Jan Terje Halvorsen

Eiendomsmegler / Avd. leder
Avd. Setesdal

Han er oppvokst på Evje, startet kontor i Setesdal i 2018 og selger nå hver tredje bolig i Bykle, Valle, Bygland, Evje og Hornnes.

Med Setesdal som arbeidsplass

Jan Terje Halvorsen er vokst opp på Evje, og har flyttet tilbake til hjembygda. Nå har han ansvar for Sørmeglerens kontorer på Evje og Hovden.

 – Jeg har jobbet som eiendomsmegler hele mitt liv, forteller Halvorsen. – Som nittenåring ble jeg visningsansvarlig, samtidig som jeg gikk på skole. Senere samme år begynte jeg som megler. De første 14 årene var jeg megler i Oslo, Asker og Bærum, deretter fem år i Risør/Tvedestrand.

Halvorsen er kjent som en sindig og vennlig mann. Forhører du deg litt, sier kolleger at han også er positiv, ærlig og profesjonell. Selv nevner han beskjedent at han som regel blir anbefalt videre etter gjennomført bolighandel.

– Jeg setter alt inn på å levere det jeg lover kunden, sier han. – Det er også mottoet for virksomhet vår i Setesdal. Med ryddighet, lokalkunnskap og Sørmeglerens samlede kompetanse i ryggen skal ikke det løftet være vanskelig å innfri.

 

Selv har han funnet seg en bolig med god boltreplass rundt, der det er god plass til han, ektefelle, de tre døtrene og den trofaste jakthunden Lotta. For jakt, pluss ski, er Halvorsens lidenskap.

– Også naturopplevelser, sier han. – Jeg elsker å være på fjellet. Jeg pleier å si at jeg har fått verdens fineste kontor, med hele Setesdal som arbeidsplass. Som megler treffer jeg mange setesdøler, og de er jordnære og hyggelige mennesker, alle sammen.

Et smil presser seg frem. – Jeg har forresten aldri blitt servert så mye kake og kaffe som etter at jeg fikk denne jobben, sier han.

 

Mine kontorer

Evje

Telefon: 92 80 63 23 
E-post: 

Ljosheimvegen 1
4735 Evje

Vis kontor

 

Hovden

Telefon: 92 80 63 23 
E-post: 

Hovdetun, PB 5
4756 Hovden

Vis kontor