Sponsorkonflikter i Sørmegleren

Øyvind Aasen, administrerende direktør i Sørmegleren, går en krevende tid i møte. Som sponsor av både Arendal Fotball, Jerv og Start, er det duket for en intens sesong for den regionale megleraktøren.

– Dersom Mandalskameratene også hadde vært i førstedivisjon, ville kaoset vært komplett, ler Øyvind Aasen.

– Da hadde lag fra de fire største byene i Aust- og Vest-Agder vært i samme divisjon, og sørmeglere fra øst til vest ville vært konstant i tottene på hverandre, spøker han og legger til at han innerst inne savner MK i de øverste divisjonene.

 

Bredde er viktig

Som landsdelens ledende eiendomsmegler med 16 avdelinger fra Farsund til Skien, ønsker Sørmegleren å bidra til å gjøre Sørlandet til et godt sted å bo.

– Sørmegleren sponser kjente klubber som Start, Arendal, Jerv og MK, men vi støtter også mindre aktører som holder til i lokalmiljøene der vi har avdelinger. Fysisk aktivitet og det sosiale aspektet ved å tilhøre en klubb er bra for både store og små, utdyper direktøren og fortsetter:

– Dessuten er mange av meglerne våre engasjerte i lokalsamfunnet i bygdene og byene hvor de bor, og vi vet at det er viktig for dem å ha en arbeidsgiver som støtter lokale foreninger, konstaterer Aasen.

Sørmegleren – Landsdelens ledende eiendomsmegler

 

 

Internt bråk

Tone Solheim Grøsle, grimstaddatter og assisterende direktør i Sørmegleren, og de to sørmeglerne Tor Jan Endresen og Andreas Jølstad fra henholdsvis Arendal og Kristiansand, er fremdeles på talefot, men det spørs hvor lenge det varer.

– Jeg både gruer og gleder meg til alle lokaloppgjørene som venter denne sesongen, sier Jerv-supporter Grøsle.

– Det er utrolig gøy at Jerv har gjort det så bra de siste årene. Hele Grimstad er engasjert i laget, og dugnadsånden gjennomsyrer byen, forteller hun og legger stolt til at hennes egen barnevakt faktisk spiller på Jerv.

 

 

Erkerivaler

At kampene mellom Arendal og Kristiansand blir ekstra tøffe, må forventes. De to største byene på Sørlandet har historie for å konkurrere med hverandre om det meste.

– Jeg er egentlig Start-fan fra gammelt av, men nå som Arendal Fotball er blitt så gode, er det ingen tvil om at jeg heller stiller meg bak laget i min egen by! sier arendalitt og megler Tor Jan Endresen.

– Arendal spiller underholdende og fin fotball, og har den beste treneren i Agder-fylkene. Jeg er overbevist om at vi vil havne i den øverste delen av tabellen, spår Endresen.

Andreas Jølstad, megler på Lund i Kristiansand, hvor Sparebanken Sør Arena ligger og han også vokste opp, mener at Start fremdeles er Sørlandets store stolthet.

– Start har skapt følelser og engasjement for generasjoner etter generasjoner, og i år blir det ekstra godt å rykke opp til eliteserien slik at vi får vist hvem som er storebror, avslutter kristiansandsmegler Jølstad mens han humrer og sender ertende blikk på sine gode kolleger.

 

Saken ble første gang publisert 08.04.2017.

Les også..