Massiv interesse for leiligheter på Odderøya

En stilig, sammenleggbar sykkel til alle som signerer salgsoppdrag i sommer!

Mellom 1300 og 1400 personer har allerede registrert seg som Kanalbyen- interessenter, og torsdag 1. september erdet duket for salgsstart av Kristiansands nye bydel.

 

– Vi har aldri før opplevd så stor forhåndsinteresse for et nybyggprosjekt på Sørlandet, så det er helt tydelig at leilighetene i Kanalbyen frister flere ulike målgrupper, sier Rolf Elieson, prosjektsjef i Sørmegleren.

 

BYUTVIKLING

Havnedirektør Halvard Aglen i Kristiansand Havn KF mener Kanalbyen vil løfte ikke bare industriområdet på Silokaia, men også hele byen. – At en ny bydel utformes i sin helhet og får et gjennomtenkt totalutrykk er uvanlig. Derfor er det spesielt morsomt at vi har fått dette til på Odderøya, som utvilsomt er en av Kristiansands vakreste naturperler og et viktig lokalhistorisk sted. Kanalbyen representerer byutvikling på et høyt plan, hvor by, sjøkant og natur samordnes og tilgjengeliggjøres. Vi er utrolig stolte over resultatet, konstaterer Aglen.

 

SUKSESSKRITERIER

Bjørn Vedal, direktør i J. B. Ugland Eiendom, tror årsaken til den massive interessen er sammensatt. – Beliggenheten på Odderøya, med alt dette innebærer av sjø, natur, kultur og nærhet til bykjernen, er selvfølgelig helt spesielt. I tillegg synes jeg arkitektene har truffet godt både med tanke på overordnet utforming samt variasjonen av leiligheter. At prosjektet er nøkternt priset, betyr selvfølgelig også mye, understreker Vedal. Eivind Buckner, ansvarlig for eiendomsutvikling i J. B. Ugland Eiendom, trekker videre frem kanalgrepet og alt som foregår mellom byggene og i nabolaget som andre viktige faktorer. – Ved å anlegge en kanal gjennom hele området oppnår vi at flest mulig leiligheter vender mot vann. I tillegg er det lagt mye arbeid i å skape attraktive og inkluderende gårdsrom og utearealer.

 

Vi har aldri før opplevd så stor forhåndsinteresse for et nybyggprosjekt på Sørlandet
– Rolf Elieson, Prosjektsjef Sørmegleren

 

Dermed får alle byggene gode utendørskvaliteter, også dem som er plassert andre steder enn langs havnepromenaden, sier Buckner og legger til: – I tillegg vil nabotomten med det planlagte kulturkvartalet og nytt kunstmuseum gjøre området til et soleklart samlingspunkt for kunst, kultur og spennende arkitektur. At fremtidige beboere ser på dette som positivt, er jeg overbevist om, reflekterer han.

 

INFORMASJONSMØTER OG SALGSSTART

Mandag 29. august skal det avholdes informasjonsmøter om Kanalbyen i Multisalen i Kilden Teater- og Konserthus. – På grunn av stor pågang arrangerer vi flere møter denne dagen, og alle som er interessert i å bo i Kanalbyen vil ha nytte av å delta. Her vil blant andre utbygger, megler, entreprenør og bank være tilstede for å svare på spørsmål. Har man ikke anledning, gir den oversiktlige leilighetsvelgeren på kanalbyen.no gode muligheter til å sortere leilighetene etter priser, størrelser og antall soverom. Det er også mulig å avtale individuelle møter med megler i forkant av salgsstart, informerer Sven Erik Knoph, daglig leder i Kanalbyen. Påmelding til informasjonsmøte gjøres enkelt ved å sende en e-post med emnetekst «Påmelding informasjonsmøte» til innen fredag 19. august. Du vil da motta en e-post med klokkeslett og nærmere informasjon om arrangementet i løpet av mandag 22. august.