Knallhardt - men verdt hvert minutt

Etter tre års studieløp parallelt med jobb hos Sørmegleren kan hun endelig gå ut og møte kunder, selge hus og gjøre det som var målet med utdanningen. Janne Clausen Ree hoppet av en trygg jobb i bank for å satse som eiendomsmegler i hjembyen Mandal.

Deilig å kunne ta med seg studiene på hytta på Ljosland

Tid til familien

– Karrierebyttet handlet om tid og nærhet. Tid til å være med barna og familien, og nærhet til byen som jeg er så glad i. Jeg oppdaget at jeg brukte mye tid på pendling og tid er menneskets viktigste kapital. Så da det bød seg en mulighet hos Sørmegleren grep jeg den! Nå har hun startet i full jobb som eiendomsmeglerfullmektig i samme firma som hun har vært medhjelper de siste årene.

Nå gleder Janne seg til å komme i gang for fullt. – Det blir ubeskrivelig deilig å rydde bort skolemateriellet! Etter en nydelig juleferie med de nærmeste og nyttår på Ljosland er jeg klar for å komme ordentlig i gang. Friluftsliv og tid med ungene blir det også mer av nå som jobben er litt nærmere.

Komplett team i Mandal

Janne kompletterer nå bruktbolig- og fritidsmarkedet sammen med Kai Andrè Osestad og Audun Remesvik. Mens Anita Torjusen og Audun utgjør nybyggavdelingen. Sammen er de største megler i Lindesnes, hvor de selger hver tredje bolig. I tillegg skal Janne sørge for knirkefrie hyttesalg i snøparadiset Ljosland hvor hun er godt kjent. Går du med spørsmål rundt boligsalg, eller lurer på hva din bolig er verdt? Det er helt gratis og uforpliktende med befaring eller bare en prat med megler.

Flere blogginnlegg