Geir Flaa Johansen

Eiendomsmegler MNEF
Avd. Lund, Kristiansand

Han har bodd sine fleste år i Kristiansand, har lang fartstid i både hotell- og meglerbransjen og kjenner byen som sin egen bukselomme.

Eiendomsmegler med inspirasjon fra idretten

Ny mann er på plass i Sørmeglerens Lund-kontor. Geir Flaa Johansen selger boliger med innsatsvilje og konkurranseinstinkt.

Flaa Johansen skal selge eiendom i Kristiansand-området og fritidshus på Evje og Bortelid og langs kysten mellom Lillesand og Lindesnes. Han har vært i bransjen i 14 år, blant annet som daglig leder i et konkurrerende meglerhus, og bringer dermed med seg lang erfaring til Sørmegleren.

I tillegg har han med seg vinnerinstinktet fra tiden som sykkelrytter. Mannen har faktisk flere mesterskapstitler bak seg, og vet mye om hvilken innsats det krever å nå til topps. Det er lærdom han drar nytte av i meglerjobben.

Han har også utdanning og fartstid fra hotellbransjen. Fra årene som ansatt i hoteller hjemme og i Oslo har han lært hva serviceinnstilling innebærer. Og er det noe Flaa Johansen mener skal kjennetegne en dyktig eiendomsmegler, er det kombinasjonen av service og vinnervilje.

 

Flaa Johansen er født rett utenfor Bærum, men har stort sett bodd i Kristiansand siden han var syv år gammel. Nå holder tobarnsfaren til på Lund, og mener han er godt over snittet kjent med byen og det lokale boligmarkedet. At han også har nytte av et stort kontaktnett, legger han ikke skjul på.

Å selge eiendom i en by preget av aktivitet og vekst i tillegg til alle sommerherlighetene, anser Flaa Johansen å være et privilegium. Kristiansand er blitt en ganske stor by, sier han, men føyer til at drakten den viser seg frem i, kanskje er i minste laget. Det er ingen grunn til å skjule at byen er et flott sted å bo og jobbe i!

 

Mitt kontor

Lund, Kristiansand

Telefon: 38 02 22 22
E-post: 

Østerveien 30 B
4631 Kristiansand

Vis kontor