjør hun altså, med håndarbeid, en god avis og gjerne sammen med familie og venner, hjemme eller på hytta.

 

Mitt kontor

Lund, Kristiansand

Telefon: 38 02 22 22
E-post: 

Østerveien 30 B
4631 Kristiansand

Vis kontor