Fant drømmearbeidsplassen hos Sørmegleren i Mandal

- Utrolig gøy! Janne Clausen Ree er storfornøyd etter å ha funnet drømmejobben.

– Jeg jobbet flere år i bank som rådgiver utenfor Mandal, og trivdes godt med det, forteller Clausen Ree, – men så ønsket jeg å komme hjem og jobbe nærmere ungenes hverdag. Derfor ble jeg hoppende glad da jeg fikk innpass hos Sørmegleren i hjembyen min! Jeg fikk en jobb der jeg kan spille på alle strengene mine. 
 
De strengene handler blant annet om å trives sammen med mennesker, og et ønske om å kunne bidra når det trengs. Som innfødt mandalitt er damen engasjert i stort og smått i byen og i nabolaget.  Hun er også vitebegjærlig, eller nysgjerrig, i følge seg selv. 

Janne Clausen Ree fant drømmejobben hos Sørmegleren

Janne Clausen Ree er strålende fornøyd med sin nye hverdag i Sørmegleren i Mandal. 

Energisk 

– Nysgjerrig på en positiv måte, sier hun. Jeg er kjempeinteressert i hvordan folk har det, hva som skjer i byen og hva som rører seg i samfunnet. De som kjenner meg, sier jeg også er arbeidsom. Det er jo hyggelig å høre. Jeg kan i alle fall si at jeg har mye energi! 
 
Den energien bruker hun nå i Sørmeglerens mandalsavdeling, og i følge kollegene kombinerer hun den med grundighet. Grundighet er også noe hun berømmer arbeidsplassen for.  
 
– Å se hvordan meglerne tar alt på dypeste alvor, hvor skikkelig de utfører jobben sin og ikke minst hvordan de passer på å ta vare på kjøper så vel som selger, ja, det er helt i tråd med mine egne idealer om å være ordentlig, ærlig og iherdig. 

Student på si 

Vitebegjæret og energien kommer godt med i Clausen Rees store prosjekt i tillegg til stillingen som saksbehandler. Hun tar nemlig treårig bachelorgrad i eiendomsmegling, og det i voksen alder. 

 
– Denne fagutdanningen er helt avgjørende for å utøve megleryrket, påpeker hun. – Kompetanse, profesjonalitet og kompromissløs yrkesetikk er noe kundene skal forvente av oss. Vi bistår dem i store transaksjoner og viktige faser av livet. 
 
Hva er så det beste med yrkesvalget Clausen Rees har foretatt? Hun har svar på rede hånd: –Det er når vi har hjulpet selger eller kjøper til en handel de er fornøyd med. Det er en vanvittig god følelse!

Vi vil gjerne vise deg