Bank og eiendomsmegling - en del av Vågsbygd

Vågsbygd er et særdeles velfungerende lokalsamfunn, mener lederne i Sørmegleren og Sparebanken Sør. Nå deler de nye kontorer sentralt i bydelen.

– Vågsbygd er et godt eksempel på bankens intensjon om å knytte seg til lokalmiljøene, sier Karina Holte, Sparebanken Sørs avdelingsleder i bydelen vest i Kristiansand. – Vi vet hvor viktig personlig rådgivning er, i tillegg til at vi har tidsmessige digitale tjenester. Kundene setter pris på å kunne stikke innom og få hjelp med stort og smått, det være seg refinansiering og opprettelse av konti eller verdivurdering og bolighandel.

Også Sørmeglerens stedlige avdelingsleder, Hilde Møller-Hansen, snakker varmt om Vågsbygd og om å være nær markedet: – Ikke bare er det enklere å få tak i oss. Meglere som er knyttet til stedet, er også mer treffsikre når de vurderer priser og salgsutsikter.

 

Karina Holte og Hilde Møller-Hansen utenfor de nye lokalene til Sørmegleren og Sparebanken Sør i Vågsbygd

Avdelingslederne Karina Holte fra Sparebanken Sør og Hilde Møller-Hansen fra Sørmegleren føler seg som en del av Vågsbygd.

Verdsatt bydel

– Å jobbe i lokalkontorer er veldig trivelig, legger Holte til. – Hvert sted har sitt særpreg og sin sjarme. Vågsbygd er et glimrende eksempel på det. Mange kaller fortsatt bydelen for bygda, og er stolte av den. Ikke rart forresten, med så mye fantastisk turterreng og lett adkomst til sjøen. Den samme tilhørigheten opplever vi også på Flekkerøy og Tinnheia, som begge ligger innenfor vårt virkeområde.

– På denne kanten av byen finner du det meste, ikke minst sett fra meglerperspektiv, sier Møller-Hansen. –Alt fra nye, funksjonelle leilighetskomplekser til bortgjemte plasser med idylliske eneboliger og rekkehus. Kollektivforbindelsene er gode og det er rikelig med butikker og tjenestetilbud.

 

Avdelingslederne i Sparebanken Sør og Sørmegleren i Vågsbygd er strålende fornøyd med nye lokaler i Kirsten Flagstads vei 7

Avdelingslederne er strålende fornøyd med nye lokaler i Kirsten Flagstads vei 7 i Vågsbygd

Styrker tjenestene

Både bank og meglerfirma har økt bemanningen på sin nye adresse. – Lokalene er moderne og ligger til rette for at vi lett kan hjelpe hverandre innen fagfeltene våre, sier Holte. – Når temaet finansiering kommer på bordet, er det kort vei til en av våre rådgivere. Og motsatt, trenger banken en verdiantydning på eiendom, er meglerne bare noen skritt unna.

– Samtidig holder vi sensitive opplysninger og henvendelser atskilt, understreker Møller-Hansen. – Konfidensialitet ligger i blodet vårt. Våre kunder fortjener dedikerte og etisk bevisste rådgivere som kjenner lokalmiljøet. Det stiller vi med, både i Vågsbygd og på Agder!

 

Artikkel for Endelig Sørdag publisert 01.06.2019.