Sondre Paulsen bytter hjemmebane

Da ØIF Arendals toppscorer ble pappa til Mathias i fjor høst, virket verden med ett annerledes. Så dukket det opp et drømmehus.

Mamma Kristina Egeberg Paulsen forklarer. – Vi har god plass til oss tre her på Nidelvåsen, over 80 kvadrat, faktisk. Men så fant vi en ledig enebolig midt mellom besteforeldreparene til Mathias. Vi flytter ikke langt og huset er nær sjøen og Nidelva, slik vi helst vil ha det.

Hun og Sondre Paulsen tar i mot oss i boligen de nå legger ut for salg. Det er Helga Sverdrup Hvass fra Sørmegleren som har spurt dem om en prat, i egenskap av eiendomsmegler for den moderne og lyse leiligheten.

Paret ber oss sitte ned i den koselige sofakroken, og Mathias får sitte på fanget til pappa. Aner vi en kommende håndballspiller? De nybakte foreldrene utelukker ikke det, og i så fall blir det garantert en ØIF-spiller.

 

Trivelig område

– Det er noe eget med stedet her, mener Sondre. – Omgivelsene er fine og rolige, og leilighetene ganske nye og veldig komfortable. Vi er dessuten heldige som har utsikt mot Nidelva og en usjenert beliggenhet. Det er fint å gå turer i nærheten, og det er kort vei til butikker og sentrum. For ikke å snakke om at det er garasje til leiligheten!

Vi blir fortalt at ganske mange fra ØIF Arendal har valgt å bosette seg her. – Det skaper et ekstra godt naboskap, og folk er kjappe til å stille opp for hverandre. Riktignok har noen av dem flyttet etter hvert som behovet for mer plass har meldt seg. Men bedre førstegangsboliger finner du knapt noen steder, sier Sondre.

Kristina skyter inn at denne typen leiligheter ikke bare passer for unge familier. Også andre aldersgrupper setter pris på omgivelsene, og at boligene er på ett plan.

 

Kristina og Sondre Paulsen

Sondre, Kristina og Mathias har stortrivdes i den komfortable leiligheten på Nidelvåsen.

 

Papparollen

Vi er nysgjerrige på stjernespillerens tanker om papparollen og tiden fremover i klubben. – Jeg har nok vært i overkant opptatt av hva riktig kosthold og gode søvnvaner betyr for innsatsen min. I det hele tatt har håndballen krevd veldig mye. Nå ser jeg enda klarere at livet også handler om andre ting. Jeg tror vi yter best hvis vi finner balansen mellom ulike sider av tilværelsen, sier han.

Rent sportslig vil Sondre yte sitt for at ØIF Arendal kommer i Champions League om ikke altfor lang tid. Innen to–tre år tenker han er realistisk, og fremhever at klubben har et godt grep på konkurrentene og en veldig god intern driv.

 

Sondre Paulsen

 

Lojale fans

– Suksessen skyldes mange års satsing, et utrolig bra kameratskap og ikke minst støtten fra publikum i Arendal og omegn. Folk heier på oss, de stiller opp på kampene og de melder seg til dugnad. Oppimot hundre frivillige er i sving under hjemmekampene. Og tilhengerne våre, «Svermen», de er så utrolig lojale, forteller Sondre og viser til supportere som reiser hundrevis av mil for å se laget i aksjon.

Før vi takker for oss, bemerker vi den store uteplassen foran stuevinduene. Vi rører tydeligvis ved noen spesielle strenger. – Han har en greie med gressplen, en slags lidenskap, sier Kristina og peker på Sondre. – Det går blant annet på klipperetning, gjødsel, lufting og påfyll med sand der det blir søkk. Han kommer avgjort til å savne plenen når vi flytter!

Vi på vår side tror nye eiere vil sette pris både på gressplenen og leiligheten som paret er i ferd med å selge.

 

Artikkel om Sondre Paulsens leilighetssalg publisert 24.01.18.