Sponser trendaften

Sørmegleren og Sparebanken Sør er to av  hovedsamarbeidspartnerne til Abito Trendaften-arrangementet, og ser frem til å dele smarte bolig- og bankråd fra scenen.

Abito Trendaften arrangeres lørdag 11.november i Q42 i Kristiansand, og er et inspirasjonsarrangement for alle som er interessert i bolig-, interiør- og motetrender.

 

Eiendomsmeglernes råd

I tillegg til oppussings- og ryddetips fra Kjersti Bergesen og Synnøve Skarbø, minikonsert med Alejandro Fuentes, samt et moteshow, får publikum servert nyttige råd om eiendom og finansiering fra Sørmegleren og Sparebanken Sør.

– Sammen med vår fagsjef, Hanne Geelmuyden, skal vi snakke litt generelt om boligmarkedet, om førstegangskjøp av bolig, samt om hva selgere bør prioritere av oppussing og styling i forbindelse med salg av egen bolig, forklarer eiendomsmeglerne Kristian og Henrik Lossius i Sørmegleren.

 

Henrik og Krisitan Lossius, Sørmegleren, og Karina Holte, Sparebanken Sør
Henrik og Kristian Lossius i Sørmegleren, og Karina Holte fra Sparebanken Sør, skal på scenen under Abito Trendaften.

 

Finansieringstips

Karina Holte, avdelingsleder i Sparebanken Sør Vågsbygd, ønsker å bevisstgjøre foreldre på hvordan de kan hjelpe sine håpefulle inn i boligmarkedet.

– Det er ofte vanskelig for førstegangsetablerere å få kjøpt bolig uten at deres foresatte stiller som garantister eller kan tilby annen økonomisk hjelp. Derfor kommer jeg blant annet til å fortelle litt om hvordan foreldre kan forberede seg på denne situasjonen, som mange vil støte på i nærere eller fjernere fremtid, sier bankrådgiver og avdelingsleder Karina Holte i Sparebanken Sør.

 

Les mer om Abito Trendaften her: event.fvn.no/trendaften2017

 

Reportasje til Endelig Sørdag publisert 04.11.2017.