Åpne hus på søndag

Legg søndagsturen til

ÅPENT HUS

Sørmeglerne har dugnadshelg! De sørger for at en rekke spennende boliger er åpne for deg to timer denne søndagen.

 

Det er ikke alltid lett å rekke visninger på vanlige arbeidsdager, særlig i mørke høstkvelder. Det har Sørmegleren tatt konsekvensen av. Nå kaster de seg rundt for å la kjøperne besøke salgsobjektene i dagslys.

Denne søndagen åpner et stort antall boligeiere dørene sine mellom klokken 14 og 16. I samtlige sørmeglerkontorer er det full aktivitet for å skaffe dem skilt, plakater, prospekter og ikke minst gode visningstips. Det er mye som skal gjøres, men meglerne bretter ermene ekstra langt opp denne helgen!

 


Andreas Jølstad er en av de mange sørmeglerne som rigger for åpne dører og boligvisning i to timer denne søndagen (Foto: Vidar F. Godtfredsen)

 

 

– Vi har gjennomført stuntet før, og det har vært særdeles vellykket, forteller Dag Thomassen, meglerfirmaets markedssjef og motivator. – Dette synes meglerne er veldig ålreit, og de gleder seg til å bistå selgerne. Hele ideen er selvfølgelig å gjøre terskelen lav for alle som er på boligjakt.

Oppfordringen hans er enkel: Legg søndagsturen til åpne hus, nå som veiene fortsatt er snøfrie og julestria et stykke unna! Han lover godt utvalg og spennende hus og leiligheter. Boligeiere og meglere sørger for at alle er hjertelig velkommen!

 

Reportasje til Endelig Sørdag publisert 11.11.2017.Del på Facebook
Selge bolig?

Avtal verdivurdering


Sørmegleren er landsdelens ledende eiendomsmegler med 16 avdelinger i Agder-fylkene og Telemark.
Velg avdeling, eller søk etter en av våre dyktige meglere i feltet under