Emilie Nordvik Hopland

Eiendomsmegler
Avd. Sentrum, Kristiansand

Hun er fra østsiden av Kristiansand og har jobbet flere år utenbys. Nå er hun hjemme på vakre Sørlandet og klar til å megle i markedet hun kjenner aller best.

En kristiansander vender hjem 

Som så mange innfødte kristiansandere har hun valgt å satse på karriere i hjembyen. Fra første dag har Emilie Nordvik Hopland stortrivdes som eiendomsmegler i Sørmegleren. 

– Jeg har vokst opp på Søm, med alle fordelene det innebærer, sier Nordvik Hopland. – Turterreng, skjærgården rett utenfor og nærhet til bykjernen. Kristiansand er definitivt en by med mange muligheter!

Emilie har flere god erfaring fra i årene hun har vært utenbys, og setter pris på utviklingen i hjembyen de siste årene. – Jeg tenker på alt fra kulturliv, oppgraderinger i bykjernen, og ikke minst de mange spennende boligprosjektene i og rundt Kristiansand sentrum. Dessuten har byen et variert næringsliv, og universitetet preges av et godt studentmiljø. Alt dette gjør Kristiansand og områdene rundt til en god plass å bo, både for unge, barnefamilier og eldre. 

Nordvik Hopland har tidligere jobbet som bruktboligmegler i Bergen, en by hun fikk stor sans for. – Bergen har mye sjarme å by på, og det er en stor by med mange tilbud, forteller hun. – Jeg trivdes også veldig godt i en arbeidsmiljø preget av profesjonalitet og høy aktivitet, erfaring det er godt å ha her hjemme. 

 

– Hos Sørmegleren har jeg en jobb jeg stortrives i, sier hun. – Her får jeg treffe mange fine mennesker, både kunder og kolleger. Alt er dessuten tilrettelagt for at jeg skal være tilgjengelig og til stede for kundene mine gjennom hele salgsprosessen. Dette er to faktorer jeg setter høyt. Og så har du den faglige kompetansen, den er svært høy hos Sørmegleren.

– Kristiansand er hjemme for meg, oppsummerer Nordvik Hopland. – Et opphold utenfor byen har vist meg at begrepet smilende sørlendinger har mye for seg. På en veldig god måte.

 

Mitt kontor

Sentrum, Kristiansand

Telefon: 38 02 22 22
E-post: 

Skippergata 10, PB 33
4661 Kristiansand

Vis kontor