Sykkelfeber hos Sørmegleren

Eiendomsmeglere fra begge Agderfylkene stilte villig opp i forbindelse med Sørmeglerens sykkelkampanje: En stilig, sammenleggbar sykkel til alle som signerer salgsoppdrag i sommer!

Sykkel – fra gresk: kyklos, «hjul» – kan brukes til så mangt; som leketøy for barn, til rekreasjon, treningsverktøy og mye mer. Stadig flere ser de mange fordelene ved sykling; i treningssammenheng eller simpelthen som et lettvint transportmiddel. Det er også miljøvennlig å sykle, i tillegg til at man får frisk luft, bedre kondisjon og generelt bedre livskvalitet.

Også i Sørmegleren brer sykkel- interessen om seg. I forbindelse med sommerens sykkelkampanje, samlet vi i nydelig sørlandsk sommervær et knippe sykkelglade meglere fra fra Farsund i vest til Arendal i øst.

 

Mil etter mil

En av sykkelentusiastene er eiendomsmegler Anita Cecilie Gabrielsen som til daglig jobber på kontoret i Farsund/Lyngdal. Etter at hun fikk en landeveissykkel i gave av sin ektemann for tre år siden, har hun ikke sett seg tilbake:

– I en hektisk hverdag er det viktig å holde seg i form. Sykling er i så måte en utmerket treningsform som raskt gir bedre kondisjon, i tillegg til at jeg kommer meg ut i naturen, påpeker hun. Den aktive 30-åringen forteller at hun titt og ofte hiver seg på sykkelsetet; ikke bare langs landeveien i hjemtraktene – hun kan også skilte med å ha syklet strekningen Oslo–Lillehammer med ektemannen Rune, og senere i år tar hun fatt på strekningen Gjøvik–Oslo sammen med sin far.

 

Full pedal

Blant de andre meglerne som sporty stilte opp på foto-opptak, er det særlig Bente Holskog fra Kristiansand som skiller seg ut. Sporty antrukket på sin godt brukte hybridsykkel, kan hun berette om år med sykling til og fra jobb, i tillegg til hyppig pedaltråkking langs landeveien på ettermiddags- og kveldstid.

Meglerne Stian Larsen og Even Guttormsen fra henholdsvis Grimstad- og Arendalkontoret, er også relative aktive syklister, selv om de begge påpeker at det ikke alltid lar seg kombinere med et en hektisk jobbhverdag.

 

Få sykkel i sommergave!

Årets sommerkampanje fra Sørmegleren består i at alle som signerer salgsoppdrag i tidsrommet 10. juni til 31. august samtidig får en sammenleggbar sykkel. Tohjulingen veier kun 12 kilo og kommer sammen med en hendig veske som den kan transporteres i.

Markedssjef Dag Thomassen i Sørmegleren begrunner kampanjen på to måter:

– For det første satser vi selvsagt på at enda flere vil velge Sørmegleren til å selge boligen. Vi har det største nedslagsfeltet i Agder, noe som gjør at vi når ut til flere potensielle kjøpere.

– For det andre ønsker vi å gi et positivt bidrag til folkehelse og miljøvennlig transport. Sykling er begge deler, samtidig som det gir mosjon, frisk luft og vind i håret. Med Sør- meglerens sammenleggbare sykkel er det bare å tråkke i vei! fastslår Dag Thomassen.